Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Taj ADT je takva patka od meča a pokazatelji su govorili drugo. I evo, čim si ti ovo preskočio, ja moradoh pući... Pa posle pričaj o "teorijama zavere"...👿
Šefe, koj ti je vrag?

1780202551455.jpeg

@Tom Jones 1

Ovo "Tri za free" su obavezno high risk meĉevi

Dovoljno je da ti uvale GG/NG meč gde je procenat za obe situacije 50%
A tamo gde je recimo GG situacija 80% tu moraš da proveriš redosled odigranih utakmica kada oni igraju ovako a kad onako

Tamo gde ti podvale 1-X-2 presudi penal.iznenadjenja

Ajd budi normalan dal će u košarci biti viśe od 176.5 poena više ili manje

A sve to pred početak...
Ili kad ti uvale apsolutnog favorita sa fenjerašem...
Pa onda dal će biti više ili manje od 3.5 gola na utakmici...

Nije ni čudo što časte 30.000 ako pogodiš 9 hazarderskih situacija
Uzimam ovaj prvi dobitak od 300 (preskačem 3.000) jer je kraj meseca
Znači sve i da pogodim 3.000 ne bi mi dali šansu za 30.000 jer počinje nov kalendarski mesec.

A i to je free bet koji moraš da potvrdiš sa kvotom 2.0 da bi ti ostao ulog
Jedino da me "usere" sistem sa brojeviima....
Ili da sačekam live poslednje minute na utakmicama sa 0:0 gde su kvote na oba tima tipa 8.00 a i tu je 2/10 utakmica da će biti promene

@Stojkov Menidjer koji rizični mečevi? ADT na svom bunjištu razbio Los Chankas 4:0 a ne mogu ove giliptere koje je Alianza Lima ubila 8:0 ko da je Hajduk sa Liona???

A PSG je prethodno izrazbijao Bajern sa 6 golova ukupno, što nije mogao niko živi da im zavali na 2 utakmice, i onda dođe Baja stavi gg na neki ybni free bet i odjednom, prc na oba mjesta 🥕

A ni @totsi , siroma ništa živo da ubode a išli ga baš fino dok nisi počeo sa free betom. Još te zove vamo...i sad i njemu prc... 🥕

Tako da, neću više s tobom da se družim, pretvorio sam se u neobjašnjivog gubitaš kad god ovde nešto razglasiš i to još i ne igraš za lovu nego freebet ko božemesačivaj...

@Stojkov Menidjer koji rizični mečevi? ADT na svom bunjištu razbio Los Chankas 4:0 a ne mogu ove giliptere koje je Alianza Lima ubila 8:0 ko da je Hajduk sa Liona???
Ne dirajte Hajduk sa Liona, imau ODLIČNE ćevape!
A PSG je prethodno izrazbijao Bajern sa 6 golova ukupno, što nije mogao niko živi da im zavali na 2 utakmice, i onda dođe Baja stavi gg na neki ybni free bet i odjednom, prc na oba mjesta 🥕
Arsenal nije Bajern Minhen, a u meni i favorit
A ni @totsi , siroma ništa živo da ubode a išli ga baš fino dok nisi počeo sa free betom. Još te zove vamo...i sad i njemu prc... 🥕

Tako da, neću više s tobom da se družim, pretvorio sam se u neobjašnjivog gubitaš kad god ovde nešto razglasiš i to još i ne igraš za lovu nego freebet ko božemesačivaj...
Od 300 freebet na 780 realnog, ne žurim ja...
Danas bi valjalo da me sleduje i HMB
To je već hiljadarka....
Dalje je lako do 100€ sa kojim pravim 1.000.000

ja sam sinoć imao serena - colo colo
i granada - gijon obe utakmice više od 3,5
za lepe pare, čileanci su lagano završili na 6 golova a španjolci su već u mislim 3. minuti zabili, sve je ukazivalo na easy money a na kraju španjolci ostali kratki za 1 gol
Ja kažem igrajte ljudi Donje Amerike a neki se uhvatili za EU 🥕 i posle plaču
Kažu "kriv im Stojko"... :kafa:

Arsenal nije Bajern Minhen, a u meni i favorit
Da su oni prošli a ne PSG, napravili bi poparu od ovakvog Arsenala. A ovo imaju španskog meniđera portugalskog trenera sa cigu-migu mentalitetom, kako videsmo.

Od 300 freebet na 780 realnog, ne žurim ja...
Danas bi valjalo da me sleduje i HMB
To je već hiljadarka....
Dalje je lako do 100€ sa kojim pravim 1.000.000
Nemoj se brodu brukaš, stavi živi lovu ko muško.
Ja kažem igrajte ljudi Donje Amerike a neki se uhvatili za EU 🥕 i posle plaču
Kažu "kriv im Stojko"... :kafa:
Pa i igramo a onda dođe Stojke da nam uvrača free betom.

A EU ništa ne fali kad ima ko juče. Ovi juče mi prošli, jel nije bilo stanovitog baksuza da mi uvrača...
IMG_20260601_075607.jpg

IMG_20260601_075550.jpg

Back