Knights of Honor

Ja sa Norveškom i Irskom dva puta pobedio. Sa Srbijom, dva puta isto---- Uzo pola evrope, kad ono okrenuše mi se vojskovođe protiv mene. Izdaja...
I ja se kao čudim nešto....
A ne zezam se, živa istina.

i u pocetku trazi para od zemalja sa kojima si u miru al nemas trade ugovor i nisu blizu tebe
ako imaju dace ti prva 2 puta tako ja krecem igru i uopste nije teska jer prvih par krugova odradim sa njihovim parama a posle ide...

imam knajts.
mozete s bezbroj zemalja da ratujete i da vas napadaju sa svih strana
a da igrate na hard i svaku bitku ima da dobijete pa cak i kad vas napadnu krstasi ili teutonci :sanke:...

poenta je da kad dobijete level da odmah uzmete ,,tactics" to je u stvari ojacan satorski kamp koji baca strele na protivnika koji se priblizava na mapi i daje 350% za odbranu kampa i 350% na odbranu i napad ukoliko se borite na nekoj reci...
posle toga kad se dobije novi level. kod marsala lagano se uzima ,,dread" (crvena lobanja koja smanjuje neprijateljev moral i onda se svi oni razbeze).

igrica je ekstra ali posle nekog vremena smori coveka samo tako... z:hi:

al dobar fazon je i ganjati one kingdom advantages--u primorskim mjestima izgraditi harbour, pa ga nadograditi na admirality, i mozes uvozit 1 strani resurs(puno pomaže da se dostigne bar 1 il 2 kingdom advantages)

Igrao sam svojevremeno mnogo ovu igru , sa Srbijom uzo Balkan i upao malo prema severu , al umre mi kralj , sve vojskovodje se odmetnu , svi susedi objave rat i ja lepo najebem , al zato iz drugog pokushaja sam malo vishe bio osvojio .
Sve u svemu igra zarazna do bola.

Ma meni kraljevi umirali jedno 5-6 puta, al ako je kraljevstvo jako onda ne bude nista, u suprotnom se svi pobune--al ovaj zadnji kralj neka levatina bio impotentan pa nemade djece, i sad mi je najbolji trgovac kojeg sam obucio sa onih 5-6 zvjezdica(trebalo mi 100 godina za to) naslijedio i on je kralj i morace UMRIJET -- bem ti takve kraljeve bez djecez:((

е јел играте с муслиманским земљама?
ја увек узмем зирид.
а највише волим сарацене као ратнике јер су убојни и брзи јер немају оклоп а морал им је лудачки!

Ma meni kraljevi umirali jedno 5-6 puta, al ako je kraljevstvo jako onda ne bude nista, u suprotnom se svi pobune--al ovaj zadnji kralj neka levatina bio impotentan pa nemade djece, i sad mi je najbolji trgovac kojeg sam obucio sa onih 5-6 zvjezdica(trebalo mi 100 godina za to) naslijedio i on je kralj i morace UMRIJET -- bem ti takve kraljeve bez djecez:((

Isto tako i ja , kraljevog brata napravim na novog Donalda Trumpa , a on ni klinca da napravi , a kralj ko da je od papira pravljen brzo umre.

е јел играте с муслиманским земљама?
ја увек узмем зирид.
а највише волим сарацене као ратнике јер су убојни и брзи јер немају оклоп а морал им је лудачки!

Ma jok , ja pichio osim sa Srbijojm i sa Bugarima , i nisam se pokajao.

Evo ja da ti nesto reknem XD,igrao sam igru ko blesav jeste da si u ratu ali probaj sto vise da sklapas trade i gledaj ko je dobar za to od tvojih princeva.Probaj da ne kupujes vazale jer su spijuni medju njima i ako to.Sad kad pocnes igru pokusaj da razvijas samo zlatu i hranu ostalo ce doci samo po sebi,takodje ne daj da ti izbije pobuna jer je zajebano.

Игра је више него лака и на хард. Са Зетом можеш без проблема да освојиш цео свет само да те не сруше у првом рату који започињеш у старту.
Игра је лака јер са било којом земљом можеш да зарађујеш тону пара. Да не би губио градове набуџиш их до краја са одбраном и неће моћи да те освоји никаква војска. Да би освајао градове нападаш са два генерала у исто време (наравно да су пуни војске) и освајаш 100% на аутоборбу ако немају два генерала у граду. Уз то се бринеш да ти се не буне сељаци што није толико тешко и ето, после одређеног времена поседоваћеш цео свет.

Back