KLADIONICA , (ima li nekih sigurica........)

prof. Grof

Ističe se
Poruka
2.775
POŠTO ZNAM DA SVE LJUDE PORED VAŽNIH STVARI U ŽIVOTU INTERESUJE I NAJVAŽNIJA SPOREDNA STVAR NA SVETU A TO JE FUDBAL , NADAM SE DA ĆE NA OVOJ TEMI BITI PISANJA O RAZNIM tkz. DOJAVAMA , SIGURICAMA , SASTAVIMA TIMOVA ...........
TAKOĐE , OVDE BI MOGLI DA PIŠEMO I O SITUACIJI NA PREDSTOJEĆEM SV. PRVENSTVU.

RAZNA ISKUSTVA I MIŠLJENJA MOGU DOSTA DA POMOGNU KLADIONIČARIMA I NJIHOVO MEĐUSOBNO RAZUMEVANJE I RESPEKTOVANJE , JER I TO JE NEKA VRSTA ZANATA I UMEĆA.....

ZATO , OLOVKU U RUKE I LISTIĆ , I ŠALJITE RAZNE PREDLOGE MA GDE DA STE I MA KO DA STE..........., U NEKU RUKU TO JE I BOLJE ZA OVU PRILIKU. VALJDA ĆEMO OVDE MOĆI DA SE BAREM NEGDE SLOŽIMO ............

POZDRAV I TUNG

:idea: Evo polako počinjemo da se zezamo .........., ako to niste primetili.

PROFESOR JE PROFESOR !!!!!!!!!!!!!

Ja mislim ako Argentina prođe pored Srbije da sigurno osvaja kup , ali to će joj biti najteže na njenom putu ..........

AKO BRAZIL BUDE PRVAK SVETA ONDA JA MENJAM SVOJ NIK , DOGOVOR ,.........I TO ĆE BITI PRVA OPKLADA !

Ipak svi se rado sete , tog tima , koji u svojim redovima je najmanje imao Albance .......

Ali dobro oni su ostavili trag u Partizanu , Dinamu , Hajduku , i naravno Prištini .

Najveća provala je bila kada je Vokrri ( stvarno dobar igrač) , debitovao za Jugu protiv Irske i dao pobedonosni gol , a na pitanje kakav je bio meč na "Marakani" , odgovorio :

"OVAJ NOĆ JE BIO NAŠ DAN ..............!"

p.s. Bez zezanja svaka njemu čast bio je to dobar fudbaler , jednom sam imao prilike da popijem piće sa njim u "MANDALI"-PR ..................

Grešiš , zvao se Mihajlović i bio je Srbin iz Bosne . Ranije je igrao za FK "Željezničar" , a znam da su još dvojica igrali tamo samo me sad mrzi da o tome tupim .!

A isto tako baš i Mihajlović iz Zvezde im ga je nabio na pravdi Boga sa desne strane , iskosa na oko 27 m, u polufinalu , šta da se radi .........

Mihajlovići su čudo po svim pitanjima !

Kako je Augentaler samo voleo Zvezdu , kad se setim...........

p.s. U subotu vam dajem neke fikseve ako stignem ..................

prof. Grof:
:idea: Evo polako počinjemo da se zezamo .........., ako to niste primetili.

PROFESOR JE PROFESOR !!!!!!!!!!!!!

Ja mislim ako Argentina prođe pored Srbije da sigurno osvaja kup , ali to će joj biti najteže na njenom putu ..........

AKO BRAZIL BUDE PRVAK SVETA ONDA JA MENJAM SVOJ NIK , DOGOVOR ,.........I TO ĆE BITI PRVA OPKLADA !

Ajde i taj film da vidimo , ali ostace ti taj nick ... BRAZIL nema sansu videcete ! :wink:

Back