KK Partizan

još jedan biser GTRa:
dziletova_mama.jpg

z:D

Ne znam, možda će nam pokazati nešto drugačije. Pod Perom je jedino Petar Mlađi pokazao neke novosti i bolju napadačku igru, mada smo znali i ranije da je basketaški talentovan, a očajan u svakom drugom smislu (pre svega fizički).
Tako da, možda ovo dosad nije pravo merilo, videćemo kako to izgleda pod ozbiljnijim trenerom.

Dzikic je radio sa mnogim igracima individualno, evo recimo spremao je Nedovica za "nike hoop samit" ili kako se vec zove mrzi me da guglam. To je uglavnom nesto kao letnja liga gde nastupa mnogo mladih igraca i svi nba skauti su bukvalno tu i to im je poslednja provera pred draft. Nex je tad pokidao i zato ga je GS uzeo.

I postoji jedna anegdota za Pesica bas sa tog turnira. On je bio predvidjen da predvodi ekipu sveta ali mu obaveze nisu dozvolile i u poslednjem trenutku je otkazao. Medjutim saznao je da su svi ucesnici dobili nike torbe, patike, dresove, peskire... i ladno je Pirocanac zvao Nedovica da se raspita ima li torba za njega i da mu donese u Srbiju ako ima. Ovaj doneo, platio dodatni prtljag a od Karija naravno nije video ni dinara :lol:

Milosavljević maltene sam razbio EA7, u kom su neki učinak postigli jedino MekLin i Mačvan.

Gagi: 23p uz šut preko 50%, 3 skoka, 6 asistencija, blokada, samo 2 izgubljene lopte...

Bicemo tim sa najvise stranaca u ligi...Makedonac, Slovenac, Bosanac, Amer, Finac, Belgijanac. I posle pricamo kako nemamo para, drzavin projekat z:mrgreen:

Znaci jos jedan koji ce morati da glumi centra, ali ako neko ume da izbunari igraca, ume Dzikic. Da nije ovaj zamena za Jones-a?

Ko sve pise za ove portale to je strasno.:zima2: Nasli su da je optuzivan za silovanje, a nisu nasli statistiku. ili ovo "Partizan je na deobi poslednja tri mesta sa Sutjeskom i Igokeom, šesto kola pre kraja sezone u ABA ligi"..pogresi covek z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Kamo sreće, a ovako nećemo. :zcool:

Ne znam, valjda će onaj Džons postati zadovoljan pa da imamo sve na okupu, nadam se da nam ovaj nije umesto njega. Izgleda kao teška sirovina, fizički dominantna. Ali ako je neko navikao da radi sa "nosačima nameštaja", onda je to Džikić.

PS: I znači ovaj crnac "silovatelj" nam je položajnik, takva će nam biti cela godina.

Poslednja izmena:

Deluje kao pravo pojačanje za nas, kampuje u reketu, đubretari i odlično se snalazi. Malo zavarava klip jer je baš segmentiran po potezima, na početku deluje kao da je jednodimenzionalan igrač dok se u poslednjoj trećini klipa vidi da ume da odigra agresivnu odbranu na beku, istrčava kontre, igra pik, dodaje, blokira... in Džile we trust, nadam se samo da njegov dolazak ne znači da ostajemo bez Kevina.

Vidi se da je atletski dominantan.
Brz je, ima duge ruke, skočan...

Sad, ne znam kakav je u ostalim segmentima igre, budući da je ovaj klip prilično siromašan, ali mogao bi da bude dobro pojačanje.
Izgleda da težimo ka što bržoj i pokretnijoj ekipi. Ako Džile to skocka, moglo bi da bude prilično dobro.

Biće da ostaje Džons. Ovaj je neko ko će pokriti nedostatak centra, pokrpiti rupe, Džikićeva želja. Džons šutira svoju poludistancu, ovaj skuplja promašaje i rudari.

Obratite pažnju kako funkcioniše RSB novinarstvo: http://www.alo.rs/na-koji-nacin-beobasket-pomaze-partizanu/27927

Ražnatović je doveo svoga trenera, nije nimalo bitno što je Džikić naš do koske, a onda je i oslabio Cibonu pošto je odveo klinca baš pred meč sa nama, dečko odigrao pet utakmica po 10min.

I naravno, dobri stari pečat - interesi srpske košarke.

Što se nisu setili Ražnatovića letos u slučajevima Jokića i Marjanovića?

Poslednja izmena:
Nije on klasican centar ali u kombinaciji sa Dzonsom bicemo atletski jako dobro pokriveni pod kosem.
Sto izjavio Dzikic nekad imamo indijanstinu od spoljne linije. Cvetkovic jedino sto zna je da se krece levo desno i opali sa distance. Ostali isto. Da makar pogadjaju pa da im ne zameris ali ni to ne znaju. Ovaj plej jedino sto sme da krene na ulaz, ostali tus. Ajd da vidimo da li Dzikic moze da za kratko vreme ucini cudo i nauci ih da igraju kosarku. Pre svega odbranu...

Prvi Derbi prošle sezone... pola ekipe nam je bilo povređeno. Marinković je imao bar 7-8 prodora na polaganje. Nešto je ušlo, nešto su ga zalepili, ali je bilo hrabro i impresivno za jednog maloloetnog klinca.
U svim utakmicama ove sezone koje sam gledao nisam video nijedan njegov prodor. Zašto?

Ne znam, i meni pade na pamet.
Kontam da, ako ispadnemo iz ABA lige, nema potrebe da ostaje. Ne zato što bi on bio kriv ili nešto, već zato što nema čemu, onda možemo i zaista da forsiramo nekog nemača pojma od trenera (Kecman, Avdalović) ali pod uslovom da ima bilo kakvu perspektivu.

Treba da ostane baš ako ispadnemo, mada mislim da ABA to neće dozvoliti, previše smo im vredni.

Šta god da se desi ove sezone mi formiranje tima započinjemo u julu. To mora da bude bar trogodišnji projekat, kako je ova sezona ključna za preživljavanje tako je naredna sezona ključna za ponovno uspostavljanje sistema.

Back