summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
Naravno da nemam klaustrofobiju niti druge tripove u glavi.Klaustrofobični ljudi u stvari imaju osećaj da će se ugušiti, da nemaju izlaza, tako da, ljudi, poštedite me tih gluposti! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nemam klaustrofobiju niti druge tripove u glavi.Klaustrofobični ljudi u stvari imaju osećaj da će se ugušiti, da nemaju izlaza, tako da, ljudi, poštedite me tih gluposti!![]()
Sad će sve da ispadnu klaustrofobičneDa li ste klaustrofobicne?
Verovatno je prava klaustrofobija nesto drugo, ali meni recimo nije prijatno da se vozim liftom (pogotovo ako je neko nepoznat sa mnom), cesto izadjem iz busa ili tramvaja na pola puta jer ne mogu da izdrzim osecanje sputanosti i ogranicenog prostora. Svaki put kada sam imala kancelarijski posao skoro sam poludela. Takodje mi ne prijaju "zatvorene" veze i prijateljstva - koja su prebliska i "osudjuju" me na danonocni kontakt sa jednom osobom, stalno iste price i tako dalje.
Da li postoje situacije u kojima imate osecaj da biste najradije iskocile iz sopstvene koze, samo da bi ste pobegli iz njih?
Pa to nije glupost,ljudi imaju fobije!.
vrlo je cudno to da u liftu tunelu mostu u saobracajnom kolapsu malom vc-u (samo ako je pod kljucem ) imam neeeevidjene strahove uzas .kako se resiti ovoga .u stvari muka nastupa onog trena kad spoznam da vise nista nije do mene ,jer ako je guzva u saobracaju ,ne mogu preskociti ta auta ili ako sam u liftu koji je stao na pola puta ,nista vise nije do mene
ajte ljudi ima li ovde pomoci
Da li ste klaustrofobicne?
Verovatno je prava klaustrofobija nesto drugo, ali meni recimo nije prijatno da se vozim liftom (pogotovo ako je neko nepoznat sa mnom), cesto izadjem iz busa ili tramvaja na pola puta jer ne mogu da izdrzim osecanje sputanosti i ogranicenog prostora. Svaki put kada sam imala kancelarijski posao skoro sam poludela. Takodje mi ne prijaju "zatvorene" veze i prijateljstva - koja su prebliska i "osudjuju" me na danonocni kontakt sa jednom osobom, stalno iste price i tako dalje.
Da li postoje situacije u kojima imate osecaj da biste najradije iskocile iz sopstvene koze, samo da bi ste pobegli iz njih?