Kladionica! - Evropsko prvenstvo 2016.

sve je to realno ali ovaj sistem takmicenja ko stvoren za kalkulisanje.
poljaci mi se cine kao najsigurniji, vreme je da leva proradi konacno a ukrajna ko stvorena
nemci nisu nesto pokazali a irci nece bas se otvore jer njima i bod moze odigra
spanci nece davati gas njima dosta bod kao i hrvatima a ionako ce utakmica biti prekinuta :mrgreen:
a cesi i turci moze bude svasta, ni jedni ni drugi nisu u nekoj formi

ja nesto ovako kombinovao

Pogledajte prilog 391169

mozda najbolje uzivo kladjanje za ove utakmice danas
 
Ne znam zasto ali Spanija i Italija mi mirisu na produzetke, mozda cak i penale.

Vidim svi favorizuju Spance ali nece se Italijani tako lako dati.

Mnogi potcenjuju Italiju , kao nemaju oni vise taj kvalitet, ali tu je Bufon i odlicno uigrana odbrana iz Juventusa, zatim u veznom redu tu je De Rosi, Kandreva, Tiago Mota, Djakerini, u ofanzivi imaju Edera koji stvarno igra odlicno na ovom prvenstvu, Ciru Imobilea, Graciana Pelea, Simona Zazu, Lorenca Insinjea, nimalo naivan tim, ja cak i ne vidim da sad Spanci imaju nesto kao osetno bolji tim.

Mada steta sto nema Pirla, sa njim bi sigurno bili jos barem 20 do 30% jaci , mozda jeste vec u poznim fudbalskim godinama, ali je svakako igrac koji jos uvek pravi razliku i Italijani jos uvek ni na vidiku nemaju bolju "10ku" od njega.
 
Интересантна анализа са нета.

Dva Evropska i svetska fudbalska giganta sastaće se već u četvrtfinalu EURA2016 u Francuskoj i ovo je za mene finale pre finala. Pored ova dva rivala u četvrtfinale su se plasirale dosadne Portugal i Poljska, iznenadjenja Vels i Island, domaćin Francuska kao i ekipa Belgije koja je skup mladih zvezda.
Ovaj duel će biti fudbalski klasik koji će se najverovatnije prepričavati dugi niz godina i decenija jer su ove dve reprezentacije odigrale mnoštvo istorijskih mečeva. Ipak danas je situacija takva da Italijani izuzev odbrambenog dela tima (Juventusovog tria štopera i golmana) i zvezde Rome De Rosija nemaju neku veliku zvezdu u timu, no ja bih rekao da je to itekako njihova prednost. Jer trener Azura je tako odlučio ostavivši nekoliko iskusnih zvezda tima kući a na Euro je poveo igrače koji se bore i izgaraju na terenu svih 90 minuta. Konteov borbeni duh i mentalitet svakako je preneo na ekipu tako da se može reći da je Italija uz Vels i Islandjane trenutno najviše pokazala na šampionatu. Azuri su u uvodnom meču prvenstva iznenadjujuće pobedili superstarove Belgijance, odigravši taktični vrhunski i zrelo, da bi u drugom kolu rutinski prešli preko Švedjana i tako obezbedili prvo mesto u grupi. U trećem kolu su mogu slobodno reći pustili Irce da bi vratili milo za drago Švedjanima za onih bratskih 2:2 sa Dancima kada su pošteni skandinavci poslali Azure kući. Najbolji možda meč su odigrali u osmini finala izbacivši Evropskog prvaka Španiju kojima su se takodje revanširali za poraz u finalu pre 4 godine. Sada je jasno da će Evropa dobiti novog šampiona. Italijani su spremni i pucaju od samopouzdanja za ovaj meč i imaće 4-5 dana odmora i vremena za Kontea da prouči do tančina Švabe i da nadje način da posle Evropskog sruši i trenutno svetskog prvaka.
Što se tiče nemačke reprezentacije meni se čini da još nisu naišli na pravog i jakog protivnika. Nemci znaju da igraju na rezultat igraju taktički dosta jako i možda ne tako lepršavo kao nekih ranijih godina, odnosno igraju dosta tvrdje i zatvorenije. U jednoj relativno lakoj grupi osvojili su 7 bodova pobedivši prvo slabašne Ukrajince, zatim u najdosadnijoj utakmici šampionata 0:0 sa Poljacima u utakmici koja je bukvalno ličila na uspavanku da bi u poslednjem kolu u grupama savladali Severnu Irsku sa neubedljivih 1:0. Kao prvoplasirani u osmini finala su odigrali njihov najbolji meč isprašivši Slovake sa 3:0. Nemci dosada nisu primili ni gol i sa gol razlikom 6:0 čekaju ovaj meč.
Svestan sam snage reprezentacije Nemačke koja je individualno dosta jača od Italijana, ima bolji vezni red i napad, no mene oni nisu nešto preterano ubedili da nisu ranjivi dok su s druge strane Italijani impresivno odigrali do sada. Ovde igram na pobedu Italijana a mogući scenario je i 2&0-3. Srećno ko prati !!!
 
13612301_662439720574291_7706651522656868931_n.jpg


:P
 

Back
Top