'АЛО БРЕ!!!
Primećen član
- Poruka
- 653
Ali on je rodjen tamo i Spanija je napravila igraca od njega, pa ne bi bilo fer da igra za Srbiju.
Ali je on iznad svega Srbin. Uostalom puca mi ****** za njim i slicnim njemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali on je rodjen tamo i Spanija je napravila igraca od njega, pa ne bi bilo fer da igra za Srbiju.
Ali je on iznad svega Srbin. Uostalom puca mi ****** za njim i slicnim njemu.
Ali je on iznad svega Srbin.
Pa i nije baš. Njemu je ćale Srbin, al' keva mu je Španjolka. Uz to je ceo život proveo u Španiji, tamo su mu svi prijatelji, devojka, veći deo porodice, a i od srpskog jezika verovatno zna tek pokoju psovku.
Španija je njegova zemlja. Ne vidim šta je čudno ili pogrešno što je odlučio da igra za nju.
Pa i nije baš. Njemu je ćale Srbin, al' keva mu je Španjolka. Uz to je ceo život proveo u Španiji, tamo su mu svi prijatelji, devojka, veći deo porodice, a i od srpskog jezika verovatno zna tek pokoju psovku.
Španija je njegova zemlja. Ne vidim šta je čudno ili pogrešno što je odlučio da igra za nju.
Koje god da mu je nacionalnosti keva, on je ono sto mu je i cale, dakle u ovom slucaju Srbin.
za kevu se uvek zna ko je, a za caleta cesto to nije slucaj, sta ako je komsija, postar, kolega sa kojim pije kafu odradeo poso?
Vidis tu mozda gresis...za kevu se uvek zna ko je, a za caleta cesto to nije slucaj, sta ako je komsija, postar, kolega sa kojim pije kafu odradeo poso?
Nemoj tako, samo po kevi je 100% sigurna linija, sa caletom varira od slucaja do slucaja.![]()

Nije otac taj koji određuje nacionalnost, nego lična identifikacija. Šta sad, da vama dođe keva sutra: ''Znate šta deco, lagala sam vas... Vaš otac nije Srbin Milojko, nego estonski poštar po imenu Andrus'' - vi ćete odjednom postati Estonci, a?
Njega apsolutno sve veže za Španiju, a praktično ništa za Srbiju, osim što mu je ćale poreklom Srbin. A pitanje je da li mu i ćale više pamti i koju reč srpskog ili se potpuno utopio u špansku kulturu.
To što je odlučio da igra za Španiju, zapravo baš dokazuje da nije jadara. Da je Srbija kojom naučnom fantastikom fudbalska velesila, a ja mladi talenat, sigurno ne bih odabrao da igram za tamo neki Tahiti, samo zato što kod njih imam veće šanse da upadnem u prvih jedanaest. Ja sam Srbin, tako se osećam, ovde živim, ovde pripadam, i kod mene bi važilo ili Srbija ili niko. Sem toga, on je mlad, ima 19 godina, karijera je pred njim, ko zna, možda upravo on bude udarna igla španske reprezentacije u Brazilu 2014, a pogotovo u Engleskoj, ili gde će se već održati SP 2018, kad će on biti u zenitu karijere.
Polako, ima vremena za njega.
Jasna stvar. Ali je ispao budala zato sto tamo nece da opepeli, a kod nas bi igrao. Isto je budala sto sedi u Barsi mesto da ode negde na kaljenje, decko je izgleda malo precenio sebe, nece biti ni prvi ni poslednji veciti talenat koji je propao zato sto mu zinulo dupe da iz omladinaca uskoci u prvi tim nekog od najvecih klubova (ne kazem da se to ne desava, al ne uvek i ne svima) Kad sa 26 ode u Rajo Valjekano kao slobodan igrac i moze reprezentaciju da gleda eventualno kad plati kartu za stadion bice mu kriv k...
A otkud znaš da tamo neće da opepeli? Čime to garantuješ da Krkić neće biti prvi napadač Španije za par godina kad Vilji drastično opadne forma? I da, baš bi kod nas igrao i imao zagarantovano mesto, on bi bio spasilac našeg fudbala pa sad treba da ga mrzimo jer nije odabrao nas ...Jasna stvar. Ali je ispao budala zato sto tamo nece da opepeli, a kod nas bi igrao. Isto je budala sto sedi u Barsi mesto da ode negde na kaljenje, decko je izgleda malo precenio sebe, nece biti ni prvi ni poslednji veciti talenat koji je propao zato sto mu zinulo dupe da iz omladinaca uskoci u prvi tim nekog od najvecih klubova (ne kazem da se to ne desava, al ne uvek i ne svima)
A otkud znaš da tamo neće da opepeli? Čime to garantuješ da Krkić neće biti prvi napadač Španije za par godina kad Vilji drastično opadne forma? I da, baš bi kod nas igrao i imao zagarantovano mesto, on bi bio spasilac našeg fudbala pa sad treba da ga mrzimo jer nije odabrao nas ...
I pre negoli kažeš da je budala što sedi u Barsi i da je propao što mu je dupe zinulo da odmah pređe u prvi tim, bolje prvo proveri statistiku koju ima i gledaj malo Barsu kad je prikažu na TV-u ...
U prvoj sezoni sa 18 godina je odigrao 48 tekmi i 12 golova, u drugoj 42 tekme i 10 golova a u protekloj 36 tekmi i 12 golova ... Neki su bili pobedonosni i izuzetno važni ... Baš se nasedeo na klupi i propao sa nepunih 20 godina i to pored očajne konkurencije ...
Pa sta da ti kazem, ako ti je taj Andrus cale, onda si Estonac ne Srbin![]()
Cale mu nije samo poreklom Srbin, vec je i rodjen i odrastao ovde. Kolko se secam i on je bio fudbaler pa je tako otisao u Spaniju, a sad je valjda trener nekih mladjih uzrasta. Da li bi ti zaboravio srpski da odes sa 25 god. iz Srbije?
I sve ovo gore izdrobljeno svih nas u vezi sa Krkicem ili bilo kojim drugim igracem nema nikakve veze sa jacinom reprezentacija.
Zato što su prodali Anrija, a pošto uglavnom igraju sa tri klasična ofanzivca trebao im je neko poput Vilje (koji može da odigra i centralnog i bočnog napadača) ... Sada imaju Mesija, Ibru i Vilju kao verovatne startere, i Pedra i Krkića kao povremene startere i buduće nosioce, jer ni Vilja ni Ibra nisu u cvetu mladosti i sledeće godine gaze u tridesete ...Sto kupuju Vilju?
Neće Boki u prvi tim, još uvek je prerano da postane starter, ali odlično napreduje, i uskoro će biti jedan od glavnih igrača Barse ... Koliko se sećam, za njegove godine je i previše utakmica startovao, i protiv slabih i protiv jakih rivala ...Nema veze...njih ce na klupu, a mali Boki ce u prvi tim. Koliko je minuta skupio na tih 36 utakmica prosle sezone? Zasto ne igra od starta protiv jakih rivala ili ligi Sampiona?
Ali on uopšte ne greje toliko klupu u Barsi, nego dobija svoju šansu, i uglavnom je lepo koristi, i bude i starter s vremena na vreme (prošle sezone je startovao u 16 utakmica, pretprošle u 18, a prve sezone u 20) ... Da li je to grejanje klupe i traćenje talenta?Ja nista ne garantujem, ali decko deluje kao da bi radije grejao klupu u Barsi nego igrao od starta negde drugde.
To zavisi i od povreda, broja mečeva Barse u sezoni, povreda ostalih igrača i još niz drugih faktora, i to ne znači da oni ne računaju na njega pa mu sve manje i manje šanse daju (a neznantna je razlika) ... I ove godine će odigrati oko 30-ak tekmi, a 15-ak kao starter ... S obzirom da je Mesi najbolji igrač na svetu i nezamenljiv tamo, da imaju igrača kog su platili 70 miliona, i da su upravo doveli najboljeg špansog napadača, te je tu još i vanserijski Pedro koji je eksplodirao, to će biti fantastična minutaža za Krkića, jer ipak ima samo 20 godina i još mnogo toga da nauči, te je malo ludo stavljati ga ispred proverenih igrača poput Ibre i Vilje ...Kad smo kod te statistike koju si naveo iako je tacna zar nisi primetio da se broj meceva smanjuje iz sezone u sezonu. Koliko ce da odigra ove sezone? Zivi bili pa videli ko je u pravu.
...Ne stoje na spermatozoidima nacionalni simboli, mladiću.
Nema to veze, to sam usput dodao, u kontekstu toga koliko se njegov otac asimilovao. Ne radi se o tome da on baš MORA da zaboravi svoj jezik da bi se utopio u špansku kulturu.
Mada je i to opet nebitno, jer je jasno da je njegov sin po gotovo svim merilima Španac.
Zanimljivo bi bilo znati da li, recimo, slavi slavu, da li zna ko je Stefan Nemanja, ko je Karađorđe, da li je uopšte čuo za to ''Kosovo''...
.
Sto kupuju Vilju? Cini mi se da oce jos nekog napadaca, ne secam se kog. Nema veze...njih ce na klupu, a mali Boki ce u prvi tim. Koliko je minuta skupio na tih 36 utakmica prosle sezone? Zasto ne igra od starta protiv jakih rivala ili ligi Sampiona?
Ja nista ne garantujem, ali decko deluje kao da bi radije grejao klupu u Barsi nego igrao od starta negde drugde. A kad smo kod te statistike koju si naveo iako je tacna zar nisi primetio da se broj meceva smanjuje iz sezone u sezonu. Koliko ce da odigra ove sezone? Zivi bili pa videli ko je u pravu.
crni lepotan:nesto nisam siguran da vecina nasih igraca zna nesto o Stefanu Nemanji
S obzirom da je Mesi najbolji igrač na svetu i nezamenljiv tamo, da imaju igrača kog su platili 70 miliona, i da su upravo doveli najboljeg špansog napadača, te je tu još i vanserijski Pedro koji je eksplodirao, to će biti fantastična minutaža za Krkića, jer ipak ima samo 20 godina i još mnogo toga da nauči, te je malo ludo stavljati ga ispred proverenih igrača poput Ibre i Vilje ...
Ti si rekao da traći svoj talenat i propada time što je odabrao Barsu i Španiju, a ja sam ti dokazao da u paklenoj konkurenciji on ima fantastičnu minutažu i odlično koristi svoju šansu ...Sam si potvrdio ono sto sam reko.
Ne mora da znači, Zidan je npr. najviše napredovao posle 24 godine, kao i Figo i mnogi drugi ...Zivi bili kao sto rekoh, pa videli, jos dve godine moze tako najvise da napreduje posle nema nista.