Lexa Buduća legenda Poruka 30.368 05.08.2009. u 19:05 - klopke treba zaobitji #26 U zbornici su i dobre čke
psoglav Buduća legenda Banovan Poruka 27.122 05.08.2009. u 19:12 - klopke treba zaobitji #27 Lexa: U zbornici su i dobre čke Kliknite za proširenje... nije da nisu
sunasceJeca Poznat Poruka 9.932 05.08.2009. u 22:09 - klopke treba zaobitji #28 Dog face: a ti imas viska pa se rasipas ? Kliknite za proširenje... Ne,nego znam sta je lepo ponasanje i pisanje koje ne nalikuje vulgarnom...
Dog face: a ti imas viska pa se rasipas ? Kliknite za proširenje... Ne,nego znam sta je lepo ponasanje i pisanje koje ne nalikuje vulgarnom...
V Gost Poruka 6.669 05.08.2009. u 22:21 - klopke treba zaobitji #29 sunasceJeca: Ne,nego znam sta je lepo ponasanje i pisanje koje ne nalikuje vulgarnom... Kliknite za proširenje... Ma lepo ponasanje je mnogo toga ali necemo sada valjda zalaziti u detalje.. Pa nismo cicije u banalnim recenicama valjda ..
sunasceJeca: Ne,nego znam sta je lepo ponasanje i pisanje koje ne nalikuje vulgarnom... Kliknite za proširenje... Ma lepo ponasanje je mnogo toga ali necemo sada valjda zalaziti u detalje.. Pa nismo cicije u banalnim recenicama valjda ..
psoglav Buduća legenda Banovan Poruka 27.122 05.08.2009. u 23:04 - klopke treba zaobitji #30 sunasceJeca: Ne,nego znam sta je lepo ponasanje i pisanje koje ne nalikuje vulgarnom... Kliknite za proširenje... istina je to kara mija
sunasceJeca: Ne,nego znam sta je lepo ponasanje i pisanje koje ne nalikuje vulgarnom... Kliknite za proširenje... istina je to kara mija
jevta.bg Aktivan član Poruka 1.138 06.08.2009. u 13:52 - klopke treba zaobitji #31 Dog face: ima li sta gore od pune prostorije matorih zenturaca kojima sise vise do pupka ? ja mislim da ima Kliknite za proširenje... Ima , puna sala matorih zenturaca kojima sise vise do pupka
Dog face: ima li sta gore od pune prostorije matorih zenturaca kojima sise vise do pupka ? ja mislim da ima Kliknite za proširenje... Ima , puna sala matorih zenturaca kojima sise vise do pupka
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 07.08.2009. u 10:04 - klopke treba zaobitji #32 Dog face: ima li sta gore od pune prostorije matorih zenturaca kojima sise vise do pupka ? ja mislim da ima Kliknite za proširenje... Ima. Recimo forumska varijanta...
Dog face: ima li sta gore od pune prostorije matorih zenturaca kojima sise vise do pupka ? ja mislim da ima Kliknite za proširenje... Ima. Recimo forumska varijanta...