KK Partizan

Skinule se gace jos na zagrevanju, sad deluju smesne sva ona truckanja Trinkija i igraca o borbi, sansama, pobedi. Ovo Dule ne bi dozvolio ni na treningu, pa mi smo u njegovoj zadnjoj sezoni gubili sa uzdignutom glavom i u borbi do kraja.

Sagoreli smo. Nema ni govora da igracimo nije stalo i da su izasli tek reda radi.

Ekipa nam ima samo jednog iskusnog igraca, Brku, plus Novicu koji fizicki ne moze. Ostali su zeleni za ovakve utakmice.

Ostaje zal sto smo mesece truda i dobre igre, ovako lako prosuli za 10 minuta. Jbg.

Ne ni promena tima koji igra EL ne bi nista promenila. Dok je Sizoje na vlasti, mi smo u najboljem slucaju drugi.
Oni su doveli Reglanda, Perperoglua, Riversa, Cirbesa i Berona da im igraju samo ABA ligu!

Ja ne mislim da je ovaj tim Partizana spreman za EL, ocekujem samo da konstantno napredujemo, da sledece bolje odigramo EC i napadnemo ozbiljnije ABA.
Instant resenja, kupovina na veliko i slicne akrobacije bih ostavio ostalima, obicno se ne zavrse dobro.

Kakvo poseravanje po glavi naj ljigavijem timu u istoriji Partizana. Ja za ovaj Vučićevski isprdak od kluba ne navijam i sramota me je šta je ostalo od KK Partizana.
Koliko se plaća Pejdž da uđe minut ipo po utakmici i izađe sa učinkom od 2 promašaja?
Koliko se plaća Renfro da ne radi bukvalno ništa?
Jaramaz koji troluje košarku svojim idiotskim slobodnim bacanjima. Čak i za ovu sramotno nameštenu utakmicu, sramota je njegovo ponašanje.
Zagorac, sve isto.
Lendejl, Janković, Nikolić, preplaćene budaletine.
Svi marš iz Partizana na čelu sa debelim idiotom sa klupe i prevaretinom od trenera. Na čelu sa čika Andrejem, podrazumeva se.

Odigrali smo najgoru utakmicu sezone u vaznom trenutku, i to je sve.
Posle vise utakmica na jednu loptu protiv njih, morala je da dodje jedna ovakva, jednostavno imaju instant kvalitet u igracima.
Mi imamo mladost i morali smo da odigramo na zelju i mu.da. Danas je to izostalo.

Lose sastavljen tim koji je, bez obzira, do sada pokazao vise nego sto se ocekivalo. Imamo fore do kraja sezone da proberemo na koga se moze racunati za dalje. Cini mi se da nema previse kandidata.
Raduje me sto je Vanja u ovoj seriji bio medju najboljima. Nadam se da ce da nastavi.
Gorak ukus, ali svi koji pljuju danas po igracima i Trinkiju, mogu slobodno da promene stranu. Lepo ce se uklopiti.

Najvise mi je zao sto sada ponovo mora da se ceka x nedelja da se ide u Pionir. Do tada :bye:

Poslednja izmena:
Pobedu i prolaz nisam ocekivao, ali nisam ni ovakav raspad sistema i spustanje gaca bez ispaljenog metka. Definitivno tesko Trinkijevo bagovanje, igraci su takvi kakvi su, ali priprema utakmice nepostojeca, sta su radili ti ljudi sedam dana, smusenost trenera u prvih 5 do 10 minuta kad je sve reseno. Pokazalo se trener sa dosta falinki, da nije ne bi svakako sad bio u KKP da se ne lazemo vec u nekom boljem i jacem timu.

Ne bih se slozio da nije bilo pripreme, mi smo u presudnim trenutcima, promasili brdo lakih suteva, ulaza, bacanja. Za to ne moze da bude kriv trener.
Svaki drugi da je usao, na poluvremenu bi bili u egalu.

Jednostavno imamo previse igraca bez samopouzdanja i iskustva. Vecini njih, u stvari svima sem Renfrou i Novici, je Partizan najveci klub za koji su igrali.
Ja mu zameram sto nije veceras uspeo da ih smiri i rastereti malo. Svakako lose izdanje svih aktera.

Videcemo jos ko je spreman za ovo, a ko je zreo za povratak u neku Megu ili ligu bez briga.

Meni je ispao malo demagog bez pokrica, pozivanje na Dantea, slavu evropskog giganta, a ovde ti tim izadje ko sa svadbe i pod dozom kao prebijena macka. Citirao je i Dule mnoge pesnike i pisce, ali imao je trenersko znalacko pokrice.

Dobro, teatralan je kao i vecina Italijana. Da je veceras pobedio, doslo bi do nestasice Bozanstvene komedije, Cistilista i Pakla po knjizarama. :mrgreen:

Nije ni Duletov Partizan nastao za par meseci, ekipa je rasla iz sezone u sezonu. Vec sam napisao da ovaj Partizan jos nije zreo za EL, Mora postepeno. Najvaznije je napraviti stabilnu bazu domacih, a rupe popunjavati solidnim strancima.
Ono sto ocekujem je da zavrsnicu KLS-a odigramo bolje nego zavrsnicu ABA. Da sklopimo tim koji ce konkurentnije igrati Evropu, a ne da prolaz u top16 smatramo podvigom itd.
Bice zanimljivo kome ce Trinkijeri ukazati poverenje u buducnosti. Ove sezone vozi ono sto je zatekao.

Poslednja izmena:
Košarkaši Partizana ostavili mu.da kod kuće......
I to je epilog.

- - - - - - - - - -

Mi da budemo zreli za El prvo moramo u regularnom delu Abe da budemo bar treci umesto cetvrti, to je mali ali ogroman iskorak. I naravno da AV bude u dalekoj opoziciji.:D

Sad je Vučić kriv zbog poraza?:hahaha::hahaha::hahaha:

Ja ipak mislim da je malkice krivlji Putin.ili možda Tramp?

Mi da budemo zreli za El prvo moramo u regularnom delu Abe da budemo bar treci umesto cetvrti, to je mali ali ogroman iskorak. I naravno da AV bude u dalekoj opoziciji.:D

..gumenoj sobi, zakopcan na ledja. :mrgreen:

U ovu sezonu smo usli sa Cankom kao strategom, a jutros smo bili na utakmicu od finala. Igramo timsku kosarku, ne zavisimo od toga dal ce nekom Stratosu ili Riversu da se igra taj dan.
Ima Trinkijeri dobru filozofiju, samo da odradi bolju selekciju pa da vidimo sta moze.

Kakva crna evroliga, ne zanosite se ljudi.

Mi smo mnogo daleko od tog nivoa, a vremenom i sve dalje. Evroliga je bogataško igralište, neka mi budemo konkurentni u EC i puna kapa.

Slazem se, Djordi je od EL napravio samo teret siromasnijim klubovima. Liga nema nikakvu draz kad se vec posle nekoliko kola zna da 5-6 timova sigurno nece u 8, pa samo otaljavaju. Jos se igra u samo nekoliko drzava.

Mnogo je bolji bio sistem 24 tima, pa po grupama. Jednostavno, ako ti ne ide, ispadas i mozes da se fokusiras na druga takmicenja.
Zato je uspeh Zalgirisa ogroman, prosle godine 3. Ove ponovo prosli dalje.

Nema to veze sa Djordijem kolko sa domacim terenom, bas njega boli izvesna stvar dal mu u ligi igra Partizan ili Czt, ja verujem cak i da vise licno prizeljkuje nas kao evropskog sampiona nego ove mutante. A cinjenica jeste da ce u skorije vreme ovaj region da ostane i bez tog jednog mesta iz Abe.

Gorak ukus, ali svi koji pljuju danas po igracima i Trinkiju, mogu slobodno da promene stranu. Lepo ce se uklopiti.

Najvise mi je zao sto sada ponovo mora da se ceka x nedelja da se ide u Pionir. Do tada :bye:
Izvinjavam se što seckam post ali ogroman +1 na ovo. Ko poliva kofe govana po ekipi posle ovoga neka ode u Železnik ionako mentalitetom pripada tamo.

Odigrali smo najgoru utakmicu sezone u vaznom trenutku, i to je sve.
Posle vise utakmica na jednu loptu protiv njih, morala je da dodje jedna ovakva, jednostavno imaju instant kvalitet u igracima.
Mi imamo mladost i morali smo da odigramo na zelju i mu.da. Danas je to izostalo.

Lose sastavljen tim koji je, bez obzira, do sada pokazao vise nego sto se ocekivalo. Imamo fore do kraja sezone da proberemo na koga se moze racunati za dalje. Cini mi se da nema previse kandidata.
Raduje me sto je Vanja u ovoj seriji bio medju najboljima. Nadam se da ce da nastavi.

Слажем се,осим да "нема кандидата...ја мислим да 2-3 су само спорни,да их не именујем сад баш када их многи блате...да нема квалитета не би их победили два пута,а могло је и три...
а ови што оволико блате тренера и постојеће играче после једног пораза не би ни требало стварно да се зову навијачи ККП...
...или се сећају лажно (само лепих ствари ) док је био ДВ...

Back