klik

uh...ne moram da je vidim....srećom i ne viđam je....dovoljno je da me neko podseti
na tu spodobu...pa da mi klikne....i onda mi ceo dan bzvz.....
:worth:

imam, ćudljiva sam jako...
gledam da se resetujem, odspavam turu, ili radim nešto lepo da skrenem misli na nešto drugo i promenim raspoloženje - npr. slušam muziku, čitam knjigu, odgledam nešto zabavno na tv-u...

ovu sam temu postavila davne 2009 godine....verovatno se dobija c za dizanje starih tema...al ja sam odusevljena temom...svojom
ps
te klikove imam jos uvek:D

Poslednja izmena:
To se zove..pandrc ili pundravci pa ne znas sta sa sobom..
ni zbog cega ni zasto...hvata me ali retko.obicno tada izadjem u setnju..

nisam danas ustala na levu nogu...cak naprotiv.... ustala sam prilicno nesvesna svega oko sebe...skuvala kafu i nazvala drugaricu da joj javim da sam se probudila...ukucani se razisli...svako na svoje obaveze ...znaci mir...tisina...i onda samo odjednom cujem ...KLIK.....nadrndam se iz nicega,..bez razloga ..tek onako....i sad pokusavam da vratim jutrasnje raspolozenje...i nekako mi ne uspeva..nisam besna...samo sam neraspolozena.....imate li vi te klikove iz bezveze...i sta onda radite

Ja se obično probudim nadrkana pa je potreban klik tu i tamo da bih se oraspoložila i onda ne znam šta mi je :rumenko:

nisam danas ustala na levu nogu...cak naprotiv.... ustala sam prilicno nesvesna svega oko sebe...skuvala kafu i nazvala drugaricu da joj javim da sam se probudila...ukucani se razisli...svako na svoje obaveze ...znaci mir...tisina...i onda samo odjednom cujem ...KLIK.....nadrndam se iz nicega,..bez razloga ..tek onako....i sad pokusavam da vratim jutrasnje raspolozenje...i nekako mi ne uspeva..nisam besna...samo sam neraspolozena.....imate li vi te klikove iz bezveze...i sta onda radite

Pozovem neku od drugarica, uključim tv pa gledam neku glupu meksičku seriju, čitam "laku literaturu", odem u šetnju, smažem "po kile" čokolade ili sladoleda....:)

Onda sam nervozna kao pas na sve oko mene... što nije u redu...
I samo čekam da mm dođe sa posla i vodi me negde... on sve te oblačiće rastera...:heart:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Al sam bila zaljubljena i optimistična... ahahah...:rotf:
ovu sam temu postavila davne 2009 godine....verovatno se dobija c za dizanje starih tema...al ja sam odusevljena temom...svojom
ps
te klikove imam jos uvek:D
Kod mene su ti klikovi prešli u svakodnevno stanje... ja se čak i svađam sa dotičnim osobama, u svojoj glavi... sve se onako ljudski istresem... i sve im kažem...:mrgreen::lol:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Al sam bila zaljubljena i optimistična... ahahah...:rotf:

Kod mene su ti klikovi prešli u svakodnevno stanje... ja se čak i svađam sa dotičnim osobama, u svojoj glavi... sve se onako ljudski istresem... i sve im kažem...:mrgreen::lol:

hahahahahaha....danas sam bas dobre volje:D,,,,ali kod mene covek nikad nije siguran..skorpija sam ja:mrgreen:...klik moze da dodje sto bi se reklo iz nebuha:D

Imam taj klik samo kada me dotakne necija glupost upucena meni, ali to kratko traje, vise sam tip koji se rastuzi nego pobesni, ali i to me brzo prodje jer nadjem uvek nacin da sebe vratim u pozitivu! Setim se neke komicne situacije, neceg lepog, pustim opustajucu muziku ili se jednostavno vratim nekom radu!

Nemam ja "klikove" bez veze. Ustanem uvek mahom dobro raspoložena i vedra i uvek se naljutim na sebe, kaad dozvolim sebi, da me neki ljudi izvedu iz takta, neke situacije..ljuta budem na sebe onda, što u stvari dozvolim da mi neki ljudi pokvare dan. I tu sam kriva najviše ja, sto ne umem da ostanem "nedodirljiva", spokojna, već moram onda svakome da objasnim, razjasnim, bla, bla..i opet ništa. Ubih se od pričanja i samo izgubim energiju....Moji "klikovi" nisu nikada bez veze i bez razloga. I kada sam nasmejana i vedra kao i kada osecam ljutnju i bes (sto je više nego retko), uvek znam zbog ceka i zbog koga je tako. :dash::dash:
Onda lepo pustim muzikicu i opustim se, pa nista i niko nije vredan nečijih živaca i zdravlja...:cmok:

Restartujem se :roll:

Pa ne desava mi se cesto, a i kad se desi, odem da spavam ili se iskontrolisem, ne moraju bas svi to da trpe, i smaraju me osobe koje menjaju raspolozenje s vremenom.
u stvari ne smaraju me, ako ne zamaraju druge svojim tripovima, lepo odes, zatvoris se negde, iskuliras, ali kad insistiraju na tome da svi u njihovoj okolini vidi kad su oni tuzni, besni, nervozni... sa sve teatralnim ispadima...e onda se iznerviram.
ne znam koliko ovo ima veze sa temom, ali podseti me na to,morala sam negde da napisem,eto. :)

Back