može
Veoma poznat
- Poruka
- 11.648
studiraju..tako mi delovali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopsteno gledano da.Zato smo došli tu gde jesmo. Na žalost. Kao sigurna plata, kao ajde blizu je, kao ovo ono, a u stvari smo roblje.
Moze li makar u ove 3 godine bez nekog oblakaPogledajte prilog 1297736Pogledajte prilog 1297736
imaš oblak!
nadviće se nad tebe neki oblak tamni al ćeš preteći
stavi crvenu da baba bolje vidi da se otvori
ne mereMoze li makar u ove 3 godine bez nekog oblaka![]()
to je rifer glavu dajemjao nemojte molim vas višemalopre dečko kod bauštelca hoće đumbir u koh
Ubone mere
pravila
ubodi.
želju![]()

nije, nego Opsenar, a Rifer me čak podržaoto je rifer glavu dajem
E kad se setim, odem kod babe, pa mi spremi pasulj sa kurkumom, pitu sa godži bobicama, obavezno sok od asai beri bobica, a sad jadna, moram da jedem suvu slaninu i gibanice, nepravda![]()

Ne znam šta bih ti rekla. Teram sebe da odustanem od svega jer vidim da nema nade.Uopsteno gledano da.
Ali svako ima svoju priccu.
Ja se nadam da ce se kod mene uslovi uskoro promeniti.
I onda ide nova pricca.
A obican covek je svuda u svtu neka vrsta modernog roba.
Nigde nije idealno.
Pitaj sa koju traku. I koja cena.sigurno zalepila grudi s onu traku
Da sam na tvom mestu odma bi u KV na most pa u Ibar...E kad se setim, odem kod babe, pa mi spremi pasulj sa kurkumom, pitu sa godži bobicama, obavezno sok od asai beri bobica, a sad jadna, moram da jedem suvu slaninu i gibanice, nepravda![]()
oćuPitaj sa koju traku. I koja cena.
Ko kaže, ako u Lepenicu skočim na glavu, ne gine mi samopovreda teže vrsteDa sam na tvom mestu odma bi u KV na most pa u Ibar...
Kad nemate ni reku gde da skocite u ovakvim trenuTcima![]()
Sto je najgore, prezivela biKo kaže, ako u Lepenicu skočim na glavu, ne gine mi samopovreda teže vrste![]()