KK Partizan

plašio sam se utakmice od sinoć pre svega nekog prekida ali proteklo je sve savršeno

navijači su isterali svoje..neviđene ovacije za Željka.. poslate su poruke Vučiću, Ostojiću i igračima

na terenu smo pobedili, ako dobijemo FMP i Virtus eto nas na 7:9 mada mnoge rezultat i ne zanima..

Ostoja nije došao, ne verujem ni da će smeti da dođe u neko dogledno vreme

kao što rekoh pregurati sledeću godinu a onda će se desiti slobodna Srbija a samim tim i slobodni Partizan..

Kako se ciganija raskokodakala po netu, praktično svi komentari na utakmicu njihovi... bolest.
sve te idiote treba na ignor..

pazi jbt navijaš za Vučićevu Zvezdu.. doduše znam par likova kojima se gadi ovakva Zvezda , stramota ih je pa i ne prate više ali većina Zvezdaša nema ništa protiv da izdajnik Vučić, Brnabićka, Đuka Bizon i ostali Zvezdaži vladaju doživotno..

Lepo im poručili ovi iz Kragujevca.. Izdali ste Kosovo za kranove.. ljigavci najveći..

Ipak pravda postoji.. za 15 godina u fudbalu se samo blamiraju u Evropi a budžeti po 100 miliona.. u košarci ista situacija.. upumpane milijarde a nisu do plej ofa dobacili.. najgora ekipa u istoriji Evrolige zvanično proglašena..

https://www.telegraf.rs/sport/evrol...ige-sta-znaci-ovaj-surovi-statisticki-podatak

Ооо,гробари шизофрени,ретардирана распала полументо,па честитам Вам Победу!:)

.Ајд у 100 Марке да ћете заборавите Руменог ако нас звекнете следеће Недеље? Пази,све је могуће у овој намештеној Евролиги јер да сам ја рецимо..рецимо гробар,НЕ ДАО БОГ...ја бих се после Ваше вечерашње Представе дефинитивно клонио гробарлука и почео навијам за тамо,Јавор или Сурдулицу јер за Звезду из принципа не бих могао,јасно....
је ли бре,јел моште се Ви погледате у Огледало уопште и шта видите у Зрцалу,Човека или гмизавца? :lol:
gmizavac ti tata što te napravio, ciganšturo smrdljiva i raspala

sve te idiote treba na ignor..

pazi jbt navijaš za Vučićevu Zvezdu.. doduše znam par likova kojima se gadi ovakva Zvezda , stramota ih je pa i ne prate više ali većina Zvezdaša nema ništa protiv da izdajnik Vučić, Brnabićka, Đuka Bizon i ostali Zvezdaži vladaju doživotno..

Lepo im poručili ovi iz Kragujevca.. Izdali ste Kosovo za kranove.. ljigavci najveći..

Ipak pravda postoji.. za 15 godina u fudbalu se samo blamiraju u Evropi a budžeti po 100 miliona.. u košarci ista situacija.. upumpane milijarde a nisu do plej ofa dobacili.. najgora ekipa u istoriji Evrolige zvanično proglašena..

https://www.telegraf.rs/sport/evrol...ige-sta-znaci-ovaj-surovi-statisticki-podatak
nije njima smetao ni onaj ubica i kasapin arkan, žvalonju slave kao sveca, poste tri dana kad se pojavi na stadionu

Навијачи СНС 1 клуба прозивају навијаче СНС 2 клуба и СНС 2 клуб.
Кажу себе и као да изговарају ону легендарни: Сваког дана у сваком погледу, све више напредујем(о).
Аферим вам Гробаријо.

Одлична игра кошаркаша Партризана, вјероватнло најбоља ове сезоне и заслужена побједа.
Одлиучну партију ће неки навијачи, наравно малоумнија циљна група међу навијачима, пропратити заједљивим коментарима "аха, види се да могу али багра минирала нашег Жељка".

Меч, одлична игра и важна побједа ће остати у сјенци дешавања задњих неколико дана. Ту су се огласили сви, и знани и незнани, и паметни и глупи, и они који воле кошарку и они који гледају све кроз призму политике, и Партизановци и аутошовинисти који се лажно представљају Партизановцима, сви дадоше неко објашњење, некад је водиља тежња разумијевању шта се дешава, некад пакост и злоба.

Од Жељка су навијачи Партизана направили задњих година култ личности, и то је тако. Донијело је то доста доброг, много позитивног набоја и око клуба и посебно у дворани. Навијачи имају свако право кога ће готивити, кога ће обожавати, но учинили су медвеђу услугу вољеном клубу, учинили су и самом Жељку. Јер када сте обожавани, када се створи култ, тешко је функционисати, радити, тај терет могу изнијети духовници, који су одабрали монашки живот, тиховање, но кошаркашки тренери нису духовници, нису одабрали тиховање, људи су од крви и меса, темпераментни, импулсивни, плаховити, страствени.

Жељко је дао изјаву јер је то сматрао обавезом, дужношћу, према навијачима, изјава кроз коју је пазио да ни једном реченицоим не наштети вољеном клубу, кроз коју је пазио да заштити играче од злих језика. По обичају измигољили су разни ликови. вођени више пакошћу, злобом и заједљивошћу, који су "тумачили" Жељкове реченице по свом нахођењу, који су нашли малициозност и тамо гдје ју је тешко наћи, који су преко таквог "тумачења" каналисалки бијес навијача Партизана према одабраним кривцима, играчима и онима који свих ових година "буше" и "минирају" Партизан. Ваљда. Наравно, све то је загађено политиком, како већ у овој нашој Србијици мора бити а и аутошовинисти дођоше на своје.

Зато је утакмица против Бајерна прошла у "чудној" атмосфери. Посјета не као претходних мечева, али за европске стандарде одлична. 17.249 душа по званичном сајту ЕЛ бјеше у дворани. На удару се заслужено нашао Остоја, заслужено јер јесте имао недопустивих чињења и изјава свих ових година (иако мислим да су често били због чињенице да лик уипште не разумије релације које владају у кошарци и шта не треба говорити).
Салвом звиждука и негодовоњам су дочекани играчи осим Бонге (који је наклоност добио због изјаве "ако оде Жељко, идем и ја") који је дочекан аплаузом. И добри потези играча Партизана су током меча често негодовоњем пропраћени. Играчи који такав однос, својим приступом, залагањем, борбеношћу, нису заслужили. И сам Жељко је нагласио да су имали однос према обавезама за примјер. Тајрик Џонс својим залагањем, енертгијом и жаром са којим игра није заслужио звиждуке, напротив. Исто важи и за друге играче.

Потрајаће још сви ти спинови, пласираће се малициозне информацикје које су у правилу дезинформације, паћеници поипут једног свињоглавог ју-тјубера ће наставити све то загађивати, паламудиће ликови који појма о кошарци немају.

У спорту се често понавља подука једног мудрог Србина; "чашу меда још нико не попи што је чашом жучи не загрчи".
Видјећемо што ће Партизану донијети период након Жељка

Poslednja izmena:
Ima Palja obraz, ali za mnoge bivse sportiste se pokazalo da ponekad nemaju para. :mrgreen:

Neke bivse legende su se pojavile u klubu i posle mnogo ociglednijeg teranja Vujosevica, pod mantrom da klub mora nastaviti da zivi i dalje, itd. Kako nece sad posle mnogo perfidnijeg teranja Obradovica.

.
Иначе, супротно општем веровању да су чувени стадион тзв. Маракана, у народу познат и као Септичка јама, изградили навијачи куповањем фантомских (јер се ни једна није појавила као доказ) "циглица", ФК Црвена звезда поклонила је још давних 60-тих УДБА.

3RDrM0T.jpeg

-----------------------------------------------------
Twr6fCk.jpeg

извор: Српска енциклопедија
.
Тај стадион до краја 80-тих није имао семафор већ је била табла на којој се писао резултат као на сеоским утакмицама, Гости 0 / Домаћи 0 и због тога се водио као неизграђени објекат и није морао да се плаћа порез.

ДаклеМ, не просеравај се претерано.

.
Nije imao semafor.
Ok.
Pa?
Ko je sazidao Marakanu i za koga?
A ciglice.... lazi druge a mozes i sebe. Ukucaj na guglu i sve izadje....od "ciglica" je finansirano oko 25% ukupnih troskova izgradnje Marakane

Prilozi

• 20251205_160112.jpg
    20251205_160112.jpg
    76,1 KB · Pregleda: 2
.
Иначе, супротно општем веровању да су чувени стадион тзв. Маракана, у народу познат и као Септичка јама, изградили навијачи куповањем фантомских (јер се ни једна није појавила као доказ) "циглица", ФК Црвена звезда поклонила је још давних 60-тих УДБА.

3RDrM0T.jpeg

-----------------------------------------------------
Twr6fCk.jpeg

извор: Српска енциклопедија
.
Тај стадион до краја 80-тих није имао семафор већ је била табла на којој се писао резултат као на сеоским утакмицама, Гости 0 / Домаћи 0 и због тога се водио као неизграђени објекат и није морао да се плаћа порез.

ДаклеМ, не просеравај се претерано.

.
U vreme interneta pismenost se nekako podrazumeva.

Prilozi

• 20251205_160112.jpg
    20251205_160112.jpg
    76,1 KB · Pregleda: 0
Nikad nisam morao ici tamo, ali sad mi je posao tu blizu i prosle godine sam imao tu "cast" da prodjem prvi put pored tog stadiona kroz Bulevar Oslobodjenja. Ja ne znam sta je tu zidano, to je obicna rupa. :mrgreen: Bukvalno kao stale za konje.Jedino su tamo kod voljenih Cece i Arkana zidali.

Ajde manite me tih prica.

Nikad nisam morao ici tamo, ali sad mi je posao tu blizu i prosle godine sam imao tu "cast" da prodjem prvi put pored tog stadiona kroz Bulevar Oslobodjenja. Ja ne znam sta je tu zidano, to je obicna rupa. :mrgreen: Bukvalno kao stale za konje.Jedino su tamo kod voljenih Cece i Arkana zidali.

Ajde manite me tih prica.
Jeste. Rupa.
A zasto?
Prvo: bilo ogromno kliziste
Drugo: zbog nedostatka love bilo jeftinije

A posto nikada nisi isao ne shvatam cemu sluzi tvoj komentar?

Pozdrav

Тајрик Џонс својим залагањем, енертгијом и жаром са којим игра није заслужио звиждуке, напротив. Исто важи и за друге играче.

Tajrik Dzons je zasluzio da leti iz kluba naglavacke, jedan od nekolicine najzasluznijih sto je otisla jedna od najvecih legendi kluba.

Naravno, on je samo budaletina na nacin kao sto su sportisti nekad bezglavi, to znamo i od pre, samo sto su njemu i jos nekima zalizani menadzer i posumljeno govedo sa svojim clanovima uprave nasli nacin da se njegova energija i zar usmere u njihovom pravcu.

Decko koji ce da bira koje utakmice ce da igra jer nije zadovoljan platom, pa nek se obrati onda svom menadzeru sto mu je dogovorio tu platu.

Drugim recima, ovo tvoje zabadanje glave u pesak pred realnim problemima samo maze oci, trosis tastaturu uludo. Kad ti smeta politika u sportu, onda se ponekad zapitaj sta rade u sportu Vucici, Covic, Ostoja, Drcela, tim redom. Ovi poslednji su se samo manje "dokazali", ali evo Ostoja je napravio svoj prvi veliki korak u karijeri.

Jbt, navuces jednog Obradovica da ode iz srpske kosarke, i onda cemo mi ovde da mlatimo o srpskoj kosarci kao da je sve normalno.

A posto nikada nisi isao ne shvatam cemu sluzi tvoj komentar?
Ni ja ne shvatam cemu panterske navijacke legende na ovoj temi koje se protezu od stranice do stranice, jos od kad je neko izvalio da Partizan ima rezultate samo kad ne placa dazbine, verovatno misleci da Zvezda i FMP sve placaju. Klubovi koji uzimaju pare direkt od maticnih saveza i koji su sebi otpisali na desetine miliona evra duga uz pomoc vlasti.

Nije imao semafor.
Ok.
Pa?
Ko je sazidao Marakanu i za koga?
A ciglice.... lazi druge a mozes i sebe. Ukucaj na guglu i sve izadje....od "ciglica" je finansirano oko 25% ukupnih troskova izgradnje Marakane
.
Па у том случају Српска енциклопедија лаже и њој не треба веровати, а вероваћемо овим рекла/казала причама.

... уз претходну политичку сагласност и подршку Слободана Пенезића Крцуна и Драже Марковића, Г(енекс) је, у периоду 1960–1963, својим новцем изградио „Маракану", стадион ФК Црвене звезде (од 2014. стадион „Рајко Митић"), на месту старог стадиона СК Југославија, отвореног 1927.

Какве циглице, какви бакрачи.

Пази, 25%!

Одакле???

60-тих је народ углавном био сиротиња и баш је трчао да баца паре за градњу некаквог стадиона.

.

Poslednja izmena:

Back