- Poruka
- 55.879
Dobro jutro ElleDobro jutro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro ElleDobro jutro

Sta ce ti to u zivotu?Jutro
Radna subota![]()

Sad mi nije do sexa : P
Onda, i ti pij kafu sa nama, vidis da se polako skupljamo za kafuSad mi nije do sexa : P

Narocito dooobroj kafi.Ideš na blok
Kafi se uvek radujemo, to nije utešna nagrada!!!

Ne treba mi!Sta ce ti to u zivotu?![]()

Reci da sam htio ja kačiti ne bih se ženio! I reci joj: haj u kuhinju, ženi je tamo mjesto! I lupi šakom o sto, reci: ja bio-ne bio gladan danas u 14 vruć burek da me čeka na stolu!2. kafa, žena me opominje što nisam krpu okačio, nego ostavio na kuhinjskom elementu : P
Štob reko Milanče: duvajga
Lepo ti dan poceo2. kafa, žena me opominje što nisam krpu okačio, nego ostavio na kuhinjskom elementu : P
Danas su žene emancipovane, nisu kao naše bake, koje su nosile maramu i svako veče mužu prale noge : PReci da sam htio ja kačiti ne bih se ženio! I reci joj: haj u kuhinju, ženi je tamo mjesto! I lupi šakom o sto, reci: ja bio-ne bio gladan danas u 14 vruć burek da me čeka na stolu!![]()
Danas ako ti firma ne izraste u giganta, nece onda nikadŠtob reko Milanče: duvajga![]()

Gde si, nikako da se sretnemo, nemam koga da zezam.Pije mi se kafa a mrzi me da ustanem