KK Partizan

.
А јбт, како ће тренер да одржи ауторитет ако га буши управа? Шамарима???

Играчи зависе од управе, а не од тренера. Управа их плаћа, као и тренера.

Ако из управе добију сигнале да би било добро да се "не растрче", буди сигуран да се неће растрчати.

.
sa dužnim poštovanjem, pojma ti nemaš
vidi se da nikad loptu nisi uzeo u ruke

Nije bas tako, igraci ce pre da budu verni treneru, ali Zoc svakako nije Dule tip trenera koji okuplja svoju vojsku. Kod njega je to sve drugacije. Navodno je kod nas bilo pustanja plata u javnost i onda su navodno neki clanovi uprave punili glave nekim igracima da oni vrede mnogo vise, i slicne stvari.
.
Управо о томе пишем.

Дуле је тип тренера који ради са младим играчима, гради присан, буквално родитељски однос и тако је градио екипу која је на крају постизала неке врхунске резултате.

Када је отишо у средину где су "одрасли" и професионлни однос, изгубио се. Мислим да би тако прошао и данас ако би преузео Партизан.

И опет на крају долазимо до управе која нијеуспела да реши своје проблеме, већ се све сломило на тренеру, а припрема извршена у медијима тако да не верујем да се овде било шта случајно десило.

.

Zvezdaš sam, ali sam poštovao Željka. Protiv sam ovakvog pošprdavanja na njegov račun, kao i našem bivstvovanju na njihovoj temi iz ovakvog razloga
Tako je,oni to ne bi nama radili.Oni su mnogo pošteni jer su oni "najpismenija košarkaška publika" .
Toliko su pismeni da svoje frustracije pre početka i tokom ove sezone leče na Zvezdinim temama.
U svakom njihovom komentaru na njihove utakmice spominje se Zvezda (FMP,limenke ili kako im je volja...).
Željka je prvo terao iz kluba Vučić,pa Čović.pa mobilni telefoni (verovatni im Drčela na kvarnjaka uvalio),pa zvezdaška javnost...ali nikako njegov rad,odnos i rezultati u klubu sa igračima koje je on sam birao.
Poštovanje za njega postoji ali kao neko ko je svoje ime izgradio u Evropi sa drugim klubovima (sa ultra skupim igračima) a ne ovde u Srbiji.
Proćiće nedelje i nedelje gde ćemo se nagledati enciklopedije guposti kako smo MI ti koji su njega oterali a ne njegovi rezultati rada.
Lobotomija koja traje kod njih.

priča se da je Tajrik pop izdeo kad je čuo da je Fernando plaćen više od njega i da zato nije hteo da igra jednu utakmicu.. ne sećam se koju
.
Против Асвела.

То је проблем управе, а не тренера.

На другој страни, Фернандо је дефицитарна роба, а тржиште одређује цену.

А и дао је сва бацања (једно је мислим промашио).

Тајрик свако друго промаши (прво убаци, а друго промаши, невероватно...)

.

.
А јбт, како ће тренер да одржи ауторитет ако га буши управа? Шамарима???

Играчи зависе од управе, а не од тренера. Управа их плаћа, као и тренера.

Ако из управе добију сигнале да би било добро да се "не растрче", буди сигуран да се неће растрчати.

.
Kako je Vujošević to radio? Pa nismo mi jedini kojima uprava pravi probleme. Trener je taj koji mora da ima autoritet i da je njegova reč zakon. Pa makar mu Džordan bio igrač. I cela ona generacija Bulls-a iz 90-tih. Šta misliš Džeksona nije bušila uprava?

.
Против Асвела.

То је проблем управе, а не тренера.

На другој страни, Фернандо је дефицитарна роба, а тржиште одређује цену.

А и дао је сва бацања (једно је мислим промашио).

Тајрик свако друго промаши (прво убаци, а друго промаши, невероватно...)

.
znači nema šanse da nešto pametno kažeš, a dodatno u novčaniku nosiš žocovu sliku
tajrik je bio opravdano ljut jer je fernando drvoseča, a njegovo dovođenje je lično odobrio obradović
pišeš potpune gluposti u svojoj bolesnoj opsednutosti rumenim kvazimodom

Kako je Vujošević to radio? Pa nismo mi jedini kojima uprava pravi probleme. Trener je taj koji mora da ima autoritet i da je njegova reč zakon. Pa makar mu Džordan bio igrač. I cela ona generacija Bulls-a iz 90-tih. Šta misliš Džeksona nije bušila uprava?
.
А јбт, објасни онда ово.

Пред утакмицу са Асвелом Тајрик је сазнао да је Фернандо плаћен више од њега.

Дошао је код Жељка и рекао, нећу да играм.

И шта је Жељко требало да ради?

.

znači nema šanse da nešto pametno kažeš, a dodatno u novčaniku nosiš žocovu sliku
tajrik je bio opravdano ljut jer je fernando drvoseča, a njegovo dovođenje je lično odobrio obradović
pišeš potpune gluposti u svojoj bolesnoj opsednutosti rumenim kvazimodom
.
Фернандо је доведен јер је Партизану требао такав играч и показао се као солидно појачање.

Тренер предлаже, а играче доводи управа која са њима склапа уговор.

Тренер о техничким детаљим уговора (зарада, бонуси итд.) не одлучује.

.

.
А јбт, објасни онда ово.

.
Da ga isutira iz kluba

„Ovo nije pitanje Zvezde ili Partizana, Vojvodine ili Spartaka, ovo je pitanje stanja sporta u Srbiji, tačnije stanja našeg drustva.

SNS bratija, novopečeni Ćaci tajkuni usli su i vladaju srpskim sportom. Njih ne interesuje sport, njih interesuje samo novac. Zato svaki pošteni, uspešni, slobodni čovek ne želi (što studenti kažu) da deli vazduh sa Ćacijima.

22 Pitanja za Ostoju Mijailovića –

1. Da li je istina da OMR grupa duguje 80 miliona evra? Koliko tog novca od strane poslovnih banaka i dobavljača je završilo u inostranstvu na njegovim privatnim računima?

2. Da li i koliko OMR Grupa duguje miliona evra Telekom Srbija?

3. Da li je i koliko automobila marke Fiat 500 je prodao Ministarstvu unutrašnjih poslova, za vreme mandata Bate Gašića i da li je u bliskim odnosima s njim?

4. Da li je prodao polovna vozila na tenderu gradu Beogradu marke Land Rover za „Oko sokolovo“?

5. Da li je istina da ima zajedničku firmu sa predsednikom KK Crvena Zvezda – Željkom Drčelićem za izgradnju luksuznih nekretnina na Bežanijskoj kosi?

6. Da li ima udeo od 20% u luksuznom projektu na mestu nekadašnjeg hotela Jugoslavija, zajedno sa Millenium team (vlasnik Millenium team predsednik skupštine SD CZ, predsednik džudo kluba CZ i sponzor KK CZ) i kako je došao do toga?

7. Da li je istina da je KK CZ raskinula ugovor sa dugogodišnjim partnerom za prodaju karata i da li je nova kompanija koja prodaje karte ima veze sa njim?

8. Koliko novca KKP je završilo na računu JSD Partizan u vreme njegovog mandata kao predsednika JSD Partizan?

9. Koliko novca je OMR Grupa uplatila na osnovu sponzorskih ugovora klubu a koliko tog novca je „podigao“ iz kluba?

10. Gde je keš novac od prodaje sezonskih karata navijačima „Južne tribine“ završio? Navijači uredno plaćaju svoje karte unazad nekoliko sezona. Na računu kluba nema tih uplata. Radi se o nekoliko miliona evra.

11. Gde je keš novac od uplate članarina omladinske škole?

12. Koliko KKP uplaćuje novca marketing agenciji Marka Vukomanovića – Gerija?

13. Da li ugostiteljsko preduzeće „Kafeterija“ uplaćuje novac za reklamu na utakmicama KKP a čiji je vlasnik Marko Vukomanović – Geri?

14. Da li je istina da je njegov sin predsednik Esports sekcije KKP?

15. Koliko novca KKP uplaćuje Esports sekciji?

16. Za šta je trošen novac od donacija pojedinaca i preduzeća za humanitarnu fondaciju KKP „Dobro pamtim sve“?

17. Koliko novca KKP plaća za zakup poslovnog prostora u Savogradu, koji je u njegovom vlasništvu?

18. Da li trenutno zida novu vilu na Dedinju?

19. Šta je radio sedam godina u Italiji?

20. Zašto su mu komšije iz Čačka dale nadimak LIMAR?

21. Da li je Ostoja pravi lojalista?

22. Da li je Ostoja ĆACI?

e ovde bi dodao još jedno pitanje:

kad sam bio sad protiv Fenera kad smo pukli dolaze neki Mađari njih šestorica i sedaju pored mene..ja im kažem da tu sede sezonci i da se dignu da nađu druga mesta..oni pitaju: pa gde da sednemo? Pitam ih da mi pokažu karte.. vadi lik telefon i piše: sektor taj i taj ali bez numerisanog sedišta.. skontam da oni uopšte nemaju mesta za sedenje.. onda mi lik iznad kaže da Ostoja valja mesta za stajanje znači za stepenice! tek onda ukapiram da su svake sezone stepenice pune.

ladno ove strance pre jbe na foru.. proda im ulaznice za stajanje a oni nemaju pojma ...

protiv pravila Evrolige.. protiv pravila bezbednosti..

.
А јбт, објасни онда ово.

.
Pitaj Vujoševića šta je trebao da uradi. On bi ti dao najbolji odgovor. Prihvatio ili ne, Žoc je imao autoritet kao baba s.era u Areni u zadnjim utakmicama.

Поново ради биоскоп као Пантер кад је наводно први пут "отишао" у Барселону а онда се "вратио" за још већи уговор

1764251838510.png

Поново ради биоскоп као Пантер кад је наводно први пут "отишао" у Барселону а онда се "вратио" за још већи уговор

Pogledajte prilog 1824369
Што сам се насмејао једном Коментару,каже Лик:
-Ко је бре Режисер овог нискобуџетног филма ,Ц-категорије-?
:lol::lol:

Back