ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
u tom slucaju, nadajmo se najboljem (da (ne)sretnica ne pati od alergija i tako...)
Hehe ne boj se ne bih joj preporucio staru narodnu medicinu "vruc pupak na pupak"
ipak je ona riba od mog druga. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u tom slucaju, nadajmo se najboljem (da (ne)sretnica ne pati od alergija i tako...)
ipak je ona riba od mog druga. Hehe ne boj se ne bih joj preporucio staru narodnu medicinu "vruc pupak na pupak"ipak je ona riba od mog druga.
![]()

hmmm...a sta ti uopce...trazis u tom...buketu Zoro?![]()
Poveo me Dacha greskom da glumim dzubox iz cveca.
Kao kad otvore one muzicke kutije pa razrogace oci od miline, prosto se raspilave.
A tek kad se masnica od buketa povuce... pa upotrebi malo mastu. 
Mislis da ce ti ispricati svoju tuznu storiju, da ce ti odgovoriti zbog cega je i on u limbu...ne verujem...

ma jok, samo me zanima sto zvizduce bumbarov let...![]()

Ja to uvek kad vidim cicamacu. I sad sam video jednu pa odo malo da odzujim da je vidim malo bolje.![]()
Borčica ponekad zaluta, u sitne sate, na ovaj pdf.
Zanimljiva diskusija.

zar ti ne...zujis?![]()
Nada se Dacha da nije...i Ivana misli da nije...

O majko mila sad Ivana...![]()
![]()
Vise od deset Don Zuane... 
Pa nema jos Unsaie, Olja "kiseli kupus" sa deckom iz BG, Tuborg Lemon je tu okolo...sljaka cura, Ivana i Borcica se ne ljute, to bi bile sve koje sam nabrojao...ti si stavio vise njih...Vise od deset Don Zuane...
![]()
steta sto je zadojise na tinejdzerima takvim idejama, inace bi bila bas dobra. A sto je Olja "kiseli kupus"? Jel to ono kao "kiselo grozdje" fazon? Ocu da se muvam a necu nista konkretno? Nesto sumnjam da je u tom klinackom fazonu. Ko je Tuborg Lemon nemam pojma. Jest ja sastavio vise pa sta?
Danas bi opet mogao da izmenim listu i dodam jos jednu, simpa. 
"Kiseljenje kupusa" ti je najvaznija stvar kod "upoznavanja" s forumasicama..., a sto se tice prosirivanja spiska - da bi tim bio dobar, selektor mora da bude maher...
![]()
![]()
Пожељна Форумска Удавача...
Драги мушкарци, има ли овде нека коју бисте с задовољством представили фамилији и родбини?
Или бисте од сваке узели по мало...

Bebi Dzejn!![]()
![]()