Explorer123
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Kazes kad sam ja isao,znaci ne ides vise.A kazi nam kad si ti to isao?Prodavaj muda za bubrege negde drugdeJa kad sam išao na stadion tvoj tata je prodavao semenke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazes kad sam ja isao,znaci ne ides vise.A kazi nam kad si ti to isao?Prodavaj muda za bubrege negde drugdeJa kad sam išao na stadion tvoj tata je prodavao semenke
Ti se presaltovao na fudbal odmah a?Pa da ide to tako kad ne znas sta da napises.Napravite opet koreografiju u areni sahovnicu stoji vam do jaja
A sta copy paste ne razumem?Skaces sa teme na temu,ne znas ni sta pricas.Copy/Paste. Biju vas kompleksi. Jel se sećaš duhova u areni? Hteli ste u arenu, dodaju vam se duhovi. Takodje mnogi od vas dobili kartu preko mts boksa free.
I duša i telo, sve je crno belo!
A sta copy paste ne razumem?Skaces sa teme na temu,ne znas ni sta pricas.
Razumecemo se kad naucis da pisesPričam, da ne možete bez Partizana kao hrvati na politici bez Srbije. Jel se razmemo sad?

Razumecemo se kad naucis da pises
понитка блиста у пољској и екипама где је лидер и узима као што си рекао већи број шутеваABA liga nebitna ali lepo je što smo ubedljivo pobedili.. vidim Ponjitka bio dobar.. jbg njegov napadački potencijal nikada nije došao do izražaja.. znam da može da ubaci i po 20 al nešto ne štima.. verovatno pored Pantera, Doužera i Nanelija ne može da uzme dovoljno šuteva
ajde da osvojimo Kup u nedelju pa posle da probamo da uradimo čudo u Evroligi i uguramo se na osmo mesto
Ne znas gde udaras bukvalnoTi ćeš da mi kažeš? Gde su ti kvačice? Tačka na kraju rečenice? Ej, ne kači se sa Zohanom!
Ne znas gde udaras bukvalno