Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad će da bude od Ace "Nešto protiv bolova"? Ili "Gde ću sad, moja ružo?"Aca Lukas i Sasa Matic.. zgodno mi da ih pratim na gitari..
https://voca.ro/12WafGOYKPsmKad će da bude od Ace "Nešto protiv bolova"? Ili "Gde ću sad, moja ružo?"
Ma zezanje, znam ja da ne znam da pevam. Ali me to ne sprečava da pevam.Nije smesno super je.

Jel kresnuo Terezu Kesoviju?Moja najbolja drugarica je intervjuisala Arsena u Zagrebu
Opasan je bio
Pričao joj je svoje "poduhvate"
Ne znam dal je uljudno da ovde iznesem te sočne detalje
Kad će da bude od Ace "Nešto protiv bolova"? Ili "Gde ću sad, moja ružo?"
Za nju ne znam (valjda je) ali jeste Nedu Ukraden, koja je navodno izjavila (u toku ili posle) "Jao Bože, pa ja sam pustila glaas!"Jel kresnuo Terezu Kesoviju?
Ne znam više šta ću s tobom da radim, da te teram u rac ne daje nikakve rezultate.
Ne znam više šta ću s tobom da radim, da te teram u rac ne daje nikakve rezultate.

E videla sam, ali nekako više volim pravu verziju, ova mi onako, nije to to.
E i on je iebo svastaZa nju ne znam (valjda je) ali jeste Nedu Ukraden, koja je navodno izjavila (u toku ili posle) "Jao Bože, pa ja sam pustila glaas!"

Hoću ako ćeš i ti neku prljavu metaliku.Aman, poslušaj, nije narodnjak![]()
Jeste jesteE i on je iebo svasta![]()
Ne mogu da se poredeE videla sam, ali nekako više volim pravu verziju, ova mi onako, nije to to.

Jao, ček, imam nešto, tebi bi se svidelo. Samo da nađem....Hoću ako ćeš i ti neku prljavu metaliku.![]()
Hoću ako ćeš i ti neku prljavu metaliku.![]()
Plašim se malo, moram da priznam.Jao, ček, imam nešto, tebi bi se svidelo. Samo da nađem....
Svaka čast, volim kad neko klikne na pesmu, barem da čuje šta je.Verovali ili ne, ja retko šta ne poslušam odavde.
Verovali ili ne, ja retko šta ne poslušam odavde.