Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Ovo je moje omiljeno kucence. Svakog dana se druzim s njim. Kako ono, tako i ja.Može, šalji.![]()
Poklanjam ti ga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je moje omiljeno kucence. Svakog dana se druzim s njim. Kako ono, tako i ja.Može, šalji.![]()
Naravno. Vranje, Kuvajt, Nis, tako to.Da, imaju profil i na FB i na Instagramu - tu su redovniji sa objavama i odgovaraju na sva pitanja.
Ako imas Insta - baci pogled.
Svi su lepi
Hvala LunjoI sa nekim
![]()
![]()

Hej, GČ, pozdrav evo moj komentar :Nemam kuče.

Trazi mala vrata za ulaz u kafanu. Novi je, stidi se. Sad ce on.Izgleda da @milance19 nismo vise tako zanimljivi....![]()

Pa da, ja ćerki uzeo maltezera, da joj bude brat, i spava sa nama u krevetu : PHej, GČ, pozdrav evo moj komentar :
#udominekupuj
ozbiljno, nema zahvalnijeg i odanijeg stvorenja od psa.
Ja udomila štene od 2,5 meseca,bila neka objava hitno ja hajde, sad ima 9 god i to je meni lično posle kćerke najvrednije što imam u životu.
A nisam ni sanjala do tad psa.. niti mi padao na pamet.

Navali bre!Ја сам овде.
Али, некако сам остао без текста.
Не може стално човек да буде циркузант.
А кад сам озбиљан, баш се и не свиђам сам себи.
Прави Гордијев чвор.
Значи, треба ми неко са мачем.
Ima i boljihah Šakirica, dobar, spot, emfazis na nožicama ovog puta : P

Neka te još 10 minutaLaku noc svima
Sanjajte nesto lepo...
i recite milancetu da sam se salila
![]()
Razmišljala sam o tome ali imala sam psa, teško da može neki drugi da ga zameni.Hej, GČ, pozdrav evo moj komentar :
#udominekupuj
ozbiljno, nema zahvalnijeg i odanijeg stvorenja od psa.
Ja udomila štene od 2,5 meseca,bila neka objava hitno ja hajde, sad ima 9 god i to je meni lično posle kćerke najvrednije što imam u životu.
A nisam ni sanjala do tad psa.. niti mi padao na pamet.
Зна он то.Laku noc svima
Sanjajte nesto lepo...
i recite milancetu da sam se salila
![]()

Dobro, ostacu jos malo...Neka te još 10 minuta![]()
)Ајде онда и ја да допринесем још мало.Dobro, ostacu jos malo...
(tesko zabu u vodu naterati)
Nema belu zastavu, pa koristi bele gaće : PŠto konj maše gaćama, zna li se šta?
može itekako.Razmišljala sam o tome ali imala sam psa, teško da može neki drugi da ga zameni.
Predajem se gospodaru.. rođena si za kraljicu.Što konj maše gaćama, zna li se šta?