Klub dzentlmena dobrih namera 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skoro smo ceo dan proveli zajedno i sin komentariše kako bismo mogli češće tako... i ostade na tome! Svako svoje obaveze gura.
Bas tako svako svoje obaveze ima. :D

Ja sam se danas cuo telefonom sa mojim sinom i pitam ga sta radi,a on mi kaze: "Ma pusti me u stresu sam na poslu,sutra ja sam radim kao jedini rukovodeci organ u celoj firmi sa 350 radnika,nesto cu sigurno da zabrljam".

A ima ih ukupno 5 koji vode celu firmu plus njihove sekretarice,ovih 4 otislo negde za ovaj vikend a njega samog ostavili za subotu i nedelju hahahaha.😁

Dok nismo lekari i dok nemamo pacijente na stolu - svaki drugi posao može da čeka :manikir:

Moj je upravo došao sa faksa, tj. svratio na ručak i ode kući. Malo se išćaskali, uhvatili se tema sa LJiS-a, rekla sam tamo da ću da tražim njegovo mišljenje za neke nedoumice, pa je krenuo, pa se zapričao, pa se vratio, pa se raspričao :mrgreen: Mogla sam i mail sa anketom da mu pošaljem :lol:

Dok nismo lekari i dok nemamo pacijente na stolu - svaki drugi posao može da čeka :manikir:

Moj je upravo došao sa faksa, tj. svratio na ručak i ode kući. Malo se išćaskali, uhvatili se tema sa LJiS-a, rekla sam tamo da ću da tražim njegovo mišljenje za neke nedoumice, pa je krenuo, pa se zapričao, pa se vratio, pa se raspričao :mrgreen: Mogla sam i mail sa anketom da mu pošaljem :lol:
Ljubi ga majka. :D

Moj se skoro zaposlio u ovu novu firmu i ja ga pitam kako u kancelariji sedite ti i sekretarica, jel za istim stolom,ona preko puta tebe ili imate posebne stolove,on mi kaze ona ima svoj pisaci sto i laptop a ja svoj posebno odvojeno.Onda ga pitam a jel udata ili nije on kaze da mu je rekla da nije ,ja ga opet pitam a jel lepa, on kaze da lepa je,a zasto me to sve pitas.ja kazem onako.:D

Onda se on seti i ukapira pa mi i kaze:O cemu ti sve razmisljas,idi bre zenska je starija od mene 3 godine, ja sam tamo najmladji u celoj firmi" 😁

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back