Renegade-Ns
Iskusan
- Poruka
- 6.666
Tuzno je to sto se znalo i da Zvezda izvede juniore da ce ovakav epilog biti i to vec na samom startu. Jednostavno treba tu dosta promena u igrackom kadru, barem pola ekipe treba promeniti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mi da budemo zreli za El prvo moramo u regularnom delu Abe da budemo bar treci umesto cetvrti, to je mali ali ogroman iskorak. I naravno da AV bude u dalekoj opoziciji.![]()

Mi da budemo zreli za El prvo moramo u regularnom delu Abe da budemo bar treci umesto cetvrti, to je mali ali ogroman iskorak. I naravno da AV bude u dalekoj opoziciji.![]()

Kakva crna evroliga, ne zanosite se ljudi.
Mi smo mnogo daleko od tog nivoa, a vremenom i sve dalje. Evroliga je bogataško igralište, neka mi budemo konkurentni u EC i puna kapa.
Izvinjavam se što seckam post ali ogroman +1 na ovo. Ko poliva kofe govana po ekipi posle ovoga neka ode u Železnik ionako mentalitetom pripada tamo.Gorak ukus, ali svi koji pljuju danas po igracima i Trinkiju, mogu slobodno da promene stranu. Lepo ce se uklopiti.
Najvise mi je zao sto sada ponovo mora da se ceka x nedelja da se ide u Pionir. Do tada![]()
Odigrali smo najgoru utakmicu sezone u vaznom trenutku, i to je sve.
Posle vise utakmica na jednu loptu protiv njih, morala je da dodje jedna ovakva, jednostavno imaju instant kvalitet u igracima.
Mi imamo mladost i morali smo da odigramo na zelju i mu.da. Danas je to izostalo.
Lose sastavljen tim koji je, bez obzira, do sada pokazao vise nego sto se ocekivalo. Imamo fore do kraja sezone da proberemo na koga se moze racunati za dalje. Cini mi se da nema previse kandidata.
Raduje me sto je Vanja u ovoj seriji bio medju najboljima. Nadam se da ce da nastavi.
Gorak ukus, ali svi koji pljuju danas po igracima i Trinkiju, mogu slobodno da promene stranu. Lepo ce se uklopiti.
Najvise mi je zao sto sada ponovo mora da se ceka x nedelja da se ide u Pionir. Do tada![]()