KK Partizan

Veceras u 18h krecemo. Nazalost, u cetvrtak necu moci gledati, jedino drugo poluvreme s telefona ako namestim eon il' nesto.

Ne znam sta ocekivati, Dubai se takodje pojacao, nismo ih jos pobedili tamo ako se ne varam, izgubili u regularnom delu ABA, izgubili jednu u polufinalu PO, jel' tako?

Pocetak je sezone, dosta novih igraca, ko zna kako ce kome leci start. Naravno, pobede ove nedelje bi bile super.

Nema sta da se uigrava, imamo 3 pojacanja i svi su legli na svoj nacin sto je jedino pozitivno veceras. Prosto nismo spremni takmicarski i to je to.

Dubai je nazalost jako dobro pojacan, nisam ni znao sta su sve doveli. I jos kad smo im dozvolili onakav start...

Ostalo jos 10min, da vidimo dal imamo neku magiju za nesto.

Nemaju oni nista slabiji sastav od nas, i igraju na svom parketu tako da tesko da smo bili favoriti iako nisu creme de la creme. Jedino smo se mogli nadati da oni sa pola novog tima nisu legli bas najbolje, ali posto smo zaista skinuli gace, pokazalo se da su sasvim dobro uigrani.

Meni je OK sporije paljenje, imamo formiran sastav i cesto takvi timovi ne jure bas od starta da pruzaju najbolje. Novi timovi moraju da rade vise od starta jer su novi, i treba im samopouzdanje, ali videcemo kako ce ici vec u cetvrtak. Voleo bih da gledam naseg narednog protivnika, ali posle nase razocaravajuce partije nemam zivaca da gledam sabaniju i blek panterse, tako da cu preskociti. :mrgreen:

Razocarenje - Vasington opet, majko mila !
Pojacanja dobra, iako me Dzabari nervira, ne volim sto uvek imamo neke igrace koji ne igraju odbranu, ali neka, samo nek on isporucuje poene. Cak i Milton obecava, bojao sam se da cemo ga dugo cekati.

loša igra

Željko vodio utakmicu bez energije, više kao neki posmatrač nego kao trener..
Utakmica izgubljena u prvoj četvrtini...
ne greje me sunce ni za večeras onda Efes pa Španija..
svake godine katastrofalan početak pa se posle kao nešto vadimo..
aj da vidimo al ne miriše na dobro..

večeras jako bitna utakmica iako je tek drugo kolo..

kao što rekoh top 8 ove sezone mi deluje kao nemoguća misija.. Dubaji, Valensija, Hapoel koji nisi ni igrali prošle sezone.... pojačani Virtus itd.. eto svi su dobilli u prvom kolu.. iako je tek početak već se vidi da su ozbiljne ekipe..

Poslednja izmena:
loša igra

Željko vodio utakmicu bez energije, više kao neki posmatrač nego kao trener..
Utakmica izgubljena u prvoj četvrtini...
ne greje me sunce ni za večeras onda Efes pa Španija..
svake godine katastrofalan početak pa se posle kao nešto vadimo..
aj da vidimo al ne miriše na dobro..

večeras jako bitna utakmica iako je tek drugo kolo..

kao što rekoh top 8 ove sezone mi deluje kao nemoguća misija.. Dubaji, Valensija, Hapoel koji nisi ni igrali prošle sezone.... pojačani Virtus itd.. eto svi su dobilli u prvom kolu.. iako je tek početak već se vidi da su ozbiljne ekipe..
bitno da ostoja šiša zaludjenike sa paprenim sezonskim ulaznicama

a to sto tajrik dzons sterling braun , vasington nisu nista osim ebenog proseka od igraca, po meni vasington je tu najbolji od njih

sa njima, marinkovicem, lakicem, mrka kapa...

kolko ce tu osetkovski parker miltom i eventualno jos koje pojacanje da pomognu u konancom plasmanu videcemo... milton ce da prolazi kroz privikavanje na evro kosarku...

Ха ха ха 2000 са фалсификованим улазницама.
Screenshot_2025-10-02-22-15-03-028_com.facebook.katana-edit.jpg

Gledao sam poslednju cetvrtinu preko telefona u vozu, znaci samo da se nerviras. :mrgreen: Sve Zelimirove ekipe novog KKP imaju boljku da prosipaju koju god prednost naprave, mada ovaj put nemam sta puno zameriti. Pogadjali su nam sa 10m preko ruke i sudije su se nakrale svetski. Mi nismo znali da ih napadnemo u finisu, pritom nekoliko sudijskih odluka sa onim faulovima u napadu i potencijalno nedosudjenim nad nasim 3x. Na kraju, sreca nasa pa je resavao jalovi Gudurinjo.

Treba imati u vidu da je pobeda malo veca jer smo mi putovali da bismo igrali kuci, a oni su nas cekali.

Skroz drugačiji pristup od početka..kidanje u odbrani...
Sve što su dali dali su za tri poena fantastičnim šutevima koji ne mogu da se brane.. sreća pa i nas išle trojke..
Vodili smo 20 pa smo zamalo prosuli prednost ali Bog nas je pogledao...
Neshvatljivo je da nismo pravili faul ali iz ove perspektive i bolje je da nismo..ko zna šta bi bilo u produžetku
Sterling odličan, Bonga odličan, Karlik odličan..
Vanja loš, Poku loš...

Sledeći je Efes u četvrtak.... 50:50..

Što se tiče ove svinjarije sa ulaznicama, ništa novo.. svake sezone je tako u početku..kao da su retardi.. falsifikuju se karte, sistem za očitavanje baguje.. moj brat ima regularnu propusnicu za nivo 400 a sistem mu očitava da je nivo 200.. onaj na vratima mu ne da uđe.. brat mu kaže: alo je l si slep vidi šta piše! 400! pustio ga na kraju al bilo je problema..nadam se da je neću da će popraviti to pošto idem na Efes sa njegovom propusnicom

Pitali Bolmara posle utakmice da uporedi atmosferu i navijanje sa utakmice protiv Zvezde u utorak i sa nama od sinoć..Neuporedivo.. Nije nešto što već nismo znali

1.5. protiv Efesa..kladionice nas vide kao solidnog favorita
ne zaboravimo utakmicu sa Efesom iz prošle sezone kad su nas rastavili u Areni

samo jaka odbrana a u napadu uvek ćemo utrpati 85 i više

večeras Krka

Back