Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Ne otpustamo Jones-a, kruze price da je trazio raskid ugovora jos pre par dana, a da mu ne dozvoljavamo. Ako je tacno, pat pozicija, naravno da ne treba dozvoliti igracu tako nesto dok ne plati obestecenje, a sa druge strane placati nezadovoljnog igraca koji ne zeli da igra je (pogotovo za nas) bacanje para. Eh, kada bi mogli da pootpustamo sve sto ne valja, dovedemo bolje i usput zaradimo. 
Kapiram da je sve to njegovo foliranje tesko..i ono kao porodica, poklanjanje dresova..sta ti ja znam. Ali sve vreme dok je isla prica, da li ce se vratiti, da li treba da se vrati, da li veruje nasim lekarima..sam u glavi imao tu utakmicu kada igra sa jednom nogom i ne dozvoljava da ga izmene. Jednostavno, sve sto je u karijeri radio, radio je zbog sebe, a ne vidim kako je ovo moglo da mu znaci.

Jel ti jasan ovaj tvit?
Kapiram da je sve to njegovo foliranje tesko..i ono kao porodica, poklanjanje dresova..sta ti ja znam. Ali sve vreme dok je isla prica, da li ce se vratiti, da li treba da se vrati, da li veruje nasim lekarima..sam u glavi imao tu utakmicu kada igra sa jednom nogom i ne dozvoljava da ga izmene. Jednostavno, sve sto je u karijeri radio, radio je zbog sebe, a ne vidim kako je ovo moglo da mu znaci.
Poslednja izmena: