Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Recimo VAR situacija
Na samom kraju utakmice Antalijaspor postiže drugi gol ali on biva poništen a ostalo par minuta, na moju sreću Gazijantep je iskoristio šok situaciju sa poništenjem i dok su ovi gledali sudiju i krstili i levom i desnom uvalio im gol izjednačenja.
Možda Antalija nije (zasluženo) pobedila ali meni prošao dva plus tiket iako sam računao na Antalijin kapacitet a ne na Gazijantep...
...

Danas sam 6100 u plusu. :pivce:

IMG_20250921_224656_225.jpg

@Stojkov Menidjer @mlnmnc @Manga Hilux @Luda Srpska Druzina

99% kladioca ide logikom "mala uplata velika kvota", pogotovo kad jednom u 100 godina nekom uspe pa pukne po selu pa svi pojačaju

Medjutim, jača uplata na malu kvotu jao ovde sa duplim šansama je mnogo bolja opcija.

Apsolutno razumem bojazan sa Bayernom jer koja mu je motivacija da stalno pobedjuje?
I ne samo kod njega već kod svih favorita

Reciko večerašnji Milan - Sasolo je mirisao na novotariju dam gol u prvom minutu i onda ništa do kraja, medjutim ...

99% kladioca ide logikom "mala uplata velika kvota", pogotovo kad jednom u 100 godina nekom uspe pa pukne po selu pa svi pojačaju

Medjutim, jača uplata na malu kvotu jao ovde sa duplim šansama je mnogo bolja opcija.

Apsolutno razumem bojazan sa Bayernom jer koja mu je motivacija da stalno pobedjuje?
I ne samo kod njega već kod svih favorita

Reciko večerašnji Milan - Sasolo je mirisao na novotariju dam gol u prvom minutu i onda ništa do kraja, medjutim ...
Na tome mom tiketu gore ima 6 parova i sve su duple šanse. Na 3 meča je došlo nerješeno (Atletiko, Kopenhagen i Juventus). Tako da su duple šanse itekako imale smisla.

Na tome mom tiketu gore ima 6 parova i sve su duple šanse. Na 3 meča je došlo nerješeno (Atletiko, Kopenhagen i Juventus). Tako da su duple šanse itekako imale smisla.
Najveći problem je bio i ostao što većina ide logikom da bolji tim MORA da pobedi.
Pa baš svašta.
Ne mora da pobedi, ok ne mora ni da izgubi ali ne mora da pobedi.

Za početak mi sami ne možemo svaki dan na poslu da damo isti ili non stop maksimalni učinak ali avaj kako to primeniti na tiket?

Evo da napravim digresiju sa Grčkim Kinom
Kaźe meni kolega "ja nikad nisam pogodio ni jedan broj stavljao dva ili tri ili oet, ma ni jedan"
Odlično, kažem mu ja, reci mi te brojeve da stavim na Kino Kontru
Odjednom zaćutao

Jer pazite ko Kino Kontre je obrnuta logika imate na raspolaganju 60 od 80 brojeva, ok kvote jesu manje ali je super za zezanje. Nema tu velikih dobitaka samo zabava za kešbek

Najveći problem je bio i ostao što većina ide logikom da bolji tim MORA da pobedi.
Pa baš svašta.
Ne mora da pobedi, ok ne mora ni da izgubi ali ne mora da pobedi.

Za početak mi sami ne možemo svaki dan na poslu da damo isti ili non stop maksimalni učinak ali avaj kako to primeniti na tiket?

Evo da napravim digresiju sa Grčkim Kinom
Kaźe meni kolega "ja nikad nisam pogodio ni jedan broj stavljao dva ili tri ili oet, ma ni jedan"
Odlično, kažem mu ja, reci mi te brojeve da stavim na Kino Kontru
Odjednom zaćutao

Jer pazite ko Kino Kontre je obrnuta logika imate na raspolaganju 60 od 80 brojeva, ok kvote jesu manje ali je super za zezanje. Nema tu velikih dobitaka samo zabava za kešbek
Vidio sam da su mnogi igrali na Juve u subotu. Kao da je bilo 1000% sigurno da Juve dobija. Imao sam osjećaj da će biti čupavo, mislio sam da će doći X ili da će Juve jedva dobiti. Pa sam zato stavio X2. Neki koji su trpali pare na Juve nakon što su pukli su kukali kako je Juve odigrao za kladionice. 🤣 Juve je poveo rano, ali je pred kraj prvog poluvremena Verona izjednačila iz penala. U drugom poluvremenu Verona ih je ubila. Juve je imao puno sreće što je ostao X.

Isti slučaj je i sa Atletikom. Dosta njih je igralo na Atletiko na jake uloge, ali prc.

Bolje je ovako igrati nekoliko parova duplih šansi na jače uloge, nego igrati neke jake kvote na male uloge. U prvoj opcije je puno puno veća šansa da prođe tiket.

Poslednja izmena:
Utorak 23 septembar 2025

Kod Španaca očekivani GG rezultati sa neočekivanim X-evima
Jedino Real Madrid imao očekivan ishod sa neočekivanim GG
Iako je Real Madrid meni odmah posle Crvene Zvezde, očekujem kraljevsku mućku u sledećem kolu, para vrti gde burgija neće.

Portugalija - Benfica pred sam kraj otelila jedan gol protiv lidera sa dna kace
Umesto 20+ ko je stavio 0-2 lepo prošao

Dopuna: u zaustavnom vremenu Benfica - Rio Ave 1:1
Oće to

Kod Engleza ovaj put nije moglo da obuhvatiš sve utakmice kola sa politikom 2-5
Naime Fulam - Kembridž samo 1 gol a Barnsli - Brajton 0:6
Ipak, ko je igrao sistem 2+ sa 7/8 uzeo je neku siću

Poslednja izmena:
Možda je danas bila neka zanimljivija utakmica sa forama i fazonima u ostalim ligama medjutim više sam džonjao na forumu nego što sam gledao šta se dešava po stadionima za trač rubriku

Znate onu pesmu:
Majka budi me kaže sine svadba ti je · Kum je stigo i već traži da se pije · Ustaj sine znam ja da ti do života nije...

24.09.2025.

Što se večerašnjih utakmica evropskih duela tiče manje više očekivano
Crvena Zvezda - Seltik iz X u X tj 0:0 pa 1:1
Dinamo Zagreb - Fenerbahče 3:1, valjda opravdano, Fener posustaje i kod kuće...

Jedino mi Real Betis simpatičan - igrali protiv Barselone ili sad protiv Notingem Foresta oni samo izjednačeno.
To dovodi u pitanje snagu Barselone naspram NotingemForesta.

26.09.2025.

Jako dosadan dan sa malobrojnim utakmicama
Uglavnom je utisak da je pobedio "ko treba" ali da je broj golova bio minimalan iako nije trebalo.

Jedino me zanimalo šta će da urade Ðirona i Espanjol i eto nisu uradili ništa 0:0
Nisam ništa igrao danas, nije me vuklo. Imaš pravo, ovaj dan je bio baš bezvezan za klađenje.

Nisam ništa igrao danas, nije me vuklo. Imaš pravo, ovaj dan je bio baš bezvezan za klađenje.
Subota 27.09.2025.

današnji dan je školski primer kako kladionice zaradjuju iako vas niko ne vuče za rukav da tamo udjete

ako izuzmemo Mančester Siti (koji juri bodove) sve ostale utakmice u engleskoj su završene na uvrnut način gde favorit gubi na svom terenu, poprilično engleski....

Špance nisi mogao da uhvatiš ni za dupe ni za glavu, nit na golove nit na duple šanse nit nasistem

kud svi Turci tu i mali Švabo tako da je i tu bilo malo čudno, e jedino ko je obuhvatio Italijane sa 2+ mogao je bar da duplira ulog - 20 dinara 20 dinara, valjaće za kobasicu od tiketa

Poslednja izmena:
Subota 27.09.2025.

današnji dan je školski primer kako kladionice zaradjuju iako vas niko ne vuče za rukav da tamo udjete

ako izuzmemo Mančester Siti (koji juri bodove) sve ostale utakmice u engleskoj su završene na uvrnut način gde favorit gubi na svom terenu, poprilično engleski....

Špance nisi mogao da uhvatiš ni za dupe ni za glavu, nit na gočove nit na duple šanse nit nasistem

kud svi Turci tu i mali Švabo tako da je i tu bilo malo čudno, e jedino ko je obuhvatio Italijane sa 2+ mogao je bar da duplira ulog - 20 dinara 20 dinara, valjaće za kobasicu od tiketa
Pobjeda Kristal Palasa nad Liverpulom koji je imao skor 6-0-0 i to golom u 90+7'... A naš najiskusniji tipster Milan Đurica nedavno reče da jedino u Perimijer ligi ne namještaju utakmice.

@Stojkov Menidjer
Do prije 20-ak godina utakmice su namještali od jačih liga samo u Seriji A. Pa je zbog toga Juve jednom izbačen u treću ligu i svašta još je bilo tamo. A danas svi namještaju i nikom ništa, op đurđo.
pre 20-ak godina nije bilo ovoliko sirotinje po celoj EU a da kladionice dogovaraju rezultate sa klubovima bila maglovita teorija zavere sve dok se imena kladionica nisu pojavile na dresovima fudbalskih timova

a sve da se i ne kladiš - glupa utakmica je glupa

Back