KK Partizan

Ne otpustamo Jones-a, kruze price da je trazio raskid ugovora jos pre par dana, a da mu ne dozvoljavamo. Ako je tacno, pat pozicija, naravno da ne treba dozvoliti igracu tako nesto dok ne plati obestecenje, a sa druge strane placati nezadovoljnog igraca koji ne zeli da igra je (pogotovo za nas) bacanje para. Eh, kada bi mogli da pootpustamo sve sto ne valja, dovedemo bolje i usput zaradimo. :zroll:

Jel ti jasan ovaj tvit?

Kapiram da je sve to njegovo foliranje tesko..i ono kao porodica, poklanjanje dresova..sta ti ja znam. Ali sve vreme dok je isla prica, da li ce se vratiti, da li treba da se vrati, da li veruje nasim lekarima..sam u glavi imao tu utakmicu kada igra sa jednom nogom i ne dozvoljava da ga izmene. Jednostavno, sve sto je u karijeri radio, radio je zbog sebe, a ne vidim kako je ovo moglo da mu znaci.

Poslednja izmena:
Ma to su klasični američki holivudski fazoni, sve površno i sapunica do daske, al meni je on svejedno kul. Suviše kul za jedan Čovićev klub, al šta ga briga. Dobio otkaz iz Evrokupa da igra Evroligu, njemu je realno upala kašika u med.

PS: ovo je neki drugi lik, ovaj je onaj što ga je Dule prozivao da misli da je doveo neke igrače kod nas. :mrgreen:

Aleksandar Milanovic ‏@Andrija10Nina 29m29 minutes ago
Sutra ce se objaviti raskid sa Kevin Jonesom,Edom Murichem,Danilom Andjusicem,Dejanom Petrovom i Bozom Djumarom...Nek nam je Bog u pomoci

Znači, ne da se neće lomiti kola ni na Peri (jesam protiv toga), već preko određenih igrača.
Ovde su jedino Jones i Djumić potencijalno nezadovoljni, ovih ostalih klub sigurno sam želi da se reši.
Mada, ne znam što bi Đumić bio nezadovoljan, njemu je igranje u Partizanu vrh vrhova...

Poslednja izmena:
Djumic je bio nezadovoljan i tokom leta, pre dolaska Pekovica. Koliko doprinosi, ne znam ni zasto su se trudili da ga zadovolje. Lik nije pokazao nista u klubu u kom nema konkurenciju na svojoj pozicija. Zbog njegovg umeca nama cetvorka glumi peticu, barem do sutra..

Ako stvarno svi ovi odu, u nastavku pod kosem Koprivica, Ceda, Glisic i znajuci Peru Milutinovic. Ono sto mi najvise smeta kod ekipe ove godine je malodusnost, svi ko prebijeni. Sem Cede i Vilsona kao da je svima svejedno. Jones je bio poslovicno dobar.

Poslednja izmena:
I treći lik kojem verujem kaže isto, za petoricu igrača.

Jbt, nisu tu čista posla. Izgubili su poverenje igrača, očito. Nije da su oni navikli da igraju u pobedničkim timovima pa da im smeta što smo pri dnu.

Не би требало вређати Божића,али не могу да схватим :да ли он не види шта ради са клубом,колико тоне или види али је толико својеглав да неће да прихвати то?
Као што рекосте,био још већи човек да је понудио оставку после ове задње утакмице-пораза.То не знам да је неко радио до сада.Да "отпустиш" пола тима,који узгред и није нешто,али није ни за доњи део табеле,уместо да промениш тренера.Као неку шок терапију.Мада ови наши кошаркаши и делују као да су шокирани.Ово више није за гледање.У никад беднијој конкуренцији ми се
налазимо при дну.По мени без дилеме треба нам други тренер.И пар високих играча.
П.С И ја сам приметио ову вашарско-породичну атмосферу на терену,пре-за време-после утакмице.Како не долазе ови жестоки "навијачи",сјатиле се у Пионир и тетке,девојке,деца...ако ,лепоz;)
Кад већ не можемо да победимо никога,нек се играју деца и сликају по терену...

Nije ovo jedini forum koji postoji, takve priče i jesu puštene na određenim daleko popularnijim forumima od ovog dela foruma na kom nas nema ni 10 redovnih. Naravno, tu je i tviter.

Činjenica je da je Vujošević posle "smene" (neprodužavanja) predstavljen kao neko ko je sam kriv za to zato što je težak i mučan čovek koji se posvađao sa svima u klubu. To nije teško zamislivo s obzirom na njegov karakter, i ja sam prihvatio tu tezu kao validnu isprva, ali se polako odmotava klupko pa se ispostavlja da su ti koji su kao "klub" zapravo Mladenović, Toša, Šilobad... A verujem da je sve ovo ideja te ekipe, koje je Peković prihvatio kao predsednik jer on nije nikakav intelektualac i vizionar, već je došao da pomogne i založi težinu svoga imena i statusa. Čak je i famozna radna zajednica (kao argument za odricanje od Vujoševića) dobro preveslana, jer se ispostavilo da su bili prinuđeni da oproste deo dugova prema njima, smanje plate i da im opet kasne 3 meseca kao i pre.

A to da je smenjen zbog rezultata, gde ti pade na pamet. :mrgreen: Šta bi onda trebalo da bude sad Božiću? Prošla sezona je bila herojska u svojoj borbi do kraja u odnosu na ovo što sad imamo, ma koliko neuspešna bila, kao da smo uopšte bili bilo kakvi favoriti...

"Kukanje" i "cmizdrenje" je nažalost panterska "pošalica", mislim da ne priliči nama Partizanovcima, ma koliko se slagali ili ne slagali sa Vujoševićem. Čovek nije imao ništa osim Partizanove klupe i reči kojima očito nije mogao ništa promeniti. Jel bi bilo bolje da ima moć kao što imaju recimo Čović, Đilas, Vučić, pa da radi šta poželi, ali da većinom ćuti?

Jel bi tad bio bolji? Jel se tad ne bi nikom smučio, kao što se Čović nije smučio uprkos svim gadostima koje radi i koje je radio?

A to što mnoge pogađa njegovo "cmizdrenje" govori da te reči očito nešto pogađaju, ako već ne mogu ništa promeniti. Jbg.

Са закашњењем,али да ти одговорим на неколико ставки,пробаћу кратке црте,схватићеш...
-нисам толико глуп да сам мислио да је ово једини форум.Форум није мерило ,исто као ни новине или тв,које су по мени ипак значајнији.Види се ко пише-прича,за разлику од форума...
А ту нисам баш приметио те "приче"...Ко хоће да зна истину,наћи ће је.Ко неће...
-резултат јесте изостао.Чињеница.Да не анализирамо даље.Божића - сменити...
-кукање зато што не престаје да то ради.Прихвати мушки и ћути.Сачекај.Баш зато кад видиш да не можеш ништа да промениш.А посебно сада када ниси у клубу.
А не као нпр. тренер Лалатовић.Тренира Напредак против Партизана:он о Цзв.Тренира Борац:он о Цзв....тренира...
-Ове што си набројао...не помињи их,молим те...нису моји...
И опет: ДВ јесте наш,или како се каже :био,јесте и остаће...али ...треба имати меру....

Poslednja izmena:
Hahah. A i kolege "sa druge strane brda" se ovde naslađuju time što je Kinzi bivši igrač Partizana, gledaju to kao kroz našu patnju, i sl.
Ljudsko dno...

I onda, Vujošević "kukao" kad je prozivao takve, on je glavni krivac, a ovi sejači mržnje koji još i imaju realnu moć su OK.

Inače, pisanje saopštenja zbog pojačanja... Al dobro, kontam da je to jeftinije nego da opet organizuju autobus kao za Sofoklisa. Jest da od grada dobiju džabe bus, al tu su sendviči za statiste i ekipu...

Poslednja izmena:
Offtopic

Ko ima stomak, ima sada na N1 emisiju slicnu insajderu o gazdi. Boze, koliko mi je drago sto nas u istorijski uspeh ne vode ovakvi. Pre bih gledao Peru kako baguje sa klincima i fikusa Silobada nego ovo.
Inace, bravo za N1, trenutno najbolja televizija. Lice na stari B92, a kako i ne bi kada je pola B92 preslo tamo kada su poceli da seljace program.

Poslednja izmena:
Offtopic

Ko ima stomak, ima sada na N1 emisiju slicnu insajderu o gazdi. Boze, koliko mi je drago sto nas u istorijski uspeh ne vode ovakvi. Pre bih gledao Peru kako baguje sa klincima i fikusa Silobada nego ovo.
Inace, bravo za N1, trenutno najbolja televizija. Lice na stari B92, a kako i ne bi kada je pola B92 preslo tamo kada su poceli da seljace program.

Bas sam se ukljucio kad ga je Dule pitao kako su se poklopili uspesi Zvezde sa dolaskom Vucica na vlast, a on odgovara: Pa... eto desilo se. :per:
Ovaj je gori od naseg Curkovica po lazima. Inace N1 je televizija koju SNS nikako ne mirise zbog kritika na njihov racun. Njih nisu pridobili kao Pink, B92 i RTS.

Poslednja izmena:
A kad sam ja svim Zvezdašima oko sebe u junu 2012. objašnjavao kako je Vučić stavio brata u klub i kako se aktivno upleo u tu priču, gledali me kao naivčinu. A to je bio među prvim koracima Vučića na vlasti, i po svojoj prilici, biće najuspešniji u uništavanju Partizana. Jbg, lakše je uništiti nego stvoriti nešto.

Inače, tu priču je pogurao i Đilas, čitam da su pomenuli kako je zemljište u Železniku iz prava upotrebe u pravo svojine prešlo u vreme Đilasa. I ceo taj UPPR, dodao bih. Nema ko tu nije sipao i gurao, sve stranke. A evo juče il kad pohapsiše SPS-ovsko Dunav Osiguranje koje je nekadašnjoj pravoj Zvezdi bilo bankomat.

Ovo nam je za Kafanu inače, al kad ste se raspričali da ne sečem. Nek Decky prebaci ako treba. Imamo mi i važnijih problema od Fifija.

Sve što se trenutno događa je pozitivno, uvek je bolje rešiti probleme i izvršiti rezove blagovremeno nego se mrcvariti i tavoriti bez perspektive.

Kamo sreće da na početku prošle sezone nisu došli Sale i Mačvan, učinili su nam medveđu uslugu odlaganjem rezova u nadi za još jednom titulom. Da sad imamo par pobeda više opet bi se tešili 'oporavkom'.

Poslednja izmena:
Inače, zanimljivo je da su se ljudi iz kluba vrlo rado javljali u medijima kada je trebalo da se proziva sa Grbom, i to na obostrano ružan način, ali na višemesečna poprckivanja Gazde od Železnika (uprkos tome što je onaj grozni huškač Vujošević uklonjen), niko ne sme ni da zucne.

Pojavile su se i neke više ohrabrujuće informacije u vezi petorice igrača koji nas navodno napuštaju, videćemo šta će ispasti.

Ukoliko je istina šta Blic piše, Pera ima podršku uprave do utakmice sa Sutjeskom, koja mu rešava status. A to znači da je jedno 70-80% on gotov, jer teško da mi možemo "dole" dobiti - mučili su se i jači i bolji timovi od nas, a mi nemamo pišljivu pobedu na strani, mi prosto ne znamo to da završimo. Uveren sam da ne možemo dobiti osim ukoliko se sve ne preokrene nekim čudom na pozitivno, u vezi tima.

Hahah. A i kolege "sa druge strane brda" se ovde naslađuju time što je Kinzi bivši igrač Partizana, gledaju to kao kroz našu patnju, i sl.
Ljudsko dno...

I onda, Vujošević "kukao" kad je prozivao takve, on je glavni krivac, a ovi sejači mržnje koji još i imaju realnu moć su OK.

Inače, pisanje saopštenja zbog pojačanja... Al dobro, kontam da je to jeftinije nego da opet organizuju autobus kao za Sofoklisa. Jest da od grada dobiju džabe bus, al tu su sendviči za statiste i ekipu...

Meni je licno jako komicno to njihovo likovanje povodom dolaska ovog lika Kinsija u Zvezdu.Prvo lik je stranac i savrseno ga zabole i za Partizan i za Zvezdu i za njihov rivalitet nego covek ide da igra gde ga zovnu i daju mu pare.
Inace mene i ne potresa toliko ovo trenutno stanje u klubu.Klub je u velikoj tranziciji i vrse se komplentne promene od uprave do igrackog kadra.A to nemoze da se odradi bez malo muke.Pa i neka ispadnu slobodno,neka igraju ovi klinci,draze mi je nego u vestackoj,napumpanoj tvorevini zvanoj KK Crvena Zvezda gde se ne zna ni ko pije ni ko placa ni ko sta radi.Mi nemozemo da se poredimo sa njima jer su oni Vuckovo cedo i za njih nema ni granica ni dugova ni pravila.Gledati svoja posla,krenuti od pocetka i angazovati prave ljude na pravim pozicijama u klubu.Ako nam to veliki vladar dozvoli.
A Kinsi...pa nek mu je sa srecom.I nek igra bar jednako lose kao sto je igrao za nas.

Peković se konačno javio, naravno, on stoji iza saopštenja al to je dogovor svih njih - opšta mesta i floskule koje idu čak do toga da veruju da će Božić dostići slavne prethodnike po rezultatima i "stvorenim" igračima, i jedino se moglo izvući da su igrači krivi i da će se oni menjati.

Evo ga i Praja na tom kursu:

'
Igrači su najveći krivci, ali će Božić verovatno ispaštati jer je lakše smeniti trenera nego promeniti 10 igrača. On je vredan dečko, učio je uz Duška Vujoševića, ali na uspeh utiče mnogo više faktora'', ističe Dalipagić.

Tako je, mažite igračima onim čime se ne maže, verovatno ti igrači trebaju da treniraju sami sebe i da se uigraju.

PS: Sad se priča i o novim igračima, centru i još jednom. Jbt, postali smo Zvezda Telekom za siromašne. To što si promašio ekipu ili ne možeš da je vodiš, operi tako što ćeš davati otkaze i dovoditi još igrača. A opstanak možemo izboriti i sa zaista klincima + nekoliko proverenih igrača kao što su Džons, Vitkovac i (ili) Vilson, uz naravno stručno vođenje.

Poslednja izmena:
Apsolutno prazno saopstenje, cisto da se javi. Nikakve promene i razovi, ostajemo sa onim sto smo i imali. Petrov je otisao jer je glupo zadrzavati lika koji nije ni u planu. Kosta je probao i nije islo, centar nam treba iz previse razloga. Danilo se desio usput, odradio epizodu i toliko.

Ja u Bozicu vidim paniku, koja ume da blokira coveka. I iz meca u mec se nadam da ce se popraviti, ali on nikako, sve gore i gore. Samo da ne bude "buducnost u koju verujemo" dok ne bude prekasno.

Back