Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaista ne znam šta znači kad kladža osnovnu kvotu na Nicu prvo poduže u nebesa a onda pred početak spuśta na 1.95?
Toliko puta su to radili i sa drugim špic mečevima pa bi što bi....

U svakom slučaju da je neko danas onako srednjoškolski stavio 1.000 na Djokovića i Nicu 8 samo pogledao rezultat bez praćenja dešavanja lepo bi se iznenadio

Da podsetimo prvi gol od Sent Etjena je poništen VAR-om, zatim Nica pa uzjednačenhe (i petarde od komšije koji suroma mislio šta je mislio) pa majmunijada od 3 gola za par minuta

Ali da obećaš da ćeš postaviti i one tikete koji nisu dobitnički :mrgreen:
Postavljao sam i gubitke tikete. Potraži na temi ako te zanima.

Ko god igrao na djokovica pare dobija lagano
Izgubi Đovak. Mogu misliti kako je bilo onima koji su igrali na jak ulog na njega. Nakon 2-0 u setovima ljudi su pomislili da su prošli, ali onda je usljedio kontra prc 🤣

Auuuu vidi stvarno...
Ja nisam ni gledao treći set...

Lele lele...
Omatorilo se...
U prva 2 seta Đovak je bio u elementu, a onaj klinac nesiguran i sklon greškama. Međutim u trećem je naš počeo pokazivati znakove zamaranja, a peotivnik se stabilizovao i bolje zaigrao. U četvrtkom i petom ista priča kao u trećem, Novak nakon svakog nešto dužeg poena je izgledao kao da je istrčao sprint na 200 m. Vrv. si vidio šta je radio Brazilac pogotovo u zadnjem setu - pogađao linije iz teških pozicija, drop šotove, vadio gotovo izgubljene poene na čudesan način itd.

U prva 2 seta Đovak je bio u elementu, a onaj klinac nesiguran i sklon greškama. Međutim u trećem je naš počeo pokazivati znakove zamaranja, a peotivnik se stabilizovao i bolje zaigrao. U četvrtkom i petom ista priča kao u trećem, Novak nakon svakog nešto dužeg poena je izgledao kao da je istrčao sprint na 200 m. Vrv. si vidio šta je radio Brazilac pogotovo u zadnjem setu - pogađao linije iz teških pozicija, drop šotove, vadio gotovo izgubljene poene na čudesan način itd.
Verujem da su mnogi analizirali Novakov stil igre.
I Novak je na početku "čuda pravio", eto došao neko nov sa novim stilom...

5800 RSD u plusu (tačno 50€). Kao i u finalu LŠ prošle godine fudbal je pobjedio anti-fudbal! :ok:

1000009047.jpg

@totsi @Belgradeboy @Stojkov Menidjer @Tom Jones 1

Back