KLONJA SUMRAKA:Rođeno dete bez želuca!

ja?

Početnik
Poruka
14
Vest koja je šokirala Srpsku javnost.U predgrađu Beograda,prestonice Republike Šumadije i Srbije,malom seocetu pod pseudonimom Grocka rođeno dete bez organa za varenje-želuca.
Vest smo dobili od urednice časopisa KLONJA SUMRAKA sa kojom upravo razgovaramo.Specijalno za KLONJU SUMRAKA večeras govori eminentna doktorka
Zorica Mindžić i njeni saradnici dr. KOris Kradić i prim. dr. Paroljub Kradus asistenti na fakultetu primenjenog novca u privatnom sektoru.
UREDNICA. Dobro veče želim Vama i uvaženoj gospodi pomoćnicima.
Dr. MINDŽIĆ: Dobro veče Vama i svim prisutnim večeras i onima koji nas čuju.
UREDNICA. Naš nadolazeći problem je veliki i ima tendenciju nezadrživog širenja neki stručnjaci ovu bolest nazivaju kugom 21. veka?
Dr. MINDŽIĆ:Vidite...najnoviji nalazi stručnog tima na čelu samnom,govore o enormnom broju novorođenčadi bez organa za varenje tj. želuca.Najveća,tačnije konstantna pojava rođene dece bez želuca,primećena je kod dece koja potiču iz siromašnog dela teritorije EVROSRBIJE odnosno iz delova zemlje gde se oskudeva u hrani samim tim pojava mutacije prilagođavanja novorođenčadi na datu situaciju.Deca su usled nedoststka hrane mutirala i ostala bez organa za varenje što otvara do sada već primarni problem nagomilavanja i skladištenja hrane.
UREDNICA: Dr. Mindžić da li imate rešenje za novonastalu situaciju?
Dr. MINDŽIĆ: Naravno.Rešenje je sledeće,svu hranu podeliti najbogatijem sloju društva i sačekati konzumaciju iste.
UREDNICA: Dakle problem je rešen.
Dr. MINDŽIĆ: Nažalost ne.Posledica ovih novorođenih bez želuca je još jedan rekla bih katastrofalan problem,hrana će otići bogatima i u izvoz ,a šta ćemo sa sekundarnim mutacijama?
UREDNICA: Kakvim mutacijama pojasnite nam.
Dr. MINDŽIĆ:Vidite deca rođena bez organa za varenje imaju mutacije i na disajnim organima,tačnije plućima.Plućna krila se rapidno smanjuju kod te dece sa tendencijom da za 3-4 godine potpuno nestanu,što izaziva sledeće...šta uraditi sa tolikim vazduhom?
UREDNICA: Šokirana sam ovim podacima.Šta dalje?
Dr. MINDŽIĆ: Nemam pravi odgovor na to šta činiti,ali neka ovo bude apel na tu decu da što više dišu.
UREDNICA: Hvala doktorki i gostima ekskluzivno za KLONJU SUMRAKA urednik,osnivač i novinar Jovana Pravdić.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.