Klubovi i kafici u vasem kraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ja pa ja

Aktivan član
Poruka
1.402
Pazi ovako.
Mozda je ova tema za "Nocni Zivot", ali mislim da je bolje da ostane ovde zbog toga sto je vezana samo za BEograd.

Znaci ideja je sledeca.
Navedite par kafica, klubova ili, jednostavno mesta za odmor i opustanje u vasem kraju.
Ocenite ih po kriterijumima :

1. Koliko je lako prici i naci isti.
2. Kakva je vrsta muzike koja se pusta
3. Kakva je atmosfera ( i nemoj ono 'opustena' jer to moze sve i svasta da znaci :twisted: )
4. Kakve su cene piceta
5. Kakvi su ljudi koji dolaze.
6. Dobre i lose strane.

Sve ce naravno biti izuzetno subjektivno, ali moramo da dokazemo da Beograd nisu samo splavovi i par extra popularnih klubova u gradu gde te oderu jos sa ulaza ( Mislim da je bezobrazno BEKS naplatiti 230 din )

Ajd da vas vidim.
Moze poznate klubove ( kafice), moze neke za koje niko do sada nije cuo.
Mozete reci i gde se nalaze, pa da i mi ostali smrtnici dodjemo i uverimo se koliko niste (ili jeste) u pravu.
:)

Ajd

hmmm... ima jedan kafitj mnogo dobar za bleju, onako popodnevna kafica i tako to... blizu hmmm jednog c marketa na novom beogradu, posle fontane ka zemunu... ja ga zovem domingez, a mislim da se zove diplomat...
1. malo je zabachen...
2. muzika je neshto italijanko uglavnom...
3. atmosfera je mzoda malo romantichna...
4. cene i nisu neshto extra...
5. ljudi... hmmm... uglavnom shkolarci dok traju chasovi, ali je uveche bolje... posebno subotom...
6. meni se svidja kako je uredjen u nekom poluorijentalnom fazonu, mozesh uzeti neki chasopis ili novine... loshe su ti srednjoshkolci mozda... ako ih ne poznajesh, ako si sa strane...

Laterna Kod Marakane....

Relativno lako... Direktno prekoputa šaltera na Marakani.

Ufff... Pravo da ti kažem ne sećam se.. Nisam bio sto godina

3. Kakva je atmosfera ( i nemoj ono 'opustena' jer to moze sve i svasta da znaci :twisted: )
U poslednje vreme žešći fenseraj

4. Kakve su cene piceta
Skupe

Fenseri

6. Dobre i lose strane.
Dobre... Najbliži mi je...
Loše... Sve ostalo :lol:
Da... Ako se dobro sećam, ne vraćaju kusur... Lopovčine. :lol:

Kod mene u kraju (blokovi) najbolji kafic je Concord u Piramidi. Na spratu, ima terasicu, nije nikakav fenseraj, vise lici na pub, muzika je razna, sve je super! :)

I splav Jezero u bloku 44 - nije splav za vecernji izlazak vec za blejanje preko dana, bas za opustanje i uzivanje na reci

Ja pa ja:
Pazi ovako.
Mozda je ova tema za "Nocni Zivot", ali mislim da je bolje da ostane ovde zbog toga sto je vezana samo za BEograd.

Znaci ideja je sledeca.
Navedite par kafica, klubova ili, jednostavno mesta za odmor i opustanje u vasem kraju.
Ocenite ih po kriterijumima :

4. Kakve su cene piceta
6. Dobre i lose strane.

Ajd

H.O.F
1.malo zabaceno
2.metal
3.mracno je,ali ne premracno( kao u nekoj diskoteci...)
4.prilicno jeftine...pivo ja mislim(nisam sigurna jer ne uzimam oko 50-40 budjola),kafa je 90,absent je 140....
5.ima nas raznih....
6.Ozbiljan je kafic a ne neka metal-rupa(za dobre prilike....),loshe je sto nema dometa unutar...

btw kod mene na banovom brdu...
čini mi se samo neka dziberana
cry.gif

a nije uvek bilo tako,ali došli neki novi doseljenici...pa preobratili narod

1.T.C PIRAMIDA CAFFE ARTE +
2.MUZIKA PRE PODNE LAGANIJA VARIJANTA,UVECE NESTO BRZE IMA ZA SVACIJI UKUS
3.UVEK JE VESELO NESTO SE STALNO DESAVA POSTO JE PIRAMIDA STALNO PUNA,ALI POSLE DEVET JE SASVIM OPUSTENO I UVEK PUNO
4.CENE KAO I SVUDA ZA SVACIJI DZEP
5.LJUDI HMM ZAVISI OD 7 DO 77
6.PO MENI SUPER MESTO, SUPER DRUSTVO,SUPER SREDJEN LOKAL I STO JE NAJVAZNIJE LJUBAZNO OSOBLJE I NAJBOLJA KAFA SA SLAGOM U GRADU

POZDRAV PA SVRATITE AKO STE U PROLAZU

Eto, vidis.

To je i bio razlog postavljanja ove teme.
Da ljudi koji nisu iz tvog kraja upoznaju dobre strane nepoznatog im Beograda.

Ajd i ja da se prikljucim.
Kafe Diplomat - moje omiljeno mesto.:

Ne bas. Malo je uvucen i nije direktno na ulici. U prizemlju je stambene zgrade.
Razno. Uglavnom sa CD-a. Nikakav poseban zanr.
3. Kakva je atmosfera ( i nemoj ono 'opustena' jer to moze sve i svasta da znaci )
Prijatna i skoro kucna.
Iako je ceo kafic na dva nivoa ( a leti ima i bastu), opremljen je skroz u svetlom drvetu i sa skaj ( ne verujem da je ono koza) foteljicama i sofama. Ja volim da se uvalim u jednu sofu na cjosku, pijem pice i gledam TV :)
4. Kakve su cene piceta
Prosecne. Nije preskupo, ali nije ni jeftino. Imaju jedno pice koje nigde u slobodnoj prodaji nisam video.
Uglavnom decica iz kraja, jer nije toliko popularan. Mada u poslednje vreme sve je veci dijapazon ( kako ovo zvuci :) ) ljudi koji dolaze. Pojavljuju se sve besnija i besnija kola ispred zgrade. Ali veliki je parking ( kao i svuda na Novom Beogradu)
6. Dobre i lose strane.

Dobre, prijatna atmosfera i osoblje :twisted:, dobro opremljen, ne toliko poznat i meni blizu
Lose, dolaze uglavnom decica, a u poslednje vreme sve je vise bogatuna, ali nema veze.

Sve u svemu, zacin C.
Ipak meni omiljeni.

Borboleta:
Kod mene u kraju (blokovi) najbolji kafic je Concord u Piramidi. Na spratu, ima terasicu, nije nikakav fenseraj, vise lici na pub, muzika je razna, sve je super! :)

I splav Jezero u bloku 44 - nije splav za vecernji izlazak vec za blejanje preko dana, bas za opustanje i uzivanje na reci

Ми се сигурно и знамо...у крају смо...а и релативно често одем до Конкорда.

А што се тиче Језера...хахахах...које пензионерско место...тамо су једно време ишли моји родитељи. Брвнара рулз.

Pa ti izgleda nikad nisi bio tamo.... :-P
Realno najbolji splavovi (po meni) u blokovima su Kruz, Skalar i Gros
A za Jezero sam vezana pa moram da ga hvalim :) I uopste nije za 45+, ne izmisljaj
Inace splav se izdaje po extra povoljnoj ceni, unutra je odlican prostor za zurke ;)

Borboleta:
A za Jezero sam vezana pa moram da ga hvalim :) I uopste nije za 45+, ne izmisljaj
Inace splav se izdaje po extra povoljnoj ceni, unutra je odlican prostor za zurke ;)

Нисам...али су били моји :mrgreen:

...и доста рекламирања.

На Крузу ми ради најбољи ортак...

...иако не волим алкохол...препорука за неке коктеле у којима се он не осећа.

...Lindsborg lemonade...
...Jungle Juice...
...White cat...

e mene nervira sto je sve isto i ponuda je tuzhna i dosadna.

ynaci neke stvari koje smo mozda i zakacili kao mali vise ni ne postoje.

zato treba napraviti home delivery koji deli shne nokle, ali da traje mesec dana taj projekat da se ne bi profusherio.
ok ne samo shne nokle, nego i tashke i sva takva retka jela i stvari

eto ko je kreativan ebem vas yvanichne

wonder bar na bulevaru, u ruzicasto obojena kucica, sa namestajem i ukrasima u periodu izmedju dva svetska rata, odlicno alternativno mesto, gde mozes da budes kakav hoces.cene su ok, imaju dobro pivo na tocenje, konobari super.
splav kod bazena 25.maj, bas preko puta ulaza, odlican pogled na kulu Hunjadi Janosa, i ratno ostrvo, girice i pivo zidarsko po 60 kinti. fenomenalno mesto za opustanje i uzivanje. usluga super, veoma ljubazno osoblje.

Borboleta:
Kruz zbilja jeste najbolji... Samo sto ipak moras biti finansijski potkovan da bi se tamo koktelisao...;)

Ja cesto blejim na Knjazu... Zbog bilijara...
34.gif

Da, Kruz je super mesto ali su cene malo jace...Posebno sto ti ne da da narucis koktel nego insistira da ti preporuci, pa te odere posle...
Na Grosu je najbolja ice coffee da znas....
A Knjaz je pun nekih paukova, brrrrrrr, najezim se kad pomislim, bljak, ali i tamo odem 1-2 puta u toku leta kad je neka svirka pa se skupe svi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back