Vucic poznatiji kao Aca Parizer daje nebuloznu izjavu - Tito nije posle rata isao u Dravar, jer je tamo bilo puno Srba ,a on ih nije vole...
Onda neko ''pametan,, ko fosilvaso, pocne odmah da fantazira naravno Tito je mrzeo Srbe
i zato nikada nije otisao u Drvar... jer on zna, ne mora nista ni da proverava
Predsednik SFRJ Josip Broz Tito je, 17. maja 1974. godine, povodom 30-ogodišnjice desanta na Drvar odlikovao grad Drvar Ordenom narodnog heroja. Istog dana za narodnog heroja je proglašena i Milka Bosnić, šesnaestogodišnja skojevka, koja je poginula tokom desanta. A 25. maja 1974. godine Ordenom narodnog heroja odlikovana je i Treća lička proleterska udarna brigada, koja je odigrala presudnu ulogu u toku desanta.Predavajući Orden narodnog heroja gradu Drvaru, na proslavi povodom 30-godišnjice desanta na Drvra, predsednik SFRJ Josip Broz Tito je rekao: „Narod, omladina, koji su znali gdje sam ja, svi su radije ginuli nego što bi kazali gdje sam. Kada bi im njemački vojnici, ti razbojnici, pokazali moju fotografiju - odgovorili bi: "Ne znam!" Ubijali su ih. Stotine ih je ubijeno toga dana. Kao je bio visok moral tih ljudi! Kavo je to herojstvo bilo i kakva svijest! Svako je radije ginuo nego što bi bilo šta kazao, jer je bio uvjeren da bi bilo katastrofalno da smo svi mi pobijeni u Drvaru. To je zbilja grad-heroj. Herojski narod Drvara i njegova herojska omladina zaslužuju divljenje, i ne samo divljenje nego i zahvalnost svih naših naroda za ono što su ovdje dali“
Aleksandar Vučić se okomio na Josip Broz Tita veliko srpskim MITOMANSKIM nebulozama, Drvar 2020