Клопастичарница

Где је центар централне области НБГ
Stiglo danas iz Koreje, ne ljubomoriši.
1000039680.jpg

E, pa ja sam iz te centralne oblasti, potez od ušća do opštine. Peške do strogo centra, nekih15min.

Ајде се ви договоите где је центар периферије, за мене је центар још увек круг двојке ;)
Uvek bio, al ajd ti dokaži. :smor:
Centar NBG su paviljoni, za periferiju ne znam, al mi liči na dvojku.
Ovaj razgovor liči na odgovor Zemunca kad ga pitaju gde ide a on kaže u grad.
Grad je ono gde je dvojka.
Ovo je istinita priča, znam čoveka, bivši kolega, izgubi se kod Slavije i traži pomoć da se vrati u Zemun. To je bilo pre navigacije.
Kako s takvom osobom možeš da pričaš o bilo čemu. :rotf:

Ајде се ви договоите где је центар периферије, за мене је центар још увек круг двојке ;)
Krug dvojke je centar za razne crnogorce i ove izbosne. Pitomi pobegli. :mrgreen:
Ti si pitsala gde je centar NBgd, a to je taj potez od Ušća (ili čak i Sava centra) do opštine. Tu kvadrat i košta skoro kao u stroghom cventru grada.
Ne dogovaram se sa Nedom, šta zna zemunica? :rtfm: :rotf:

Uvek bio, al ajd ti dokaži. :smor:
Centar NBG su paviljoni, za periferiju ne znam, al mi liči na dvojku.
Ovaj razgovor liči na odgovor Zemunca kad ga pitaju gde ide a on kaže u grad.
Grad je ono gde je dvojka.
Ovo je istinita priča, znam čoveka, bivši kolega, izgubi se kod Slavije i traži pomoć da se vrati u Zemun. To je bilo pre navigacije.
Kako s takvom osobom možeš da pričaš o bilo čemu. :rotf:
Ma kakvi crni paviljoni, to je par kilometara od centra NBgd, jes ti bila nekad van tog naselja pored Beograda? :rtfm: :mrgreen:

Krug dvojke je centar za razne crnogorce i ove izbosne. Pitomi pobegli. :mrgreen:
Ti si pitsala gde je centar NBgd, a to je taj potez od Ušća (ili čak i Sava centra) do opštine. Tu kvadrat i košta skoro kao u stroghom cventru grada.
Ne dogovaram se sa Nedom, šta zna zemunica? :rtfm: :rotf:
Do devete godine sam živela prekoputa opštine Vračar, Kalenić.
Čeka me serija bre, pucaju i bodu se noževima, neću više pišem.

Nego @Neda jesi li videl onaj slatkiš iz Koreje?
Došla gospođina koleginica, bili tamo 9 dana. Samo kuka, jao dugačak put, jao imali smo samo doručak i 15€ dnevno... alooo ženo, kad bi inače otišla u Koreju sama? A direktroska plata, ne pitaj kolika.

Back