milosst1995
Početnik
- Poruka
- 46
Da li se neko kladio sa Milošem Vukovićem i kako je prošao? Pitam jer mi je neverovatno da neko uloži 150e i kasnije dobije 15000e
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na instagramu je upisan milosvukovic.85, bavi se klađenjem i ljudi mu uplate 150 evra i on odigra tiket i na kraju slika tiket i šalje dobitak, neverovatno mi je i zato sam otvorio temu
Na taj način uplaćuju svoj tiketXaxa a zasto bi mu ljudi slali nije ustekao do sad 150€
Da li bi ti da si na njegovom mestu poklanjao drugima te pare ili zadrzo za sebeNa taj način uplaćuju svoj tiket
Zadržao bih samo 150 evra a dobitni tiket bih isplaćivao ljudima, puno ljudi mu uplati po 150 evra i on ima profit od togaDa li bi ti da si na njegovom mestu poklanjao drugima te pare ili zadrzo za sebe
Da li se neko kladio sa Milošem Vukovićem i kako je prošao? Pitam jer mi je neverovatno da neko uloži 150e i kasnije dobije 15000e
A zasto bi dao drugimaZadržao bih samo 150 evra a dobitni tiket bih isplaćivao ljudima, puno ljudi mu uplati po 150 evra i on ima profit od toga
Pa to su pare od dobitni tiketA zasto bi dao drugima
Ne uplacuj prevara!!Еј реци како да ти уплатим 150 јура,
Баш имам осећај да бих те одрао.
Pa uplati sam sebi ne drugimaPa to su pare od dobitni tiket
Pa uplati sam sebi ne drugima
Ja nisam Miloš Vuković nego pitam kakva iskustva ljudi imaju s njim, možda ste mislili da sam ja on ali ja sam Milos StojanovićPa uplati sam sebi ne drugima
Nemamo sigurno nikakva i sugurno je prevaraJa nisam Miloš Vuković nego pitam kakva iskustva ljudi imaju s njim, možda ste mislili da sam ja on ali ja sam Milos Stojanović
Javite mu se na instagram i on će sve da vam objasni, i ako ipak uložite 150 evra javite mi kako ste prošli jer ja planiram to da uradim i zato sam otvorio ovu temuМа каки, види се да човек зарађује, а не мора да вара.
Једва чекам, уплатићу ако може и више тикета.
Javite mu se na instagram i on će sve da vam objasni, i ako ipak uložite 150 evra javite mi kako ste prošli jer ja planiram to da uradim i zato sam otvorio ovu temu
A pa zezni se prvo tiJavite mu se na instagram i on će sve da vam objasni, i ako ipak uložite 150 evra javite mi kako ste prošli jer ja planiram to da uradim i zato sam otvorio ovu temu
Meni trebaju pare jer sam u dugovima i razmišljao sam i ovo da uradim da bih dobio pare da očistim dugoveНе размишљај, ко рескира тај добија !![]()
Na kraju ću i da uplatim, baš da vidim kako ću da prođem pa javljamA pa zezni se prvo ti
Na kraju ću i da uplatim, baš da vidim kako ću da prođem pa javljam