- Poruka
- 31.081
Победа је сада најмање најбитна, сви на улице да рушимо циганске дахије.
Надам се да је и пожутели чупавац уживао.
Надам се да је и пожутели чупавац уживао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve te idiote treba na ignor..Kako se ciganija raskokodakala po netu, praktično svi komentari na utakmicu njihovi... bolest.
gmizavac ti tata što te napravio, ciganšturo smrdljiva i raspalaОоо,гробари шизофрени,ретардирана распала полументо,па честитам Вам Победу!
.Ајд у 100 Марке да ћете заборавите Руменог ако нас звекнете следеће Недеље? Пази,све је могуће у овој намештеној Евролиги јер да сам ја рецимо..рецимо гробар,НЕ ДАО БОГ...ја бих се после Ваше вечерашње Представе дефинитивно клонио гробарлука и почео навијам за тамо,Јавор или Сурдулицу јер за Звезду из принципа не бих могао,јасно....
је ли бре,јел моште се Ви погледате у Огледало уопште и шта видите у Зрцалу,Човека или гмизавца?![]()
nije njima smetao ni onaj ubica i kasapin arkan, žvalonju slave kao sveca, poste tri dana kad se pojavi na stadionusve te idiote treba na ignor..
pazi jbt navijaš za Vučićevu Zvezdu.. doduše znam par likova kojima se gadi ovakva Zvezda , stramota ih je pa i ne prate više ali većina Zvezdaša nema ništa protiv da izdajnik Vučić, Brnabićka, Đuka Bizon i ostali Zvezdaži vladaju doživotno..
Lepo im poručili ovi iz Kragujevca.. Izdali ste Kosovo za kranove.. ljigavci najveći..
Ipak pravda postoji.. za 15 godina u fudbalu se samo blamiraju u Evropi a budžeti po 100 miliona.. u košarci ista situacija.. upumpane milijarde a nisu do plej ofa dobacili.. najgora ekipa u istoriji Evrolige zvanično proglašena..
https://www.telegraf.rs/sport/evrol...ige-sta-znaci-ovaj-surovi-statisticki-podatak
Zar zaista mislis da Paspalj nema obraz?????Sale je Grobar ali u ovom trenutku niko sa obrazom neće doći u Partizan..jedino neki stranac možda

Nije imao semafor..
Иначе, супротно општем веровању да су чувени стадион тзв. Маракана, у народу познат и као Септичка јама, изградили навијачи куповањем фантомских (јер се ни једна није појавила као доказ) "циглица", ФК Црвена звезда поклонила је још давних 60-тих УДБА.
![]()
-----------------------------------------------------
![]()
извор: Српска енциклопедија
.
Тај стадион до краја 80-тих није имао семафор већ је била табла на којој се писао резултат као на сеоским утакмицама, Гости 0 / Домаћи 0 и због тога се водио као неизграђени објекат и није морао да се плаћа порез.
ДаклеМ, не просеравај се претерано.
.
U vreme interneta pismenost se nekako podrazumeva..
Иначе, супротно општем веровању да су чувени стадион тзв. Маракана, у народу познат и као Септичка јама, изградили навијачи куповањем фантомских (јер се ни једна није појавила као доказ) "циглица", ФК Црвена звезда поклонила је још давних 60-тих УДБА.
![]()
-----------------------------------------------------
![]()
извор: Српска енциклопедија
.
Тај стадион до краја 80-тих није имао семафор већ је била табла на којој се писао резултат као на сеоским утакмицама, Гости 0 / Домаћи 0 и због тога се водио као неизграђени објекат и није морао да се плаћа порез.
ДаклеМ, не просеравај се претерано.
.
Bukvalno kao stale za konje.Jedino su tamo kod voljenih Cece i Arkana zidali.Jeste. Rupa.Nikad nisam morao ici tamo, ali sad mi je posao tu blizu i prosle godine sam imao tu "cast" da prodjem prvi put pored tog stadiona kroz Bulevar Oslobodjenja. Ja ne znam sta je tu zidano, to je obicna rupa.Bukvalno kao stale za konje.Jedino su tamo kod voljenih Cece i Arkana zidali.
Ajde manite me tih prica.
Тајрик Џонс својим залагањем, енертгијом и жаром са којим игра није заслужио звиждуке, напротив. Исто важи и за друге играче.
Ni ja ne shvatam cemu panterske navijacke legende na ovoj temi koje se protezu od stranice do stranice, jos od kad je neko izvalio da Partizan ima rezultate samo kad ne placa dazbine, verovatno misleci da Zvezda i FMP sve placaju. Klubovi koji uzimaju pare direkt od maticnih saveza i koji su sebi otpisali na desetine miliona evra duga uz pomoc vlasti.A posto nikada nisi isao ne shvatam cemu sluzi tvoj komentar?
Šta se opterećuješ sa turskom ciganijom? Neka se udave u svojim fekalijama, mada to bi im bila najlepša smrt. Sličan se sličnom raduje. Zamisli da ovo ovde navija za nas klub...gmizavac ti tata što te napravio, ciganšturo smrdljiva i raspala
.Nije imao semafor.
Ok.
Pa?
Ko je sazidao Marakanu i za koga?
A ciglice.... lazi druge a mozes i sebe. Ukucaj na guglu i sve izadje....od "ciglica" je finansirano oko 25% ukupnih troskova izgradnje Marakane
... уз претходну политичку сагласност и подршку Слободана Пенезића Крцуна и Драже Марковића, Г(енекс) је, у периоду 1960–1963, својим новцем изградио „Маракану", стадион ФК Црвене звезде (од 2014. стадион „Рајко Митић"), на месту старог стадиона СК Југославија, отвореног 1927.