vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
zbog ovoga cu 5 minuta da se pravim vazna.l :shock:Pop Relja:vecavestica:Kao mali majmun
Sa tobom i u vatru!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zbog ovoga cu 5 minuta da se pravim vazna.l :shock:Pop Relja:vecavestica:Kao mali majmun
Sa tobom i u vatru!
![]()

a zbog ovoga cu sledecih mesec dana nosom da param oblake i da obozavam popa.Pop Relja:Ti JESI VAZNA! Ne treba da se pravis!![]()

mesec dana cu nosicem da param oblake a tebe cu da obozavam dugo,duuuuuugo :wink:Pop Relja:Samo mesec dana ces me obozavati? :shock:![]()
vecavestica:mesec dana cu nosicem da param oblake a tebe cu da obozavam dugo,duuuuuugo :wink:Pop Relja:Samo mesec dana ces me obozavati? :shock:![]()
i ja tebe???Pop Relja:vecavestica:mesec dana cu nosicem da param oblake a tebe cu da obozavam dugo,duuuuuugo :wink:Pop Relja:Samo mesec dana ces me obozavati? :shock:![]()
![]()
Tako te volim! :wink:
istopicu sePop Relja:Vestice moja!![]()
vecavestica:istopicu sePop Relja:Vestice moja!![]()
![]()
nemoj na SP.Pop Relja:vecavestica:istopicu sePop Relja:Vestice moja!![]()
![]()
Ponecu te samnom na Severni pol. Tamo cu da te cuvam.
ako je tako onda i na SPPop Relja:Hocu da osetis kako je vrela moja ljubav!
Vezi se, polecemo!vecavestica:ako je tako onda i na SPPop Relja:Hocu da osetis kako je vrela moja ljubav!![]()
ti si zaboravio na moju metlu?Pop Relja:Vezi se, polecemo!vecavestica:ako je tako onda i na SPPop Relja:Hocu da osetis kako je vrela moja ljubav!![]()
Ne smem oko struka. Bojim se pascu.vecavestica:ti si zaboravio na moju metlu?Pop Relja:Vezi se, polecemo!vecavestica:ako je tako onda i na SPPop Relja:Hocu da osetis kako je vrela moja ljubav!![]()
sedi iza,uhvati se oko mog struka da ne bucnes pa polecemo.
i budi dobar![]()
rekla sam oko struka![]()

paaaa dooobro ako vec mora???Pop Relja:Ne smem oko struka. Bojim se pascu.vecavestica:ti si zaboravio na moju metlu?Pop Relja:Vezi se, polecemo!vecavestica:ako je tako onda i na SPPop Relja:Hocu da osetis kako je vrela moja ljubav!![]()
i budi dobar![]()
![]()
Mora. Znas, policija, velike kazne. Zbog sigurnosti se moram cvrsto drzati.vecavestica:paaaa dooobro ako vec mora???Pop Relja:Ne smem oko struka. Bojim se pascu.vecavestica:ti si zaboravio na moju metlu?Pop Relja:Vezi se, polecemo!vecavestica:ako je tako onda i na SPPop Relja:Hocu da osetis kako je vrela moja ljubav!![]()
i budi dobar![]()
![]()
![]()
pa nema gore murije.Pop Relja:Mora. Znas, policija, velike kazne. Zbog sigurnosti se moram cvrsto drzati.vecavestica:paaaa dooobro ako vec mora???Pop Relja:Ne smem oko struka. Bojim se pascu.vecavestica:ti si zaboravio na moju metlu?Pop Relja:Vezi se, polecemo!vecavestica:ako je tako onda i na SPPop Relja:Hocu da osetis kako je vrela moja ljubav!![]()
i budi dobar![]()
![]()
![]()
![]()
kako mi je dobricaPop Relja:Razumem. Ti upravljas metlom.
Takav sam po celom teluvecavestica:kako mi je dobricaPop Relja:Razumem. Ti upravljas metlom.![]()
a sto si dlakav ? a???Pop Relja:Takav sam po celom teluvecavestica:kako mi je dobricaPop Relja:Razumem. Ti upravljas metlom.![]()
![]()
vecavestica:a sto si dlakav ? a???Pop Relja:Takav sam po celom teluvecavestica:kako mi je dobricaPop Relja:Razumem. Ti upravljas metlom.![]()
![]()
sto jes,jesPop Relja:vecavestica:a sto si dlakav ? a???Pop Relja:Takav sam po celom teluvecavestica:kako mi je dobricaPop Relja:Razumem. Ti upravljas metlom.![]()
![]()
To je da ceska tamo gde treba :wink: