Knights of Honor

Au vise puta sam bukvalno celu evropu pokorio...do zadnjeg, jedina mana je sto non stop ima pobuna, ako ne iz ekonomskih razloa onda zbog nostalgije ili zbog vracanja stare drzave, to mu dodje na isto, najvise sam igrao sa Srbijom. Jednom sa Zetom pa je preimenovao u Srbiju...

Au vise puta sam bukvalno celu evropu pokorio...do zadnjeg, jedina mana je sto non stop ima pobuna, ako ne iz ekonomskih razloa onda zbog nostalgije ili zbog vracanja stare drzave, to mu dodje na isto, najvise sam igrao sa Srbijom. Jednom sa Zetom pa je preimenovao u Srbiju...

Ако добро играш нема шансе да имаш побуне.

Ja sam uspeo da zauzmem sve,ostavio sam samo engleska ostrva,svedsko-norvesko i deo Moscwy,sad se zajebavam dok gleam da vidim hoceli neka da uspe da postane moj najveci rival :D

Ако желиш фрку освоји и њих, па онда подигни таксе на ниво ратних и поруши све грађевине које доносе срећу, такође обори и моћ царства. Када крену побуне на све стране, онда гледај који ће ти крај царства постати највећи ривал.

Ретко коју игру сам играо после обртања, а КОХ сам обрнуо неколико пута, са Зетом (Србијом), невероватна игра ( само због графике је на другом месту иза Рим Тотал Вора ) али превише је лака. Ускоро ће изаћи други део.

Ja sam ispizdeo. Osvojio sam skoro ceo azijski deo, citav Balkan, srednju Evropu, malu Aziju, Apeninsko poluostrvo i Alzir, i dezertiraju mi sve velmoze. Svih 10. I ja iznerviran krenem da vracam, tj kupujem nove vitezove, i kupim ih oko 8 i opet dezertiraju. Onda sam odustao od igre.
Zna neko kako mozda da resim to?

Ja sam ispizdeo. Osvojio sam skoro ceo azijski deo, citav Balkan, srednju Evropu, malu Aziju, Apeninsko poluostrvo i Alzir, i dezertiraju mi sve velmoze. Svih 10. I ja iznerviran krenem da vracam, tj kupujem nove vitezove, i kupim ih oko 8 i opet dezertiraju. Onda sam odustao od igre.
Zna neko kako mozda da resim to?

Знам ја оприлике, пази, на почетку имаш слабу државу и тада си релативно безбедан јер нико ни не обраћа пажњу на тебе, покушај зато одмах тада, што брже да скупиш кеш 5000 и да одмах купиш 5 маршала, они у игрици не старе и могу да ти служе вечно док не погину у битци. Проблем код тебе јесте што си унајмио маршале касније када си постао велесила, па су то били непријатељски шпијуни. Што више јачаш као држава, постајеш све више и више трн у оку другим јаким државама, које шаљу шпијуне у твоје редове. Зато одмах на почетку унајми 5 лојалних маршала, јер касније ако их будеш узимао велика већина ће бити шпијуни. Надам се да си разумео. ;)

Teutonic order- pocetak 5 provincija
poslednji save- 42 provincije (umro je kralj jedne velike drzave i sve sto je imao sam osvojio 16 porvincija, alimi je umro kralj)
Najveci do sada mi je ovaj Teutonic order (58 provincija), a drugi mi je Engleska sa 36 provincija.

Igrica meni jedna od najboljih ako ne najbolja strategija malo opcija to mi se ne svidja.A imao sam skoro ceo balkan(nisam dirao pravoslavne zemlje)i iznad balkana sam se sirio trebao mi je jedan rekion do baltickog mora.(igram mirno ako me neka zemlja iznervira pregazim je

Slusaj tiberije....sve sto treba da uradis je da sklopis mir sa svima i da zaratujes sa malim drzavama oko sebe ali pre toga nek ti se razvije vojska.Onda zaratujes sa tim malima i odmah pocinjes da palis njihova sela dok ne dobijes zvezdicu.Onda kliknes na Plunder Incresed u meniju za experience i tako ces paljenjem sela dobijati pare 750,1000,2000,zavisi na kom nivou.E sad ako ti to ne ide onda cepaj sifre za pare. Enter + bskinti pa Enter....i dobijas 100 000 money,100 00piety i 100 000 books(knjige su ti veoma vazne).Pozdrav tiberije i ako ti trebaju sifre samo trazi.

Imam problem, kada igram na hard princ neće da mi pravi decu. Oženim ga mladog sa princezom iz države sa kojom sam u dobrim odnosima i on ništa. I tako ja osvojim pola evrope ali kad on umre nemam naslednika i raspadne mi se carstvo.

PS. Kako da preimenujem državu (iz Zeta u Srbija) i slično?

Back