Klimatski aktivisti ispumpavaju gume na suv vozilima!

mario80

Legenda
Poruka
59.856
Šta mi čekamo?!??

Climate Activists Deflate Hundreds Of SUV Tires To Make Vehicles ‘Impossible To Own’​


https://www.carscoops.com/2022/12/c...suv-tires-to-make-vehicles-impossible-to-own/
IMG_20221204_215540.jpg
 
Šta mi čekamo?!??

Climate Activists Deflate Hundreds Of SUV Tires To Make Vehicles ‘Impossible To Own’​


https://www.carscoops.com/2022/12/c...suv-tires-to-make-vehicles-impossible-to-own/
Pogledajte prilog 1265790

Soroš eko nacistima, nije smetalo kada je posečeno 14 000 000 stabala u Škotskoj?
Da dobro ste pročitali, recimo da je pola škotske ili možda i cela očišćena od šume...samo mi nije jasno gde su završila tolika stabla? pobacali u more? na to se moglo grejati pola evrope 50 godina...

https://www.abc.net.au/news/2022-08...scotland-trees-windfarms-14-million/101345798

https://www.heraldscotland.com/news/18270734.14m-trees-cut-scotland-make-way-wind-farms/

https://fullfact.org/online/scotland-17m-trees/

1670191330439.jpeg


1670191357342.jpeg


najveći genocid nad živim svetom posle biblijskog potopa, al bukvalno....a sve zarad ZELENE ENERGIJE?!
i drveće je kao navodno smetalo?!
a ova vrteška je jedno 30m iznad najviših krošnji?!


In the video, the woman says: “Scotland have an order, a directive, to chop down 17 million trees. Trees absorb CO2. So I’m asking some questions here. How does chopping down 17 million trees down help with the CO2 situation by replacing them by property and wind farms with fibreglass sails or solar panels with plastic parts?”

Full Fact could find no evidence that there is a government order or directive to chop down 17 million trees. Scottish Forestry, the Scottish government agency responsible for forestry policy, told Full Fact that there was no directive from them to fell 17 million trees.

The claim may relate to the fact that 14 million trees were felled for wind farms in the 20 year period between the year 2000 and 2020—although this doesn’t take into account how many more were subsequently planted.

This was first covered in 2020 by Scottish publication the Herald, based on data provided by the Scottish Government. According to RMIT ABC Fact Check in Australia, the story was picked up by several American news sites more recently.
 
https://www.google.com/amp/s/www.b9...=26&nav_category=12&nav_id=120433&version=amp

Fondacija za zaštitu životinja "Brižit Bardo" uputila je na adresu gradonačelnice Beograda pismo u kom se oštro protestuje zbog proganjanja pasa-lutalica na beogradskim ulicama. U pismu koje je dostavljeno B92, Brižit Bardo poručuje Radmili Hrustanović da je "upravo obaveštena o masakru koji šinteri sprovode pod njenim rukovodstvom" i podseća da je fondacija “Brižit Bardo” omogućila njihovu identifikaciju, vakcinaciju i sterilisanje. Brižit Bardo navodi da je do takvih informacija došla od zaštitnika obeleženih pasa, koji traže da njihovi ljubimci budu oslobođeni iz kaveza, posle kojih ih čeka sigurna smrt. "Izgleda da su obećanja da Beograd neće postati drugi Bukurešt prekršena", navodi se u pismu Brižit Bardo, koja tvrdi da gradonačelnica sprovodi tihu kampanju istrebljenja pasa-lutalica i da je u januaru navodno izjavila kako "ne želi da vidi nijedan rep u Beogradu".

Gradonačelnica Beograda Radmila Hrustanović odbacila je u izjavi za B92 sve optužbe koje je na njen račun iznela francuska glumica. “To je potpuno neodgovorna izjava jedne ekscentrične žene. Svaka joj čast što je svoj život posvetila životinjama, ali ja to nikada nisam izjavila, pa se takvom vrstom pisma ne bih bavila”, kaže Radmila Hrustanović.
 
Gradonačelnica Beograda Radmila Hrustanović odbacila je u izjavi za B92 sve optužbe koje je na njen račun iznela francuska glumica. “To je potpuno neodgovorna izjava jedne ekscentrične žene. Svaka joj čast što je svoj život posvetila životinjama, ali ja to nikada nisam izjavila, pa se takvom vrstom pisma ne bih bavila”, kaže Radmila Hrustanović
Koliko to Beograd ima gradonacelnika, zar onaj Sapic nije gradonacelnik ?
 
Sa ovom levo kapicom elegantno odviješ malo ventil da pušta i za 15-20 min guma ispusti. To smo radili dok su nam parkirali automobile bukvalno u ulaz zgrade. Jedan polomistub autom a ostali se parkiraju. Da visiš kako menjaju gume ko bela lala.

Pogledajte prilog 1265955
I ja sam to radio ...ne moze niko da mi parkira ispred sem onome kome dozvolim .
 

Back
Top