електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Извини, шта се то једе сат времена???? Поједеш па онда уз кафу разговараш ако ти је до разговора.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovu varijantu sam i ja pročitala u Burdinim receptima, i isprobala, super jeU šljivu, na mesto koštice se stavi kristal šećer pomešan sa cimetom!
Bila sam u prodavnici knedli... bukvalno ne znate šta da izaberete... onako gotove, pa veliki asortiman... a ja bih od svega da probam...Za mene ubjedljivo najbolja smjesa - rastopiti puter, dodati mljeveni plazma keks, malo proprziti( samo malo da keks ne izgori), kuvane knedle direktno iz vode dodavat u keks, dobro ih uvalajti sa svih strana. U posebnu posudu pomijesati smedji sescer i cimet. Knedle vec uvaljane u keks dodati u mjesavinu secera i cimeta. Dobro ih uvaljati sa svih strana.

potpisujem ovu izjavu kao tačnu 100%... oni nikada cimet nisu stavljali oko knedle, već u knedlu...pa, kada presečete knedlu, rastopljen šećer i cimet iscure iz šljive...![]()
Danima se spremam ovo da probam, nadam se da je dobro.ali knedle spremam na drugi način, meni lakši, gdegod mogu da uštedim neki minut, glasam za to
a uostalom, ovako mi je mnogo ukusnije, a ukus jos i bolji
Pogledajte prilog 645935
pre-do-bro !Danima se spremam ovo da probam, nadam se da je dobro.

Čim je to sa šljivama sigurno će mi se dopasti. 
ja tako radim kada ih pravim samo stavim po malo kristal secer umesto kockeovu varijantu sam i ja pročitala u Burdinim receptima, i isprobala, super je
u svaku šljivu stavila 1/2 kocke šećera i malo cimeta, ispale su odlično

Pravio sam te tvoje knedle, mada mi nedostaje krompirasto testo ukus je odličan.pre-do-bro !![]()
Doduše nisam stavio jaje i nisam dobro potrefio gustinu griza, ali zadovoljan sam. Pravio sam te tvoje knedle, mada mi nedostaje krompirasto testo ukus je odličan.Doduše nisam stavio jaje i nisam dobro potrefio gustinu griza, ali zadovoljan sam.
![]()
al dok ne zameniš sljive za nesto drugo, bice to uvek kolac sa sljivama
Ostao je kolač sa šljivama, mada sam ubacio poneku kajsiju i nešto malo višanja, ali šljive su preovlađujuće.
Sledeći put ću da napravim ''čvršći'' griz i biće bolje. Ali ukus je stvarno OK.