Ja pa ja
Aktivan član
- Poruka
- 1.402
Pazi ovako.
Mozda je ova tema za "Nocni Zivot", ali mislim da je bolje da ostane ovde zbog toga sto je vezana samo za BEograd.
Znaci ideja je sledeca.
Navedite par kafica, klubova ili, jednostavno mesta za odmor i opustanje u vasem kraju.
Ocenite ih po kriterijumima :
1. Koliko je lako prici i naci isti.
2. Kakva je vrsta muzike koja se pusta
3. Kakva je atmosfera ( i nemoj ono 'opustena' jer to moze sve i svasta da znaci
)
4. Kakve su cene piceta
5. Kakvi su ljudi koji dolaze.
6. Dobre i lose strane.
Sve ce naravno biti izuzetno subjektivno, ali moramo da dokazemo da Beograd nisu samo splavovi i par extra popularnih klubova u gradu gde te oderu jos sa ulaza ( Mislim da je bezobrazno BEKS naplatiti 230 din )
Ajd da vas vidim.
Moze poznate klubove ( kafice), moze neke za koje niko do sada nije cuo.
Mozete reci i gde se nalaze, pa da i mi ostali smrtnici dodjemo i uverimo se koliko niste (ili jeste) u pravu.

Ajd
Mozda je ova tema za "Nocni Zivot", ali mislim da je bolje da ostane ovde zbog toga sto je vezana samo za BEograd.
Znaci ideja je sledeca.
Navedite par kafica, klubova ili, jednostavno mesta za odmor i opustanje u vasem kraju.
Ocenite ih po kriterijumima :
1. Koliko je lako prici i naci isti.
2. Kakva je vrsta muzike koja se pusta
3. Kakva je atmosfera ( i nemoj ono 'opustena' jer to moze sve i svasta da znaci

4. Kakve su cene piceta
5. Kakvi su ljudi koji dolaze.
6. Dobre i lose strane.
Sve ce naravno biti izuzetno subjektivno, ali moramo da dokazemo da Beograd nisu samo splavovi i par extra popularnih klubova u gradu gde te oderu jos sa ulaza ( Mislim da je bezobrazno BEKS naplatiti 230 din )
Ajd da vas vidim.
Moze poznate klubove ( kafice), moze neke za koje niko do sada nije cuo.
Mozete reci i gde se nalaze, pa da i mi ostali smrtnici dodjemo i uverimo se koliko niste (ili jeste) u pravu.

Ajd