- Poruka
- 404.800
Ја сам познат као човек који се јако тешко одлучује па бих повео ПИЛ, Парку, Ивану. Такође, Кучка ми је драга, Пета и још неке али оне више не постују...
To sto nismo svaki dan na forumu ili odsustvujemo ne znaci da ne postujemo ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам познат као човек који се јако тешко одлучује па бих повео ПИЛ, Парку, Ивану. Такође, Кучка ми је драга, Пета и још неке али оне више не постују...

Hehe, zato sto si najzaebatija za izgovoriti.Sta mislis.. tresle mi se ruke?
![]()
![]()
![]()
.
.Pogresio si i kod Unsaie....
Za misljenje o forumasima nemam pojma, imam o svima dobro misljenje, posebno o prijateljima, oni su zakon...to ne zaboravi...
U svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo, tamo su kuce od cokolade. 
U ma ne zaboravljam ja nista. Ko ce kome ako ne svoj svome.U svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo, tamo su kuce od cokolade.
![]()
, ako dodje do toga, zna se o cemu je rec - Dacho cuvaj g..u, svidjas mu se opasno...
Dobro ajde pamti pa vrati, nisam u gey fazonu tako da ne brines. Nego ti ne rece kako si se proveo jel to bese juce u NSu?Ma znam ja da je sve OK dok mi pogresno ne napises nik..., ako dodje do toga, zna se o cemu je rec - Dacho cuvaj g..u, svidjas mu se opasno...
![]()
Dobro ajde pamti pa vrati, nisam u gey fazonu tako da ne brines. Nego ti ne rece kako si se proveo jel to bese juce u NSu?
, ali covece...ozracio sam se od riba raznih profila...

.
. Ali, pazi za klinke mi je jasno, ali ono ribe i tete taman za cika Dachu, a dve trecine njih "soliteri".
Pazi kad znam o cemu pricas.I tako dakle "soliteri".
Pa sta i ako su visoke ne znaci da su lose cure. To nije moje misljenje inace jer ima bre raznih, trebao si da poneses cvikere pre nego sto si krenuo.
Jes video mozda neku sto bi pripadala klubu b? da se vratimo na temu.
![]()

, ali...jedno od pravila - biti iskren.)To sto nismo svaki dan na forumu ili odsustvujemo ne znaci da ne postujemo ...![]()
E brale nemam pojma ko je iz NSa, nisam ni za ovu Taru znao. Znam da je Peta iz NSa, cak i lepo izgleda ali je previse u gey fazonu. Ja cito Taru i njenu zaebanciju sa nekih 10 osoba na gomili pa steko takav "swing" utisak.Posle "onog negativnog iskustva" ne "gledam" u tom pravcu.
Pa zar nije mala Tara u NS...ali ta devojka je duze vreme bila zaljubljena, onako jako, do daske, smrtno, i jos uvek se javljaju simptomi te velike ljubavi...zamisli tu tugu kad bi se sreli i upoznali, sta da joj covek kaze, cime da je razvedri, ohrabri, kad je i sam syeban...plus mogu da joj budem "deda"...Koga jos ima u NS?
A voleo bi da upoznam Borcicu...podseca me na jednu prijateljicu...i privlace me zene koje se bave nekim neobicnim profesijama...da ih nazovem "opustenim" profesijama...one koje svojim ljudima unose neku vedrinu, lakocu, mir u svakodnevni zivot...relaksiraju ih svojim prisustvom, a to je po meni poseban kvalitet. O inteligenciji i karakteru te zene - sta reci...
(Valjda nece ovo citati, ubice me blam, ali...jedno od pravila - biti iskren.)
Kad ono zaljubljena.
Nemam pojma odakle je Eva Braun ali to ne propusti da bacis pogled. Borcica je gospodja, djerdan oko vrata njenog dragog...ali verujem da ti se dopada.![]()
Ti bas ne znas sta oces. Borka stvarno ima jedne od najboljih postova ovde, deluje super, mada mislim da je par godina starija od nas neam pojma. E brale nemam pojma ko je iz NSa, nisam ni za ovu Taru znao. Znam da je Peta iz NSa, cak i lepo izgleda ali je previse u gey fazonu. Ja cito Taru i njenu zaebanciju sa nekih 10 osoba na gomili pa steko takav "swing" utisak.Kad ono zaljubljena.
Nemam pojma odakle je Eva Braun ali to ne propusti da bacis pogled.
A za Borcicu vidi sta si pre 3 posta napisao:
Ti bas ne znas sta oces. Borka stvarno ima jedne od najboljih postova ovde, deluje super, mada mislim da je par godina starija od nas neam pojma.
Moram da primetim da se previse rasplinjavas, na 100 tema, fokusiraj se malo uze.![]()

Kazem ti da je ta zena udata...a posle kazem da bi voleo da je upoznam, plus jos i te dve devojke koje mi se svidjaju, koje cenim...
Ne znam kako nisi skontao...znaci ne razmisljam o njoj (i njima) kao udavaci (udavacama), nego mislim da bi vredelo upoznati takve zene...Uf, valjda je sad jasnije...![]()
. A opet pre samo nekoliko dana si pricao kako si u nekoj vezi i zaljubljen.
Cak si pricao da trebas da se zenis, a sad si malo u svom nosu utripovao miris ribice i odma se siris u nebo. Ali brale ko ovde od tipova ne bi hteo da glumi don zuana za sve zive devojke, morao bi da budes po svim osobinama bolji od drugih a naravno da to nisi, kapiras sta ti pricam, nije ti to zdravo, naebaces. Pa naravno neobavezni sex, a zar ovde neko prica o necem drugom?. A opet pre samo nekoliko dana si pricao kako si u nekoj vezi i zaljubljen.
Ali brale ko ovde od tipova ne bi hteo da glumi don zuana za sve zive devojke, morao bi da budes po svim osobinama bolji od drugih a naravno da to nisi, kapiras sta ti pricam, nije ti to zdravo, naebaces.
![]()
Posle toga je bila xy godina u vezi sa nekim pajserom, koji ju je ostavio, zato sto je izgleda gluplji od mene...onaj fazon - menjam stari model za novi, sto je nju izbacilo iz koloseka...Vecina mojih prijatelja su i njeni prijatelji, i kolege, svakodnevno je srecu i navijaju za...A ja se trenutno ni sam sa sobom ne bi muvao...Don Zuan je van forme...i nemas pojma koliko smesno zvuci tvoje "neverovanje"...*** napisao sam roman o sebi na ovoj temi.
i u akciju... posalji joj kitu cveca. 
Људи, ова тема је требало да буде полушаљивог карактера, односно да се испоље неке симпатије...
Поштујем то што сте на писали, али нисам је замислио толико озбиљно...

Људи, ова тема је требало да буде полушаљивог карактера, односно да се испоље неке симпатије...

Nisam ni ja, ali osim njega, tebe, Tuborg Lemona i mene cini mi se da se niko nije izjasnjavao...
Da li bi vredelo da povedem i Zoroa, simpatije su se ispoljile...
Ma bice dobro ako ovo ne procitaju "simpatije"...neke od njih vec jesu...![]()

naravno, nema smisla da ides kuci bez Zoroa![]()

Hehe samo nemoj da me posalje zajedno sa cvecem njegovoj bivsoj.![]()