- Poruka
- 204.992
Tačno, ta porcija za dvoje je tri osobe sasvim dovoljna. Za tri prosečne, jer ako neko voli da jede, možda može i više?onda doslovce ako vas je troje naručiti porcije za dvoje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno, ta porcija za dvoje je tri osobe sasvim dovoljna. Za tri prosečne, jer ako neko voli da jede, možda može i više?onda doslovce ako vas je troje naručiti porcije za dvoje![]()

Samo Jelen, a to ne pijem (evo ti @Њена Другарица koji sam snob). Ostala piva su iz flaša.osim pramena koju točenu još imaju jel se sećaš?
Jelen nije pivo@rifke
ma da jelen bre. češka ćemo piti u češkoj a tu ćemo piti jelen, zsječarsko, neko lokalno kraft pivo

pils? 
Od naših je nešto slabo pijem, ta nazovi premijum su prevara. Ali imamo odlična kraft piva. Ako baš hoćeš solidno pivo (mada nisu u premijum klasi, ali su bolja od Jelena i Lava) uzmi Valjevsko ili Zaječarsko. Mada ni Zaječarsko nije svud aisto, Ovo po većim gradovima je onako, prolazi, ali tamo u lokalu, Zaječar i okolni gradići je iz njihove stare pivare, baš je dobro.nego?pils?
![]()
To volim malo više od piva. A žestinu ne pijem.E baš si našao...ponesem istarske malvazije ako oćeš ali tu ćemo butkicu zalijevati![]()
Radije crna(crvena) vina nego bela i to jaka, suva, opora. Sa bar 14 ili 15% alkohola.
budem pogledal tu pintu noru de ima 
Vino je jedino piće sa dušom i padigreom.ma vino kao vino, da valja imalo bi rok trajanjabudem pogledal tu pintu noru de ima
![]()
Vino i voda i svi srećni. 

Mlad si, naučićeš.ali ja ti to stvarno ne pijem i meni ti to stvarno ne znači koje se iz čega pije![]()

Пао снег котебеJel ti živiš u bw ili samo povremeno dolaziš?
gdeto? Vidim da je kodnas pao u nekim ZlatiborovimaПао снег котебе![]()

Шварцвалдgdeto? Vidim da je kodnas pao u nekim Zlatiborovima![]()
Nije još, mislim da će sutra, ali sam isprobala novi zimski jorganПао снег котебе![]()
Охоо!Nije još, mislim da će sutra, ali sam isprobala novi zimski jorgan
Pogledajte prilog 1819567
tk maxx, gasterski