Klinke, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ja to rekla, a ko je ne secam se, mrzi me da se vracam unazad.

45-55...imaju obozavateljke da ako su Bred Pit ili Dzordz Kluni. Ja ne spadam u tu grupu.

Rekoh, svakom svoje, kao sto vi pricate sta vam se svidja i ne svidja, tako ja pricam sta je meni grozno. Ne mozes me ubediti, kao ni ja tebe.

Ja najvise protestujem ovde, ali ne zbog tvojih postova. Nego sbog svrstavanja onih od 15 godina u zene, pa se to posle ko zna koliko citiranja i insistiranja pretvara u zenske osobe.

Ovo je na moj racun? ;)
Da, slazem se sa tobom
Zene su tek posle 30 za mene
Do tada su klinke, devojcice-devojke....

E, samo još ovo, pa me mrzi više
Čak se ne radi ni o tome da do 18 glume neki nadzor i brigu.
Veliki broj roditelja boli uvo za decu.
Šalju ih u škole gde je normalno da se matorci parkiraju ispred škole i pokupe klinke
Roditelje briga za razliku u godinama, po logici, može da se kreše sa nekim klincem u školskom wc-u i puši travu, može da je drnda neki deda, profesore interesuje da primaju mito od tih istih roditelja za kao neke ocene, a gde su deca i šta rade sve boli kita.

Što bi muškarci štitili moral kad su u priči svi devijantni

Aha. Imas li decu?

Nisam ja to rekla, a ko je ne secam se, mrzi me da se vracam unazad.

45-55...imaju obozavateljke da ako su Bred Pit ili Dzordz Kluni. Ja ne spadam u tu grupu.

Rekoh, svakom svoje, kao sto vi pricate sta vam se svidja i ne svidja, tako ja pricam sta je meni grozno. Ne mozes me ubediti, kao ni ja tebe.

Ja najvise protestujem ovde, ali ne zbog tvojih postova. Nego sbog svrstavanja onih od 15 godina u zene, pa se to posle ko zna koliko citiranja i insistiranja pretvara u zenske osobe.

nisam skapirao to tako, nego kao priču o ženskoj privlačnosti i lepoti.
Ženska lepota je najizraženija u nekim godinama, al žene, ženske osobe :mrgreen: to shvataju, ne znam zbog čega kao promociju pedofilije.
Ne znam što tako :think: Ništa, onda :bye:

prvo i osnovno, ako za sebe kažeš da si zrela jedinka u svojoj 35-oj, nema šanse da ti devojka od 18 il 20 godina bude ostvarenje svih snova...jer vi intelektualno ne možete biti na istoj talasnoj dužini...jedino što na njoj može da te privuče jeste njen spoljašnji izgled...i ništa drugo...i to je ok...al da možete sa njom da ostvarite "ozbiljnu" vezu...no way...jedino ako ipak niste tako zreli kao što kažete da jeste...:D

druga je priča kad se ljudi nađu, a razlika među njima je 10 il više godina...mada su to itekako retki slučajevi...nije nemoguće al je mali procenat takvih parova...koji dugo funkionišu zajedno...a uživaju u tome...;)

E, samo još ovo, pa me mrzi više
Čak se ne radi ni o tome da do 18 glume neki nadzor i brigu.
Veliki broj roditelja boli uvo za decu.
Šalju ih u škole gde je normalno da se matorci parkiraju ispred škole i pokupe klinke
Roditelje briga za razliku u godinama, po logici, može da se kreše sa nekim klincem u školskom wc-u i puši travu, može da je drnda neki deda, profesore interesuje da primaju mito od tih istih roditelja za kao neke ocene, a gde su deca i šta rade sve boli kita.

Što bi muškarci štitili moral kad su u priči svi devijantni

:ok:pa to..vise ima primera da je taj matorac zbrinuo neku socijalu nego da je samo iskoristio za sex..evo na pr celine dion:lol:
renedion_wideweb__430x297.jpg

prvo i osnovno, ako za sebe kažeš da si zrela jedinka u svojoj 35-oj, nema šanse da ti devojka od 18 il 20 godina bude ostvarenje svih snova...jer vi intelektualno ne možete biti na istoj talasnoj dužini...jedino što na njoj može da te privuče jeste njen spoljašnji izgled...i ništa drugo...i to je ok...al da možete sa njom da ostvarite "ozbiljnu" vezu...no way...jedino ako ipak niste tako zreli kao što kažete da jeste...:D

druga je priča kad se ljudi nađu, a razlika među njima je 10 il više godina...mada su to itekako retki slučajevi...nije nemoguće al je mali procenat takvih parova...koji dugo funkionišu zajedno...a uživaju u tome...;)

bravo
o tome i ja pricam
dakle sexualno privlace, intelektulno(zrelo) ne
Dalje si sve lepo napisala

To ti je baš luzerski adut, kao da te je sad pitam, a gde je tebi dete dok se dopisuješ sa mnom ili da li si sigurna da je kad je bila kod drugarice zaista i tamo bila. S kim se viđa i šta radi, glupost :per: :bye: :bye:

Samo sam pitala? Po odgovoru, ocigledno da nemas.

Moje dete je u skoli. Niko nije siguran 100%, ali to ne znaci da ga nije briga.

Samo ne pljuj sve roditelje i bice sve u redu :bye: :bye: :bye

Evo da i ja dam svoj doprinos temi.

Nisam od onih koji smatraju da je razlika od preko 10 godina između dvoje "uparenih" (bez obzira ko je tu mlađi a ko stariji), skandalozna. Naprotiv, ljubav dolazi u različitim formama. Ono što je po meni bitno je da veza bude ostvarena između dve odrasle i zrele jedinke, koje su sposobne da procene u šta se upuštaju. Da se ne lažemo, biti sa nekim nije lako ni kada ste isto godište, uvek se nađe nešto što koči ili sapliće vaš odnos, čisto da ne bude kao iz bajke. A još ako je on već uveliko bio u srednjoj ili na faxu dok sam ja piškila u pesku, razmimoilaženja mogu biti još drastičnija. Ali sve se da prevazići, gde ima volje ima i načina. I još nešto, čitam komentare onih koji nikada ne bi bili sa tooliko starijim ili mlađim partnerom, jer žele da budu ravnopravni u vezi. To je glupost. Ravnopravnost može izostati i u vezi dvoje vršnjaka. Potreba za dominacijom nad partnerom je uslovljena karakterom a ne uzrastom.
Sve ovo važi za vezu/brak. I za par u kojem mlađa osoba ima minimum 25 godina.....(manje više, pošto neki ni sa 45 nisu odrasli a neki sazre i sa 10....što je peta priča). Ali devojčica od 18 godina nema šta da traži sa tipom preko 5 godina starijim. On studira ili već radi, krenuo je nekim svojim zacrtanim putem a ona brine zbog pismenog iz matematike i da li se ugojila 2 grama...Mislim.....:roll: O čemu li pričaju?
Pošto je postavljač akcenat teme stavio isključivo na sex, i tu ne vidim poentu sexa sa tooliko mladom osobom. Da, ona jeste mlada i lepa. Da, izazovno se oblači. Da, možda će i učiniti sve što zatražiš. Ali, da li uživa u sexu, tačnije ume li? Zna li ona šta voli a šta ne, šta joj prija, u čemu uživa? Ili to nije bitno, pošto vama treba samo telo za sex?

Samo sam pitala? Po odgovoru, ocigledno da nemas.

Moje dete je u skoli. Niko nije siguran 100%, ali to ne znaci da ga nije briga.

Samo ne pljuj sve roditelje i bice sve u redu :bye: :bye: :bye

Gde si pročitala svi? Opet pričaš da je neko rekao ono što nije rekao.
Vrlo dobro znamo svi gde živimo, a ko vaspitava te proncićarke po osnovnim školama, sigurno ne mi koji nemamo decu :mrgreen:
Mrzi me da se raspravljam sa nekim ko je tvrdoglav, a i udao sa 18 misim i ima beskrajno vremena da ispravlja šta je kako i koliko rekao :lol:

Nisam od onih koji smatraju da je razlika od preko 10 godina između dvoje "uparenih" (bez obzira ko je tu mlađi a ko stariji), skandalozna. Naprotiv, ljubav dolazi u različitim formama. Ono što je po meni bitno je da veza bude ostvarena između dve odrasle i zrele jedinke, koje su sposobne da procene u šta se upuštaju. Da se ne lažemo, biti sa nekim nije lako ni kada ste isto godište, uvek se nađe nešto što koči ili sapliće vaš odnos, čisto da ne bude kao iz bajke. A još ako je on već uveliko bio u srednjoj ili na faxu dok sam ja piškila u pesku, razmimoilaženja mogu biti još drastičnija. Ali sve se da prevazići, gde ima volje ima i načina. I još nešto, čitam komentare onih koji nikada ne bi bili sa tooliko starijim ili mlađim partnerom, jer žele da budu ravnopravni u vezi. To je glupost. Ravnopravnost može izostati i u vezi dvoje vršnjaka. Potreba za dominacijom nad partnerom je uslovljena karakterom a ne uzrastom.
Sve ovo važi za vezu/brak. I za par u kojem mlađa osoba ima minimum 25 godina.....(manje više, pošto neki ni sa 45 nisu odrasli a neki sazre i sa 10....što je peta priča). Ali devojčica od 18 godina nema šta da traži sa tipom preko 5 godina starijim. On studira ili već radi, krenuo je nekim svojim zacrtanim putem a ona brine zbog pismenog iz matematike i da li se ugojila 2 grama...Mislim.....:roll: O čemu li pričaju?
Pošto je postavljač akcenat teme stavio isključivo na sex, i tu ne vidim poentu sexa sa tooliko mladom osobom. Da, ona jeste mlada i lepa. Da, izazovno se oblači. Da, možda će i učiniti sve što zatražiš. Ali, da li uživa u sexu, tačnije ume li? Zna li ona šta voli a šta ne, šta joj prija, u čemu uživa? Ili to nije bitno, pošto vama treba samo telo za sex?

Bitno je. Muskarac treba da bude stariji. Zasto? Tako mi u ovom trenutku vise odgovara :mrgreen:

Zbog zena i njihovog dzangrizanja

Mlada i lepa.
Izazovno se oblaci
Ucinice sve sto zatrazis.
Da li uziva u sexu? Treba ja o tome da brinem?
Da li zna sta voli? ne znam, ako ne zna eto prilike da otkrije

Da, bitno je telo za sex kada trazis sex avanturice. Ne mislis valjda da ej bitna diploma ako neku hoces jednom da kresnes i da je vise ne vidis?

Ne kapiram šta ne vidiš, poentu seksa kad devojka ima 18, a muškarac + 5 23 + xxx godine?
Šta je to poenta seksa :rotf:

Ne kapiram šta ne vidiš, poentu seksa kad devojka ima 18, a muškarac + 5 23 godine?
Šta je to poenta seksa :rotf:

Poenta sexa?
One voel da budu yebane
Ali ne vole taj naziv vec vole da to nazovu vodjenje ljubavi
Mi volimo da ih yebemo
I mejdusobno tako pricamo. Ali rped njima ne, jer ih to vredja
Ali sustina je ista
Mi volimo da ga ugramo, one vole da im ga uguramo

Ili, dzentlimenski receno, i mi i one volimo da vodimo ljubav :)
Stim, da one, akda imaju 16 godina vole one od 30
a kada napune 30, "jeze"se klinki od 16 i cika od 30 kada ih vide.
Ta "jeza"uglavnom ima veze sa ljubomorom
i da, ni jedna nece niakda priznati da je sa 16 i sama bila takva

izadji sada u grad i pogledaj koliko klinki i 10-15 godinas tarijih muskaraca
Za 15 godina psotavi ovakvu temu na nekom forumu
Opet ce te tadasnje 30+ a sadasnje 15-17 godina pricati kako je to uzasno.
Ili brizu memoriju, ili nam prodaju mooda umesto bubrega

PS: Znam da nemam bas vomenfrindli recnik ;)

Poenta sexa?
One voel da budu yebane
Ali ne vole taj naziv vec vole da to nazovu vodjenje ljubavi
Mi volimo da ih yebemo
I mejdusobno tako pricamo. Ali rped njima ne, jer ih to vredja
Ali sustina je ista
Mi volimo da ga ugramo, one vole da im ga uguramo

Ili, dzentlimenski receno, i mi i one volimo da vodimo ljubav :)
Stim, da one, akda imaju 16 godina vole one od 30
a kada napune 30, "jeze"se klinki od 16 i cika od 30 kada ih vide.
Ta "jeza"uglavnom ima veze sa ljubomorom
i da, ni jedna nece niakda priznati da je sa 16 i sama bila takva

izadji sada u grad i pogledaj koliko klinki i 10-15 godinas tarijih muskaraca
Za 15 godina psotavi ovakvu temu na nekom forumu
Opet ce te tadasnje 30+ a sadasnje 15-17 godina pricati kako je to uzasno.
Ili brizu memoriju, ili nam prodaju mooda umesto bubrega

PS: Znam da nemam bas vomenfrindli recnik ;)

Na tvojoj temi se žene-ženske osobe konstantno samoispaljuju :lol:
kad one imaju 35, a izgledaju vatreno, jako vole mladu batinu i to mislim da skoro svi muškarci znaju i imali su priliku da probaju kako izgleda praktično
Ženska boljka su godine, yebe ih hipokrizija i kao sad su one nešto protiv svega što muškarci napišu
I ja mogu da se kladim da kao klinke su sedale u kola matoraca, al sada će odlučno reći istorijsko ne na samu pomenu takvih dogaja
ribe su u 105-oj
ebale su se prvi put sa svojom najvećom ljubavi i ostale sa njim do kraja života
nikad ga nisu prevarile
nemaju bore u 45 godina
Mi im sve, kao i uvek, verujemo, al one da li sebi veruju da je to sve istina, to može posebna tema :per:
ah, da
Yebu se samo sa onim sa kojim imaju o čemu da razgovaraju :lol:
Još mnogo toga ima da se dopiše šta su sve u stanju da kažu i koga uvek da okrive

Na tvojoj temi se žene-ženske osobe konstantno samoispaljuju :lol:
kad one imaju 35, a izgledaju vatreno, jako vole mladu batinu i to mislim da skoro svi muškarci znaju i imali su priliku da probaju kako izgleda praktično
Ženska boljka su godine, yebe ih hipokrizija i kao sad su one nešto protiv svega što muškarci napišu
I ja mogu da se kladim da kao klinke su sedale u kola matoraca, al sada će odlučno reći istorijsko ne na samu pomenu takvih dogaja
ribe su u 105-oj
ebale su se prvi put sa svojom najvećom ljubavi i ostale sa njim do kraja života
nikad ga nisu prevarile
nemaju bore u 45 godina
Mi im sve, kao i uvek, verujemo, al one da li sebi veruju da je to sve istina, to može posebna tema :per:
ah, da
Yebu se samo sa onim sa kojim imaju o čemu da razgovaraju :lol:
Još mnogo toga ima da se dopiše šta su sve u stanju da kažu i koga uvek da okrive

Bas o tome i pricam

Hey, ove koje sada imaju 30-35, pa one su pocetkom ludila, 1991, imali 12-16 godina
Dakle sve su one prozivele one nemoralne devedesete
Ne kazemd a su bas ove zene sa foruma radile sta je vecina tih devojcica radilo...
Ja ni ne pricam o nikome licno(to je razlika izmedju zene i muskarca, muskarac niakga ne vredja licno dok one odmah spomenu "a gde je tebi dete"itd) vec o zenama u Beogradu/Srbiji koje su sada 30-35 godina i koje se jeze klinki koje vole starije
Pitam se, gde ste bile pocetkom/sredinom devedesetih?

A te price o istom izgledu kod zene kada imaju 42 i 18 me slatko nasmeju
Opste je poznato kada vidis majku od 44 i cerku od 20 da ne mzoes da provalis koja je starija. Izgledaju kao sestre bliznakinje
:)

..ljubakala se sa vrshnjacima po akademiji.. :aha:

Da
i ovde su na forumu sve te akademushe
ok
moguce...
pitams e gde li je onih 95% sto je jurilo starije, izlazilo na splavove, istacinjalo dojke i zanosno vrckalo guzom u nadi da ce nekada nahvatati nekog fudbalera i otici odavde u 3 lepe...
Sve se gadite karleuse...
A Karleusa je samo sotvarila ono sto je 90% devojaka pocetkom devedesetih zelelo
+'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back