Quantcast

КЉУЧНИ СВЕДОК ЛАГАО: Покушали да им напакују убиство!

Esad Dzudo

Domaćin
Poruka
3.975
http://www.novosti.rs/вести/насловна/република_српска.652.html:800167-КЉУЧНИ-СВЕДОК-ЛАГАО-Покушали-да-им-напакују-убиство

Bratjo iz RS, ovo nema ni u raspalom Bijelom gradu....

ИСТРАГА против Бошка и Богдана Диљевића у вези са убиством Бојана Копрене из Буквалека код Бањалуке обустављена је јер је Окружно јавно тужилаштво Бањалука дошло до доказа који указују на то да је кључни сведок лагао, и то под притиском полицијских инспектора!

Из Наредбе о обустави истраге, коју је објавило тужилаштво, наслућује се да су Драшко Вујмиловић и Зоран Марић, инспектори Управе за организовани и тешки криминал МУП РС, Диљевићима покушали да напакују убиство. Због тога је тужилаштво против њих покренуло истрагу за злоупотребу службеног положаја и изнуђивање исказа.
У тужилачкој наредби се наводи да је сведок очевидац, на основу чијег је исказа полиција теретила Диљевиће, током првог саслушања у тужилаштву, 28. јуна 2018, првобитно потврдио своју изјаву, али су уочене контрадикторности. Поново је саслушан у априлу ове године и тада је признао да ништа од оног што је рекао полицији није истина и да у критично време није био са Копреном.
 
Top