Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.363
Znaci ponedeljak od 20h protiv pantera, naravno ocekivano su popljackali one nesrecnike i prosli, jedino su mogli da nece da igraju i da ne prodju, jedino to. Sto se nas tice, pocinju prave utakmice, dosta smo se slepali preko Uzica, Bosne, igrali na manjem obrtaju, sad mora pun gas do kraja. Videcemo dal je dovoljno za pantere, koji su svakako tunjavila, ali ce da kradu kao i uvek.
Videh da ABA-liga odbija da dozvoli Dubaiju da igraju kod svoje kuce, na veliku sramotu lige (jos jedna danas). Zvali Dubai u ligu i sad bi Bokan i Limar da se okoriste od toga sto su padale rakete na Dubai, i blizu su situacije pod ratnom tenzijom. Ako im ne dozvole, nadam se da ce da istupe, nemaju nista od zezanja s ovim jadnicima i secikesama.
Videh da ABA-liga odbija da dozvoli Dubaiju da igraju kod svoje kuce, na veliku sramotu lige (jos jedna danas). Zvali Dubai u ligu i sad bi Bokan i Limar da se okoriste od toga sto su padale rakete na Dubai, i blizu su situacije pod ratnom tenzijom. Ako im ne dozvole, nadam se da ce da istupe, nemaju nista od zezanja s ovim jadnicima i secikesama.
Nije nas najbolji igrac posle Karlika samo zato sto je talentovan i zapali se. Ume i da prospe, ume i da se trpi u odbrani, ume i da "prisvoji" igru za sebe i dzaba sto je dao 30p ako ostali ne igraju. Ja sam misljenja da nece biti pravog kosarkasa od njega za nas (samo moje misljenje), a nemam nista protiv ako ce biti bolji jer je ipak "nas" sada.