zmaj013
Primećen član
- Poruka
- 652
Ziva bila sestro slatka, pa videla;-)Bliznakinja:Aha...to cemo jos da vidimo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ziva bila sestro slatka, pa videla;-)Bliznakinja:Aha...to cemo jos da vidimo
Bliznakinja:Aha...to cemo jos da vidimo
ja znam,.... xeexexexexe..Miki 13991:Da li je neko možda našao lek protiv depresije?Meni pomaže zezanje...
Miki 13991:Da li je neko možda našao lek protiv depresije?
Meseceva_kci:Kanabisom protiv depresije
Hemikalija iz kanabisa djeluje kao antidepresiv, zaključak je to novog istraživanja kanadskih stručnjaka sa sveučilišta Saskatchewan, koje pobija ranije teze da je konzumiranje kanabisa povezano s povećanim rizikom za depresiju.
Miševi kojima su se davale doze kanabionoida pokazivali su manji stupanje depresije i tjeskobe. Istraživači su to objasnili činjenicom da kanabinoid nazvan HU210 dovodi do regeneracije stanica u hipokampusu, dijelu mozga inače zaduženom za pamćenje i emocije, no upozoravaju kako je vjerovatno da drugi kanabinoidi imaju suprotni učinak.
Procjenjuje se da kanabis ima više od 60 aktivnih sastojaka, a ranija istraživanja pokazala su njegovu djelotvornost u ublažavanju multiple skleroze i smanjuju osjećaj bola.
Zakljuchak--> Poglavice, pochni da dijelish lule mira! :wink:
Sve sam u vecem uverenju da si bolesna (bolestan)... :shock:Xiao Chen:bas volim kad je neko drugi u depresiji
Ne slažem se s tobom.Ja ne gledam na sve crno,pa sam ipak neki put depresivan...dadimar:U depresiju zalaze samo oni koji na sve gledaju crno..........Takvih je nazalost sve vise......
Pa, eto vidis ti si izuzetak.Miki 13991:Ne slažem se s tobom.Ja ne gledam na sve crno,pa sam ipak neki put depresivan...