Druženje Klub dzentlmena dobrih namera 4

А ономад идем кроз град игноришем излоге са обућом и мислим се како сам успешно себе опремила свим потребним моделима и бојама обуће и да баш ништа више не морам да купујем.
Кад оно!
УДари пролеће усред зиме и схеба ми концепцију!

Па није провокација, озбиљан је проблем..
Ко ће да ми помогне ,саслуша и разуме ако не ови добри људи овде. 💕
Paa, imamo sličan problem, samo rizikujem izbacivanje odavde ako krenem o cipelama
nema Hata pojma da sam ja ultra moderan i da imamo ovakve

"komplex high boots"

jel da da sam moderan :D

Pogledajte prilog 1437690
Još crvena karirana košulja i savršen si :cool:

А ономад идем кроз град игноришем излоге са обућом и мислим се како сам успешно себе опремила свим потребним моделима и бојама обуће и да баш ништа више не морам да купујем.
Кад оно!
УДари пролеће усред зиме и схеба ми концепцију!
Cipela, torbi i haljina nikada dosta. U ormaru na poslu imam... ček da izbrojim: čizme x 2, cipele x 2, sandale x 1 - sve sa visokom potpeticom. U zgradu ulazim kao jedna osoba i onda... kada Erik kada pojede bananu...

Де си ти? Нашла си нас 🤗
Pa čim se pomenu cipele eto me!
pa dedeste vesela druzino Gana Kvrgice ?

kako ste se zanimali za vikend ?

Da li su vam rusi smetali u prevozu ?

:D
Prođe vikend, 'vako - pufff! Bio je... pa mogla bih još jedan krug :vnaocare:

Jel bilo rvanje sa rusima?
Pro Wrestling No GIF

Ma nešto je ganiša sfušerio otvorenje? Gdje je #mileguzespokoja #ninanebuninazemlji a da ne pominjem vanpira sto prekodana spava ispod mesalice sto narod stavi uzazid od supe i pokrije najlonom da ne kisne i besnu liscu sto prekonoci ide pijana po ataru i trazi koga da ujede, teški fušeraj ako mene pitate
Nista Bebo, moracemo ti i ja zurku da organizujemo ovde da se cuje nadaleko i nasiroko.
Vazno Silver sinoc oplaka staru kafanu :lol:

Back