KlanicaA i to se igra znači
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KlanicaA i to se igra znači
Ovde se nikad ne čistiCmok Bebo!
Ma tamo tek očišćeni podovi, reko da ne gazamo![]()

Ja samo cekam da se otvori tema NLJSC, pa da zurka predje tamo.Pobjegulje iz spamerskog se naselile kod ludog MilančetaJutro svima
Nesnadjena ko lutkica si![]()

Stičemo kolektivni imunitetOvde se nikad ne čisti![]()
Cmoka Ćero da pukneCmok Bebo!
Ma tamo tek očišćeni podovi, reko da ne gazamo![]()
A i malo smo kao Amiši, malo šta stigne do nasStičemo kolektivni imunitet![]()

Doшaja mi klon!Dobro jutro narode esam prvi ja to?

Nadam se pisala da ti nije slučajno s bez kvačiceCmoka Ćero da pukneJoooj nisam znala, ja zagazila ko nezdrava čak i pisala
![]()

Pa smatram da jesam, normalno sam režala na sve koje sam srela na putu do svoje stolice na poslu i prve kafeDivim se svima koji su jutrom, pre 8h normalni. Dobro vam jutro![]()
" Šta ti je Miro, ona je nesnađena, a znaš da volim snađene žene, jedina moja "![]()
Mira: "Aco jel ti drago što ćemo da dobijemo kafanu?"
Aca: "Šta će mi to kad ionako idem svaki dan?!"
Mira:"Seronjo, čujem li te da je Lagerta dobra riba, nema sexa 3 meseca, bićeš zagoreliji od Milančeta!" (Ujeda Acu za prst)

Ma ja posao volim, al ne volim buđenjeZnate za izreku "Nađi posao koji voliš i više ne moraš da radiš"![]()

Mislim da bih mu plela kikice dok srkućem kafu ...
Necemo preterivati sa tim normalniDivim se svima koji su jutrom, pre 8h normalni. Dobro vam jutro![]()

Ima i voajera, možda da proveri dioptriju
Ja u Milančetovoj šolji vidim samo kako se suši veš na konopcu.Na istom univerzitetu smo studirali gledanje u šolju, vidim

Neki vidimo nered pssstJa u Milančetovoj šolji vidim samo kako se suši veš na konopcu.
Izgleda da sam bežao sa ispita![]()
Ne, ti si najbolja od sve deceZnaci, ja najgora od sve dece, vidim i ljubav i sex.
Hvala, sama cu da izadjem.![]()

@milance19 daj drugo kolence sa jos jednom kafom, da ponovis ljubav i sex.Ne, ti si najbolja od sve dece![]()
![]()