sad da odes u blekpul i da im spalis crkvu svetog dzona 
te engleze ne treba igrati...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad da odes u blekpul i da im spalis crkvu svetog dzona

bro pucas i prolazis u loss tajmu kad sudija digne kolko se minuta jos igra... nikad mi nije dosao kec u keca 3:0 - 5:0 no sve nesto mrljavo i kilavo
a ako padne go u prvih pet minuta tako i ostane obicno...ili kad sudija shebe tekmu i izbaci nekog u prvih 10 min.... ostaje 0:0.....kazem, englezi su qreteni treba ih zaobici, igrao sam ih dugo godina, zgadili su mi se.
Kada nema nista drugo da se igra osim tih nizerazrednih engleza i prijateljske....
Ali necu da se zalim od cetvrtka do danas u plusu 20 hiljada i to uglavnom sve na singlove....
tri prosao od 20:45 one sedme lige engleske...i cekam dva brazilca ono posle ponoci, a oni smaraju i vuku se...jos sam, jednu tekmu nasao na satelitu prenos, teren ko njiva hbt, a oni kao pikaju nesto 
sinoc odigrao 5 2+ prvo u glavutri prosao od 20:45 one sedme lige engleske...i cekam dva brazilca ono posle ponoci, a oni smaraju i vuku se...jos sam, jednu tekmu nasao na satelitu prenos, teren ko njiva hbt, a oni kao pikaju nesto
![]()

U kojoj kladionici je najbolje otvoriti racun, ima li neke razlike od klaidonice do kladionice ili su sve iste? Hvala, pozdrav!![]()
Mislio sam na razlike da negde treba za uzvio kladjenje vise vremena da ucita uplatu i da posle ne moze da prihvati uplatu, a ti pogodis i sl. Najcesce ulazim u Mocart. Odem do Sokera ili Planetwina, ali veoma retko, kad bas hocu da promenim.