Клуб 2.

Ја сам познат као човек који се јако тешко одлучује па бих повео ПИЛ, Парку, Ивану. Такође, Кучка ми је драга, Пета и још неке али оне више не постују...

To sto nismo svaki dan na forumu ili odsustvujemo ne znaci da ne postujemo ...:)

Dobro ajde pamti pa vrati, nisam u gey fazonu tako da ne brines. Nego ti ne rece kako si se proveo jel to bese juce u NSu?

E ybga isao sam "poslovno", do FTN-a i Tehnoloskog, motam materijal za master rad i njakam se sa asistentima oko toga, pre podne kampus, po podne do ortaka u njegovu firmicu (to je onaj sto sam ga opisao u temi o seksu na radnom mestu, sto ceo dan provede sa sekretaricom boli glava ribicom i ne bude nista - evo vec skoro godinu dana), a posle setnja po gradu po onoj zegi, da se otreznim :), ali covece...ozracio sam se od riba raznih profila...:klap::klap::klap:.
I tako dok sam svrljao i snimao "prirodu" uocim da je gro riba vislje od mene, to nikad ranije nisam razmatrao, i iznenadim se, ono kad toliko narastose :lol:. Ali, pazi za klinke mi je jasno, ali ono ribe i tete taman za cika Dachu, a dve trecine njih "soliteri".:lol:

Pazi kad znam o cemu pricas. :lol: I tako dakle "soliteri". :lol: Pa sta i ako su visoke ne znaci da su lose cure. To nije moje misljenje inace jer ima bre raznih, trebao si da poneses cvikere pre nego sto si krenuo. :) Jes video mozda neku sto bi pripadala klubu b? da se vratimo na temu. :lol:

Pazi kad znam o cemu pricas. :lol: I tako dakle "soliteri". :lol: Pa sta i ako su visoke ne znaci da su lose cure. To nije moje misljenje inace jer ima bre raznih, trebao si da poneses cvikere pre nego sto si krenuo. :) Jes video mozda neku sto bi pripadala klubu b? da se vratimo na temu. :lol:

Posle "onog negativnog iskustva" ne "gledam" u tom pravcu. :rumenko:
Pa zar nije mala Tara u NS...ali ta devojka je duze vreme bila zaljubljena, onako jako, do daske, smrtno, i jos uvek se javljaju simptomi te velike ljubavi...zamisli tu tugu kad bi se sreli i upoznali, sta da joj covek kaze, cime da je razvedri, ohrabri, kad je i sam syeban...plus mogu da joj budem "deda"...Koga jos ima u NS?
A voleo bi da upoznam Borcicu...podseca me na jednu prijateljicu...i privlace me zene koje se bave nekim neobicnim profesijama...da ih nazovem "opustenim" profesijama...one koje svojim ljudima unose neku vedrinu, lakocu, mir u svakodnevni zivot...relaksiraju ih svojim prisustvom, a to je po meni poseban kvalitet. O inteligenciji i karakteru te zene - sta reci...
(Valjda nece ovo citati, ubice me blam :rumenko:, ali...jedno od pravila - biti iskren.)

Posle "onog negativnog iskustva" ne "gledam" u tom pravcu. :rumenko:
Pa zar nije mala Tara u NS...ali ta devojka je duze vreme bila zaljubljena, onako jako, do daske, smrtno, i jos uvek se javljaju simptomi te velike ljubavi...zamisli tu tugu kad bi se sreli i upoznali, sta da joj covek kaze, cime da je razvedri, ohrabri, kad je i sam syeban...plus mogu da joj budem "deda"...Koga jos ima u NS?
A voleo bi da upoznam Borcicu...podseca me na jednu prijateljicu...i privlace me zene koje se bave nekim neobicnim profesijama...da ih nazovem "opustenim" profesijama...one koje svojim ljudima unose neku vedrinu, lakocu, mir u svakodnevni zivot...relaksiraju ih svojim prisustvom, a to je po meni poseban kvalitet. O inteligenciji i karakteru te zene - sta reci...
(Valjda nece ovo citati, ubice me blam :rumenko:, ali...jedno od pravila - biti iskren.)
E brale nemam pojma ko je iz NSa, nisam ni za ovu Taru znao. Znam da je Peta iz NSa, cak i lepo izgleda ali je previse u gey fazonu. Ja cito Taru i njenu zaebanciju sa nekih 10 osoba na gomili pa steko takav "swing" utisak. :lol: Kad ono zaljubljena. :lol: Nemam pojma odakle je Eva Braun ali to ne propusti da bacis pogled. ;)

A za Borcicu vidi sta si pre 3 posta napisao:
Borcica je gospodja, djerdan oko vrata njenog dragog...ali verujem da ti se dopada. :)
:lol: Ti bas ne znas sta oces. Borka stvarno ima jedne od najboljih postova ovde, deluje super, mada mislim da je par godina starija od nas neam pojma. :roll:
Moram da primetim da se previse rasplinjavas, na 100 tema, fokusiraj se malo uze. ;)

E brale nemam pojma ko je iz NSa, nisam ni za ovu Taru znao. Znam da je Peta iz NSa, cak i lepo izgleda ali je previse u gey fazonu. Ja cito Taru i njenu zaebanciju sa nekih 10 osoba na gomili pa steko takav "swing" utisak. :lol: Kad ono zaljubljena. :lol: Nemam pojma odakle je Eva Braun ali to ne propusti da bacis pogled. ;)

A za Borcicu vidi sta si pre 3 posta napisao:

:lol: Ti bas ne znas sta oces. Borka stvarno ima jedne od najboljih postova ovde, deluje super, mada mislim da je par godina starija od nas neam pojma. :roll:
Moram da primetim da se previse rasplinjavas, na 100 tema, fokusiraj se malo uze. ;)

Kazem ti da je ta zena udata...a posle kazem da bi voleo da je upoznam, plus jos i te dve devojke koje mi se svidjaju, koje cenim...
Ne znam kako nisi skontao...znaci ne razmisljam o njoj (i njima) kao udavaci (udavacama), nego mislim da bi vredelo upoznati takve zene...Uf, valjda je sad jasnije...:)

hmmm...da "je" vodim kuci...paaa...da sam musko - Pipi, Nesto...Parku, Gljivu Zjalovku (dje nju da zaboravim...)...dobro de, i Danu...

da sam zemsko...juuu - vidi jbte pa ja jesam zemsko!...nikog od prisutnih;
moja obitelj ima vrlo...nezgodan smisao za humor - za ovako nesto...zaebavali bi me do kraja zivota... :mrgreen:

ps opet Tuborg Lemon, ni slutila nisam da od tog coek moze da se nacirka...? :)

Poslednja izmena:
Kazem ti da je ta zena udata...a posle kazem da bi voleo da je upoznam, plus jos i te dve devojke koje mi se svidjaju, koje cenim...
Ne znam kako nisi skontao...znaci ne razmisljam o njoj (i njima) kao udavaci (udavacama), nego mislim da bi vredelo upoznati takve zene...Uf, valjda je sad jasnije...:)

Pa naravno neobavezni sex, a zar ovde neko prica o necem drugom? :lol:. A opet pre samo nekoliko dana si pricao kako si u nekoj vezi i zaljubljen. :lol: Cak si pricao da trebas da se zenis, a sad si malo u svom nosu utripovao miris ribice i odma se siris u nebo. Ali brale ko ovde od tipova ne bi hteo da glumi don zuana za sve zive devojke, morao bi da budes po svim osobinama bolji od drugih a naravno da to nisi, kapiras sta ti pricam, nije ti to zdravo, naebaces. ;)

Poslednja izmena:
Pa naravno neobavezni sex, a zar ovde neko prica o necem drugom? :lol:. A opet pre samo nekoliko dana si pricao kako si u nekoj vezi i zaljubljen. :lol: Ali brale ko ovde od tipova ne bi hteo da glumi don zuana za sve zive devojke, morao bi da budes po svim osobinama bolji od drugih a naravno da to nisi, kapiras sta ti pricam, nije ti to zdravo, naebaces. ;)

O neobaveznom seksu na forumu, pogotovo sa te tri cure koje mi se dopadaju, ni ne sanjam...dve trecine njih to znaju...ima tu i posledica od te ranije price o virtuelnoj ljubavi.
U RL sam usmeren na to da obnovim vezu sa svojom nekadasnjom...oboje smo duze vreme bez partnera, a godine smo proveli zajedno, nekog boljeg resenja nema...
Za glumljenje Don Zuana na forumu me zivo boli K, nije mi jasno kako bar ti to nisi uocio...Ovde postoji nekoliko devojaka koje mi se dopadaju, koje postujem zbog nekih njihovih vrlina, ne zbog "neobaveznog seksa", nastojim da se s njima druzim dok provodim vreme na forumu...Ne verujem da je bolest biti kulturan i normalno se ophoditi prema vecini ljudi na forumu, ako mislis da nije tako...onda sam pacijent...Jos pitanja druze islednice? ;)

Posle toga je bila xy godina u vezi sa nekim pajserom, koji ju je ostavio, zato sto je izgleda gluplji od mene...onaj fazon - menjam stari model za novi, sto je nju izbacilo iz koloseka...Vecina mojih prijatelja su i njeni prijatelji, i kolege, svakodnevno je srecu i navijaju za...A ja se trenutno ni sam sa sobom ne bi muvao...Don Zuan je van forme...i nemas pojma koliko smesno zvuci tvoje "neverovanje"...*** napisao sam roman o sebi na ovoj temi.

Posle toga je bila xy godina u vezi sa nekim pajserom, koji ju je ostavio, zato sto je izgleda gluplji od mene...onaj fazon - menjam stari model za novi, sto je nju izbacilo iz koloseka...Vecina mojih prijatelja su i njeni prijatelji, i kolege, svakodnevno je srecu i navijaju za...A ja se trenutno ni sam sa sobom ne bi muvao...Don Zuan je van forme...i nemas pojma koliko smesno zvuci tvoje "neverovanje"...*** napisao sam roman o sebi na ovoj temi.

Ako ako zdravo je to. Ajde drzimo ti fige da ostvaris ono sto stvarno zelis. ;)

Ne delujes ti meni tako bezivotno uopste. Ajde nemoj da si furundzija budi topdzija :lol: i u akciju... posalji joj kitu cveca. :lol:

Људи, ова тема је требало да буде полушаљивог карактера, односно да се испоље неке симпатије...
Поштујем то што сте на писали, али нисам је замислио толико озбиљно...

Људи, ова тема је требало да буде полушаљивог карактера, односно да се испоље неке симпатије...

Pa pito si koju bi upoznali sa roditeljima eto Daca reko. :)

Cut' Dijenek, na tvojoj temi se bar pise, hehe, moja ode u nepovrat...:D

Nisam ni ja, ali osim njega, tebe, Tuborg Lemona i mene cini mi se da se niko nije izjasnjavao...:)
Da li bi vredelo da povedem i Zoroa, simpatije su se ispoljile...:rotf:
Ma bice dobro ako ovo ne procitaju "simpatije"...neke od njih vec jesu...:)

Back