Knights of Honor

Rebeli su užasni...a najgore je kad sa tvojim špijunom pobuniš tuđu vojsku,i kad ugase bunu,ubiju tvog špijuna,i urade to isto tebi!Grozno...

Btw.Horda uopšte nije jaka.Da je nisam čuvao,Poljaci bi je razbili....

Uveliko se radi na ekspanziji(u stvari dodatka u vidu mapa,koji ispravljaju greške o zemljama i gradovima,i zahvaljujući jednom našem čoveku,Xusa mu je nick,biće dodati:

Serbia:

Regions: Mačva, Raška, Zeta, Hum
Mačva (sub-regions: Mačva, Beograd)
Mačva (Mačva)
Beograd (Beograd, Braničevo)
Raška (sub-regions: Raška, Kosovo)
Raška (Lepenica, Levče, Niš, Rasina, Raška)
Kosovo (Kosovo, Hvosno, Platkovo)
Zeta (no sub-regions):
Pilot, Skadar, Dioclea, Kotor
Hum (no sub-regions):
Trebinje, Zahumlje, Hum

Inače zadnji post je od pre dve nedelje,tako da se znači još radi,nema linka za download.

Ovo su odlične vesti,a više o svemu ovome,evo vam link:

http://forum.sunflowers.de/showthread.php?p=128935#post128935

Pa ovako,onaj link koji sam dao je za mape za prvi deo.Vodi se isto diskusija i o drugom delu koji se radi,al mislim da su zauzeti Paraworldom.Ukratko da ne biste sve čitali ima jako puno postova,drugi deo neće biti u 3d-u,zbog tržišta na koja će biti izbačen(Balkan,zapadne slovenske zemlje,pa onda nemačka i amerika)mada sa onom grafikom i pričom nemaju prolaz u Americi.Glavno dizajneru KoH 1 je išao slabo na njegovoj mašini,tako da mislim da je ovo dovoljno.Težište će biti bačeno na događaje nakon KoH-a 1,tako da verujem da možemo očekivati Tzardom of Tzar Dusan! :D Nisam stigao sve da pročitam,ali pročitaću i daću link.

Poz

Još nešto:

Ova politika izdavača mi je malo apsurdna,ali izgleda da su dobro zaradili na koH-u 1 kad ovo rade...I da,možda više neće biti prelaska na stratešku mapu,s obzirom da je taj aspekt igre bio očajan :roll:

Jel ja treba da citiram sam sebe?

Miki 13991:
Uveliko se radi na ekspanziji(u stvari dodatka u vidu mapa,koji ispravljaju greške o zemljama i gradovima,i zahvaljujući jednom našem čoveku,Xusa mu je nick,biće dodati:

Serbia:

Regions: Mačva, Raška, Zeta, Hum
Mačva (sub-regions: Mačva, Beograd)
Mačva (Mačva)
Beograd (Beograd, Braničevo)
Raška (sub-regions: Raška, Kosovo)
Raška (Lepenica, Levče, Niš, Rasina, Raška)
Kosovo (Kosovo, Hvosno, Platkovo)
Zeta (no sub-regions):
Pilot, Skadar, Dioclea, Kotor
Hum (no sub-regions):
Trebinje, Zahumlje, Hum

Zadovoljan?

Back