Klintonka o Libiji: Strpite se Srbiju smo bombardovali 78 dana

Тихи

Starosedelac
Poruka
193.881
"MI SMO u akciji relativno kratko vrijeme. Podsjetit ću da su SAD i drugi partneri bombardirali ciljeve u Srbiji 78 dana", kazala je danas američka državna tajnica Hillary Clinton odgovarajući na pritužbe o predugom trajanju vojne akcije u Libiji.

hillaryclintonAFP625.jpg

Podsjetila je kako je akcija u Srbiji 1999. godine, tijekom rata na Kosovu, trajala od 24. ožujka do 10. lipnja, a rezultirala je povlačenjem srpskih snaga s Kosova te padom Slobodana Miloševića u jesen 2000.

Clinton se danas pozvala i na informacijama prema kojima Gadafijeve snage u Libiji koriste kazetne bombe protiv svog naroda. Također, izrazila je sućut obiteljima dvojice ubijenih fotoreportera u Misrati i zatražila oslobađanje američkih državljana zatočenih u toj zemlji.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...o-srbiju-smo-bombardirali-78-dana/548355.aspx

nemam srpski izvor ove vesti pa sam postavio hrvatski jer srpski mediji ocigledno bojkotuju ovu vest!

nijedan srpski medij nije preneo ovu izjavu Hilari Klinton kojom se duboko vredja i ponizava srpski narod

"MI SMO u akciji relativno kratko vrijeme. Podsjetit ću da su SAD i drugi partneri bombardirali ciljeve u Srbiji 78 dana", kazala je danas američka državna tajnica Hillary Clinton odgovarajući na pritužbe o predugom trajanju vojne akcije u Libiji.

hillaryclintonAFP625.jpg

Podsjetila je kako je akcija u Srbiji 1999. godine, tijekom rata na Kosovu, trajala od 24. ožujka do 10. lipnja, a rezultirala je povlačenjem srpskih snaga s Kosova te padom Slobodana Miloševića u jesen 2000.

Clinton se danas pozvala i na informacijama prema kojima Gadafijeve snage u Libiji koriste kazetne bombe protiv svog naroda. Također, izrazila je sućut obiteljima dvojice ubijenih fotoreportera u Misrati i zatražila oslobađanje američkih državljana zatočenih u toj zemlji.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...o-srbiju-smo-bombardirali-78-dana/548355.aspx

nemam srpski izvor ove vesti pa sam postavio hrvatski jer srpski mediji ocigledno bojkotuju ovu vest!

nijedan srpski medij nije preneo ovu izjavu Hilari Klinton kojom se duboko vredja i ponizava srpski narod

prenio je http://www.vesti-online.com/

Како гђу.Го*нарку не питаше да ли је користила касетне бомбе кад су НАС бомбардовали?!

..a ko da pita .................kao i sad sto su poruchili libijskim civilima da se sklone od nato ciljeva ,zamisli te debile pa kao da su im poslali plan ciljeva pa ih sad mole da se sklone od istih ili josh veci apsurd mole libijsku vlast da ne ubijaju civile i decu u misrati a onda bbc prikazu slike gde jedan profesor drzi snajper jedno dete kalashnjikov .............bolest mozga

америчка политика се само зове политика. у ствари је невиђено просеравање, којем њихови медији дају простор као озбиљној ствари.

нико нормалан и озбиљан их не схвата озбиљно, гомила шизофрених сексом и окултизмом опседнутих деформисаних индивидуа, које захваљујући новцу и везама сами себи дају публицитет и форсирају сопствено лудило као тренд

Back