KK Partizan

NWG je bombonica. Miler lici na Bo Mekejleb tipa igraca, sto mi se izuzetno dopada.

Fali petica. Ako se ne dovede meso u reketu, dzabe su dovodili NWG-a, tako da bi im bilo bolje da se ne zajebavaju i ne eksperimentisu.

Ali Gavrilovic. Ljudi moji pa on nista ne zna. Ali nista. Nema jedan segment igre da kazes, los je ali moze makar to i to. Nula, odron, katastrofa, blamaza. Ne vidim apsolutno nikakvu logiku u njegovom dovodjenju. Cak ni kao potkusuravanje, ipak ni Stevanovic ni Tadic nisu kalibar da bi morali da trpimo ovako nesto.

Bice ovo teska sezona, sve u svemu.

Ja gotovim Under Armour. :)

Sad kad ne puste uopste dres u slobodnu prodaju, kao i pre sto nisu pustali. Ne znam da li se promenilo nesto proteklih godina, nisam se uopste interesovao oko toga. Ne bi me cudilo da Silobad ima genijalnu ideju kako je prodaja dresova precenjenja stvar.

Meni je novi dres nista posebo, uz dodatak da bas nisam relevantan kad su moda i sportska oprema u pitanju.

Znaci pocinjemo sezonu u sastavu:
W-Gos, Miler, Tadija
Vanja, Stevanovic
Andric, Cakarevic
Novica, Gavrilovic, Pecarski
Djoko, Kakanj

I pored terena Sani, Vilson, Tanaskovic, Sloba. Imao sam dojam da imamo previse igraca, sad kad pogledam, taman. S tim da i dalje ne razumem dovodjenje Gavrilovica i cime je to Tomic pokazao da je prvi zasluzio ugovor u ovoj ekipi.

Stigao razgrtac.

DKa6vdUXcAAfDDn.jpg:large

Da li da se smejemo ili da placemo. :mrgreen::sad2: Ako sam dobro cuo na jednom je rekao i : "Mogli bi malo i odbranu da igramo".

Bukvalno je 50/50, videcemo na sta ce da izadje. Muta je lud, mozda i napravi nesto, a i ako ga potrosimo - jbg to je Muta, nikad ga i nismo percipirali kao dugorocno ozbiljno resenje. Inace, zna on kosarke, samo sto voli da lelemuda uz dobru kapljicu... Mislim da u ovoj situaciji nismo mogli bolje da prodjemo, niti vidim neko ozbiljnije resenje od njega. Eto, svi smo se se kleli u Dzileta, pa covek ostavi pustos iza sebe.

Veci problem od Mute, i to mnogo veci, je aktuelni predsednik kluba. Prosto ne mogu da verujem na sta smo spali i doslovno mi se povraca kada samo pomislim na to.

Uspešni biznismen sve objasnio.

Mediji su objavili da je Ostoja Mijailović (38) novi predsednik KK Partizan, ali uspešni biznismen, vlasnik i generalni direktor „Britiš motorsa“ je demantovao tu vest.
- Volim Partizan, ali ponudu još nisam prihvatio, jer nisam čovek koji voli da se zaleće. Mislim da bi to bilo krajnje neozbiljno i sa moje strane, a i za Partizan, kome je zaista potrebna velika pomoć - rekao je Mijailović za „Srpski Telegraf“.

Dakle, naslednik Nikole Pekovića u predsedničkoj fotelji crno-belih se još čeka.
- Imamo čudnu situaciju, Partizan je naš najtrofejniji klub, a grca u dugovima i jedva preživljava. Kako bi se ta situacija promenila potreban je veliki tim ljudi. Sebe smatram ozbiljnim i neko sam ko daje sto odsto u koji god posao da uđem, iz tog razloga i dalje analiziram situaciju. Znaće se sve za nekoliko dana.

Potencijalni predsednik kluba iz Humske je govorio i o prvim ciljevima kluba ukoliko on prihvati ponuđenu funkciju.
- Stabilizacija. Za to je potrebno strpljenje. Drugačije prosto ne može, naravno, potrebna je i pomoć države. Kažem još jednom ako budem prihvatio ponudu znaće svi – dodao je Mijailović, koji je skoro godinu dana bio član UO FK Partizan, a na prošlim izborima bio je na strani struje, koju je predvodio Nenad Bjeković.

Miler je bas bombasticast. :mrgreen: Za probijanje do kosa protiv ABA mrsavaca, odlican. Gos malo divlja vise nego dosad, videcemo kako ce da se uspostavi hijerarhija u ekipi. Tu se uzdam u glavnog (citaj Novicu, Mutu bas briga). U Cakarevica imam sve manje nade, covek je bio dobar na zatvorenim utakmicama, kako su krenule probne pred publikom, pogubljen. Sindrom Dj. Majstorovica.

Pecarskog treba uciti za cetvorku, sada pliva izmedju pozicija. Za svoje godine je visok pa su ga gurali na centra, ali je evidentno da (zasad) nema ni blizu snaga da igra ispod obruca.

Sta je sa Novicom kad ga bas ovoliko stedimo?!

Djoko igra bolje od svih centara u poslednje 2 godine (Kevin excluded), ali je i dalje to slabo. Koncentracije nidje. Kakanj je stegnut, da se malo opusti pa da nesto doprinese. Jak je ko bik.

Poslednja izmena:

Back