Klinički centar Srbije prvi u Evropi i među najboljima u svetu!

Neno

Elita
Poruka
22.878

HRVATI PRIZNALI Srpski, a prvi u Evropi i među najboljima u svetu!​

Klinički centar Srbije u Bogradu, proglašen je za najveću bolnicu u Evropi i jedan od najznačajnijih medicinskih kompleksa u svetu, a informaciju su, verovali ili ne, objavili hrvatski mediji!​

Kako je navedeno u tekstu u Večernjem listu, Klinički centar Srbije sačinjen je od neverovatnih 40 klinika i instituta i broji 3.500 kreveta!
Kako su u njemu zaposleni stručnjaci iz gotovo svih oblasti medicine, ključan je faktor za lečenje na teritoriji čitavog Balkana, pa tako na godišnjem nivou primi više od milion pacijenata, pohvalili su hrvatski mediji u opisu fotografija neše zdravstvene ustanove.
Na listi najvećih evropskih bolnica, iza Srbije se nalaze klinike u Nemačkoj, Finskoj, Češkoj, Švedskoj, Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

Očigledno je da se o podvizima naših lekara i uslovima u kojima rade daleko čuje, pa su i Hrvati morali da se pomire sa istinom.

Bolnice na zapadu su cesto stare, trosne davno zidane zgrade, sa unutra najnovjim medicinskim sredstvima, aparatima i opremom, sa veoma skolovanim i brojnim kadrom....Nase bolnice su velelepne, ogromne, novo gradjene zgrade sa manjskom sredstava, manjkom strucnog kadra, lekara specijalista, sa sve korupciom itd....A zgrade kao zgrade su dobre, gradi se to cesto, treba dati posla tim silnim gradjevinskim firmama....

U KCS urađena prva u svetu operacija petostrukog bajpasa!​

Tim kardiohirurga Kliničkog centra Srbije prvi u svetu kod pacijenta izveo petostruki by-pass minimalno invazivnim putem.​

Urađene su desetine operacija sa 3 ili 4 by-passa,ali ovom bolesniku koji je imao teška oštećenja čak pet krvnih sudova koji ishranjuju srce, urađena je takva operaciju,koje lekari u svetu do sada nisu publikovali.

ma daj. kakve gluposti? vidi onaj u Zrenjaninu. jedno 19 x su profesionalniji. ako nisam bio 49 puta u nasem, nisam ni jednom. koje njosra informacije vi ispucavate? ranije su mi pomagali, kazem, mnogo puta, ali u poslednje vreme je nas klinicki centar totalno u kurtzu(da prostite na izrazu). skoro sam imao iscasenje noge i prikljestenje jednog nerva zbog posla(zamor materijala) i desilo se da su me vise od 8 sati vukljali tamte vamte, kao debila, a bas licim na debila. niko tu nista nije uradio, osim sto su mi pisali naloge. papir do papira. bole njih djoka realno. eh, zato je moja sveca zapalila za Italiju pre 20 godina, a bila je ...

Neno, nedostaju linkovi za vesti
https://24sedam.rs/drustvo/vesti/349750/klinicki-centar-srbije-nema-konkurenciju/vest
1733129982029.png

1733129998974.png

HRVATI PRIZNALI Srpski, a prvi u Evropi i među najboljima u svetu!​

Klinički centar Srbije u Bogradu, proglašen je za najveću bolnicu u Evropi i jedan od najznačajnijih medicinskih kompleksa u svetu, a informaciju su, verovali ili ne, objavili hrvatski mediji!​

Kako je navedeno u tekstu u Večernjem listu, Klinički centar Srbije sačinjen je od neverovatnih 40 klinika i instituta i broji 3.500 kreveta!
Kako su u njemu zaposleni stručnjaci iz gotovo svih oblasti medicine, ključan je faktor za lečenje na teritoriji čitavog Balkana, pa tako na godišnjem nivou primi više od milion pacijenata, pohvalili su hrvatski mediji u opisu fotografija neše zdravstvene ustanove.
Na listi najvećih evropskih bolnica, iza Srbije se nalaze klinike u Nemačkoj, Finskoj, Češkoj, Švedskoj, Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

Očigledno je da se o podvizima naših lekara i uslovima u kojima rade daleko čuje, pa su i Hrvati morali da se pomire sa istinom.
I što s tim?

Sredinom godine sam išla u KCS na Kliniku za neurologiju. Ne mogu da se požalim na sam pregled i na preporuke koje su napisali u izveštaju, ali... Sve vreme su mi prigovarali zašto sam došla baš kod njih, kada mogu da idem na VMA ili u bolnicu na Zvezdari.

I pošto sam im rekla da nisam uspela da zakažem termin na VMA a bila mi je potrebna pomoć, rekli su mi da idem na VMA na kontrolu i da kod njih ni slučajno ne dolazim.

Pregled su obavljali mladi lekar, mlada lekarka i njihova profesorka.

Da li su njih troje slučajni izuzetak na Kliničkom centru, ili je to praksa da se tu pregledaju uglavnom pacijenti iz unutrašnjosti?

Gotovo isto se desilo jednom mom rođaku.
Bili su neprijatni i sve vreme su ga pitali zašto nije išao u Zemunsku bolnicu ili na Bežanijsku kosu, jer tamo "teritorijalno pripada". Taj rođak je u KC išao na pregled u Kliniku za nefrologiju.

Back