gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
...da ne bude da te muvam opet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gigule:jel mi divanimo?
...da ne bude da te muvam opet.
Muvas, muvas i to pred svom ovom decom, na 35 stepeni, u hladu ! A ako ovo jos i muz vidi nosices sljivu na oku umesto indexa, zato me i zoves na private !!!![]()

krvolok:gigule:ovo bi moglo na PP ali ajde da rešimo i tu dilemu...zašto misliš da osetno više...i šta to znači...a) +5
b) +10
c) +20
d) +više od 20 kg
Gigule, ti to mene " muvas " ?!? :shock:
PAPIR PRICA !!!![]()
ops: dobro,dobro...moraću da objasnim...mislila sam,kolko kila težim dajem samo na PP.Koga je briga...ma znam da me zezaš..ali šta mogu jezik brži od pameti(koje pitam se..hm,hm..)...a posebno kada su kg u pitanju...moji,naravno...
), ali ne mozes glasati za samu sebe, tako da ti fali jos samo jedan glas.

jedan glas...dakle,pukla sam...ma nisi. mozda samo to tako trenutno izgleda. Izboricemo se za tebegigule:jedan glas...dakle,pukla sam...
Neka bude to za: dobro raspolozenje 8) 

Savremenik:Svecano i zvanicno proglasavam i naglasavam:
S obzirom na obzir... posto je, prema nepisanom zakonu ovog pokreta, za nasu Gigule glasalo tri ZA dok su svi drugi ostali uzdrzani (mada mi se ucinilo da sam video i jedan glas protiv) - izglasavanje istoimenog clana kluba je zavrseno!" 8)
Gigule, cestitam na sjajnoj borbi protiv same sebe i mnogo srece u daljem sekretarisanju. Naravno, procice jos neko vreme dok ne steknes poverenje svih i dok ti Che i ja ne dopustimo da imas pravo "veta", ali nadam se da ces nakon inaguracije nastaviti dobrim putem. Inaguracija ce se odrzati 12 ili 13 ovog meseca i neka tvoj prvi zadatak bude da taj dogadjaj sama osmislis i realizujes posto nas ostale mrzi
Aplauz![]()
![]()
PRIGOVOR !!! Ulazem energicno, prigovor,jer se glasanje obavilo van svih rokova i to bez kvoruma !!! Predlazem da se glasanje ponovi, ovaj put bez navedenih proceduralnih propusta, u cetvrtak, uvece, izmedju 20 i 24 h, pa da znamo dobismo li sekretara ili ne !!! Ako se predsednik Srbije birao 5 - 6 puta, i to u regularnijoj formi dok nije izabram, pa valjda se i ovde MOZE i MORA u drugi krug, pa upravo neka bude i PROSTOM vecinom ( tj. da Gigule glasa sama za sebe ! ) !!! :x