KK Partizan

.
Не видим ни један разлог да се гризе за овај куп Весне Човић.

Пустио бих као прошле године клинце и повремено Калатес, Карлик, наравно Жо обавезно, па шта буде.

Идеално би било финале ФМП1 - ФМП2 за куп Весне Човић.

А Анђус нека удара рецке до судњега дана...

.

.
У праву си, и ја мислим тако и негде сам написао, "пита се нешто и Спартак..."

Ни ја се не кладим, попијем пиво и погледам утакмицу, али да завучем руку у џеп и платим ту превару... тешко.

.

.
У праву си, и ја мислим тако и негде сам написао, "пита се нешто и Спартак..."

Ни ја се не кладим, попијем пиво и погледам утакмицу, али да завучем руку у џеп и платим ту превару... тешко.

.
Sudije su Čovićeve zato je i ovolika kvota

Sudije su Čovićeve zato je i ovolika kvota

Цело такмичење је Човићево.

Изменили су формат и игра се како никад до сада није играно.

Прошле године се играло на две добијене, а ове некакав турнир.

По досадашњем систему цигани у евентуалном дербију у финалу не би имали предност домаћег терена.

Овако, игра се на неутралном терену, а ту су и судије да виде шта и како, ако затреба и ПП апарат...

.

1780075498014.png

Prestao sam da gledam kad je Obrknezevic dao tri bacanja limenom Dzordanu Barni za ono isturanje noge i padavicarenje, a onda i tehnicku Penjaroji. Nismo bili spremni iz objektivnih razloga, nismo bili spremni i iz subjektivnih razloga koje su za kritiku, igraci nisu bili glavom tu, a oni momci su morali da igraju nesto sto ne igraju cele godine, i to je to . A da smo slucajno bili spremni, ili imali Vasingtona koji samo indijanise i trpa, tu je bio Obrknezevic.

.
Супер је на крају испало.

Да смо победили ФМП, цигани би 1000% добили Спартака, и овако су били на десет секунди далеко од победе.

А онда би утакмица била на крв и нож.

Њма последња утакмица у сезони, прилика за "велику" победу над (десеткованим) вечитим ривалом, освојен куп Весне Човић. Еј, мало лије...

Проживљавали бисмо цунами сперме по циганским медијима о успешној сезони, "доминацији", препороду под новим руководством... све на шта смо "одавно навикли људе".

Анђусова статистика би се надула до неба. (видео је подешен на 1:18:28)

А ми у таквом амбијенту још треба да се припремамо за тешко финале "безначајне" АБА лге са Дубаијем где се највише бојим саботаже Вучићевих кртица у Партизану.

Државни врх који између осталог, одобрава ко може, а ко не може да игра или буде тренер у Партизану одавно се не бави само шта ће Звезда да освоји, већ води итекако рачуна шта Партизан не би требало да освоји.

Све за радост нације...

.

Poslednja izmena:
.
Као што сам наслутио...

Počinje finale ABA: Partizan oslabljen

Toni Džekiri verovatno neće igrati na startu plej-ofa ABA lige.
Autor:B92.sport 1.6.2026. 16:39

Можда грешим, али ми се чини очигледно да се кружок који одлучује ко може да игра или да буде тренер у Партизану сагласио око тима Партизана који би требало да изгуби ово финале, "на радост нације".

Када се рушио Жељко Обрадовић такође су се играчи напрасно "повређивали", буквално пред почетак утакмице.

Па одлука да на овогодишњој карикатури купа Весне Човић не игра Вашингтон који га је прошле године сам освојио...

.

Ne pratim nesto puno, al zar na Dubai nije padalo samo prvih dana tog rata, da ga tako nazovemo? Kontam da je najveca opasnost da se ne desi nesto preko noci pa da igraci ostanu zaglavljeni kao onaj put.

Ne pratim nesto puno, al zar na Dubai nije padalo samo prvih dana tog rata, da ga tako nazovemo? Kontam da je najveca opasnost da se ne desi nesto preko noci pa da igraci ostanu zaglavljeni kao onaj put.

Али је падало и буквално сваког тренутка неко у Ирану може да одлучи да пусти дрпонове и ракете на Дубаи, нема никаквих гаранција које би оправдавале излагање кошаркаша било каквом ризику.

Полуфинале против Будућности пре пар дана играли су као домаћини у Зеници.

Шта се то ових неколико дана променило да одједанпут може да се игра у Дубаију?

.

Али је падало и буквално сваког тренутка неко у Ирану може да одлучи да пусти дрпонове и ракете на Дубаи, нема никаквих гаранција које би оправдавале излагање кошаркаша било каквом ризику.

Полуфинале против Будућности пре пар дана играли су као домаћини у Зеници.

Шта се то ових неколико дана променило да одједанпут може да се игра у Дубаију?

.
Променило се то што је сада противник Партизан са вучићевим билмезом на месту председника, па онда може све, када је могло да се игра против Реала за пласман на фајнал-фор одмах после покоља у Рибникару што не може ово.Да је циганија из Железника прошла Дубаи би био домаћин као што ти рече у Земуну.

Uvek losa utakmica u DuMbaiju. Dali smo im da kontrolisu ritam, nije bio dobar skok, oni energicniji, a sve nase male sanse smo prokockali. Iako serije cesto idu tako da ko otvori prvu, dobije i drugu, ja se nesto nadam nasoj reakciji. Ako nas dobiju lako, onda cenim da ce ici na 2:2 i naravno prednost za njih u majstorici, ali sa 0:2 cemo biti vrlo ranjivi.

Mnogo bolja nasa utakmica, ali samo 3 cetvrtine. Presudilo je to sto je Dubai uspeo da ubaci srackalice i Kabungele na silu tako da je rezultat bio egal iako su nasi diktirali tempo utakmice i bili malo bolji. Onda je nasa defanzivna petorka us.rala sve i rutinirani smo.

Frustrirajuce, kao da igramo protiv Real Madrida u gostima. U Beogradu ce se motivacijska slika znatno preokrenuti i verujem da mozemo jednostavno do 2:2 - kao sto mi nismo dobili nikad u Dubaiju, mislim da se nije desilo ni obratno. Ali, bicemo dosta ranjivi, drugacije izgledaju stvari protiv kvalitetnije a motivisane ekipe. Previse smo se opustili protiv pantera.

Back