- Poruka
- 272.979
Koju ste tužnu knjigu pročitali ?
Ili više njih..i plakali ?
Ili više njih..i plakali ?
ee da..i ja sam plakala gledajuci taj film .."Crni lepotan", "Hajdi"
Kad sam bio mali
Juče sam gledao "Hačiko, priča o psu" i plakao sam, nije knjiga ali sam sebe testirao mogu li ja jednom u životu odgledati taj film bez da plačem- izgleda da ne mogu. Ako nije sramota reći "plakao sam".
Ja prestala se testiram, definitivno ne mogu.. Kao trudim se nešto al obavezno puknem na onoj sceni kad mu žena dolazi na stanicu posle devet godina.. "Hači?! Pa ti još čekaš?"Juče sam gledao "Hačiko, priča o psu" i plakao sam, nije knjiga ali sam sebe testirao mogu li ja jednom u životu odgledati taj film bez da plačem- izgleda da ne mogu. Ako nije sramota reći "plakao sam".
Nisam čitao ali znam o čemu se radi, mislim da je bila i serija. Ričard Čembrlen u glavnoj ulozi, jeste nešto tužno bilo, pa nisam ni odgledao, iskreno.Setila sam se davno procitane knjige ptice umiru pevajući - Coleena McCulougha
Od njega mi je najbolji roman Čovek koji se smeje, remek delo.Igo me skenjao par puta, pokušavam sad se setim ko još...al bilo ih je, da..
Knjigu sam citala davno i znam da sam bila tuzna i plakala sam a bio je film ili serija ne znam tacno snimljeno prema knjiziNisam čitao ali znam o čemu se radi, mislim da je bila i serija. Ričard Čembrlen u glavnoj ulozi, jeste nešto tužno bilo, pa nisam ni odgledao, iskreno.
a možeš misliti koliko sam se zarozala, ja koja sam u vreme gledanja tog filma imala psa..znaci srce mi je tuklo 200 na satJa prestala se testiram, definitivno ne mogu.. Kao trudim se nešto al obavezno puknem na onoj sceni kad mu žena dolazi na stanicu posle devet godina.. "Hači?! Pa ti još čekaš?"![]()