KK Partizan

Znaci ponedeljak od 20h protiv pantera, naravno ocekivano su popljackali one nesrecnike i prosli, jedino su mogli da nece da igraju i da ne prodju, jedino to. Sto se nas tice, pocinju prave utakmice, dosta smo se slepali preko Uzica, Bosne, igrali na manjem obrtaju, sad mora pun gas do kraja. Videcemo dal je dovoljno za pantere, koji su svakako tunjavila, ali ce da kradu kao i uvek.

Videh da ABA-liga odbija da dozvoli Dubaiju da igraju kod svoje kuce, na veliku sramotu lige (jos jedna danas). Zvali Dubai u ligu i sad bi Bokan i Limar da se okoriste od toga sto su padale rakete na Dubai, i blizu su situacije pod ratnom tenzijom. Ako im ne dozvole, nadam se da ce da istupe, nemaju nista od zezanja s ovim jadnicima i secikesama.

Znaci, Zvezdan Mitrovic da izjavu da su popljackani sinoc, panteri izdaju ponocno saopstenje da je to priprema terena za naredne utakmice, dakle odgovaraju i pritom podgrevaju nesto sto veze s tim nema - pritisak, alibi. Moze Covic da izadje iz njih, ali oni nece iz Covica, a i sto bi se odricali sportskih metoda koje su im doneli tolike titule.

Pogledas kako osvajaju Kup i titule u fudbalu, pogledas kosarku, znas da je sve to isto, iz istih krugova - bukvalno klub koji je sam po sebi poraz sporta.

Posle dužeg vremena smo favoriti po kladionicama

Ne znam da l im igra Kodi Cigler Flopitajer.. više bih voleo da ga nema u timu iako je krac od igrača.. Obično protiv nas u njega uđe duh Kobija Brajanta i strpa nam 20 plus poena bez ikakvih problema

Bilo da igra Mekintajer ili ne, najbitnije je da im ne igra Belosevic. Interesovanje sa obe strane je nikad manje, ali verujem da ce se panteri svojski potruditi da ovo i dalje budu najtoksicnije utakmice. Sto se nas tice, da vidimo kako ce to da izgleda kad igramo zaista za nesto. Super je sto smo ih osurili kad je njima trebalo, nama nije, da vidimo sad. Iako mene posle odlaska Zelimira i ocajne EL sezone ne moze nista usreciti, jos manje nego prosle sezone, vidim da se ekipa stabilizovala i lici na tim, i njih radi se nadam da ce se okititi bar jednim od dva preostala trofejcica. Naravno, bitno je i da zeleznicko-panterski konzorcijum osvaja sto manje.

Inace panteri su odredili da se revans igra u Pioniru, standardno ce ostaviti pola svojih sezonaca vani samo da bi imali sto bolju atmosferu pljuvanja ako im zatreba. Bitno je da navijaci budu sto blize igracima.

Vrlo lagana utakmica uz predavanje dr Kalatesa u trecoj cetvrtini. Poslednjih pet minuta ide nama na dusu sto se redovno ne snalazimo u frci, panteri opuste svoje skupo placene rucice (iako znas da i na -1 nemaju onu stvar da preokrenu), a sudije dopustaju kasapljenje i flopovanje. Naprave standardnih 7-8 faulova na jednom prodoru Karlika i onda kad ovaj pogodi, sudije vracaju snimak i vecaju gde ce da izmisle ranije faul da ne bude bas 2+1. Bongu iskasapili celu utakmicu nekim sumnjivim faulovima, nesportska jer je visoko skocio. Batler usrao utakmicu svom timu a onda na -20 mu sudije daju da flopuje, naravno flopovanje se u Zelezniku prvo nauci.

U svakom slucaju, panteri su kao tim prejadni, a jos se i igracki raspadaju jer su se cele sezone vrteli oko Mekintajera. Timski smo jaci od njih za dve klase, ne samo jednu. U Pioniru ce da vade sezonu i bice svega i svacega, pre svega flopovanja, pritisaka i odugovlacenja, ne znam kako Drcela stoji sa organizacijom nasilja sa tribina (za razliku od Covica), ali moramo jos bolje odigrati nego ovaj vecerasnji pokusaj rutiniranja koji se malo zakuvao na kraju.

Treba igrati u revansu tvrdo i ne padati, treba pokrenuti neko ludilo kao sto su ih imali Karlik, Braun i Vasington u EL derbijima gde su nam unapred upisani porazi, i mozemo doci do situacije da ih slomimo jer su prejadni kao tim sa onim tik-tok zvezdama, NBA floperima i Kalenarijem.

Vasington je cak i profi-kosarkas naspram nesrecnog Sterlinga Brauna, cini mi se da je ovom i Penjaroja citao bukvicu na tajm-autu. Naravno, ne sporim talenat ni jednom ni drugom, ali brate, kakvi kosarkasi, kakve glave... Vasington je jos i najbolji protiv pantera, najmanje gluposti pravi a redovno zatrpava.

Траљава утакмица појма немам како је било оволико поена, љигави су заједно са мормоном на клупи.Калатес их решио у трећој, замало да проспемо све.

Kontrolisali smo celu utakmicu.. na kraju je bilo malo frke ali se i na 95:94 znalo da dobijamo..

Kalates i Vašinton su pokazali klasu...

Iskasapili su nas faulovima, to je bila njihova taktika da nam umrtve igru ali i pored toga smo im utrpali stotku..

Oni pojma nemaju .. sve im se svodi na igru 1 na 1 ... ni jedne jbne akcije nemaju...

Napisao sam da ko dobije sinoć da dobija i drugu.. nadam se da ću biti u pravu

Па у праву је, најбољег играча остављаш на клупи када се топи резултат а форсираш Брауна којем ништа није полазило за руком, никад гори.
Имао је неколико прилика да тражи челенџ јер су одлуке биле сумњиве и није, за кад их чува, док су вучићева ђубрад изгубила два челенџа због очигледних ствари.Када не поентираш у четири напада за редом тражиш тајм аут да консолидујеш екипу а не када се предност преполови.

u pravu je kad kaže da je trebao više da igra ali msm da ovaj Španac ne sabotira klub kao što su to radili Stanoje, Duljaj, Delija Blagoje u FK Partizan

msm da je samo loše vodio utakmicu sinoć.. al ok pobeda je bitna

Genijalni Žeks izgleda provalio Penjaroju da je Španac dobio zadatak da Vaša na kraju sezone našutira iz kluba i da se ne potpiše novi ugovor..

nadam se da nije u pravu ali...

argumenti su mu skroz na mestu..

nisam znao za ovo da je posle utakmice Penjaroja hvalio Kalatesa a kritikovao Vaša koji je za 15 min utrpao 23 poena uz dva promašaja.. dao koš za pobedu..

Lik je bukvalno napravio 2 faula u napadu za 8sec. Doduse deo toga ide i na pantersko padavicarenje, ali moras biti malo pametniji. Zato i on i Sterling Braun moraju da idu, talentovani su ali ne bas najbistriji momci, pritom ovaj drugi ima problem i sa stavom (Vasington je OK).

Gde da ide, pa u Kremonu ili Trento. :mrgreen: Nije nas najbolji igrac posle Karlika samo zato sto je talentovan i zapali se. Ume i da prospe, ume i da se trpi u odbrani, ume i da "prisvoji" igru za sebe i dzaba sto je dao 30p ako ostali ne igraju. Ja sam misljenja da nece biti pravog kosarkasa od njega za nas (samo moje misljenje), a nemam nista protiv ako ce biti bolji jer je ipak "nas" sada.

1.jpg

Back